anladım canım bende tedaviye başlamadan önce hep geç olurdum ama bu ay 28. günde çıktı. için nasıl rahat edecekse o zaman yap testi ama yerleşmede öyle olur diye biliyorum inşallah da öyledir bebişin gelir
Kızlar mrb yarım saat önce kadar kahverengi akıntı geldi regli oldum sandım ped koydum üzülerek demin baktım bi damla bişey bu ne şimd anlayamadım eşim yerleşme olmasın dedi :26:
bat:20 aralık demişsin ezo, daha 12 gün var yerleşme düşüşü olabilir bu koyu akıntı, beklememiz lazım şimdi, inşallah yerleşme düşüşüdür
Allah kolaylık versinbenim bata bilinmiyor diye yaz sen kızz ayşenurrr cvp yazsana çatlayacam ben burdaaa
ezomm utu yapiyordum bende
canim bende kahverengi akinti gelmedi hic.hatta bende yumdan sonra akinti hic olmadi nerdeyse,hamileligimi ogrendikten sonra hafif hafif basladi beyaz akintilar..
insallah seninki yerlesmedir cnm. bi test alip yapsana.
6 tane gebelik testi vareşimde dedi ama yapmak istemedim hiç bi belirti yok çünkü eşim yazık garibim çok sevindi yerleşme kanaması o diye oda araştırmaktan herşeyş öğrendi bende boşa ümitleniyorsun dedim
senin eşe masallahhhcanim sen bilirsin.. icin rahatlayacaksa test yap. biz bu durumda ne desek boş..
benimde sadece sag kasigim agriyordu. 23. gunumde test yaptim. silik cikti. bendede pek belirti yoktu yani..
Evet cnm yerleşme felan hepsinden haberi varbenimde sol bacağımda sol yumurtamda ağrı olmuştu hatta sosyalcan mutlaka çalışma yap dedi yumurtalarımdada ağrı oldu adet olmuşum gibi hissediyordum yrn sabah test yapsam mı bi andanda yapmayım diyorum 28.günüm çıkarmı eğer varsa tabi
Ahh cnm keşke ama hiç hamile gibi hissedemiyorum belirtide yok ama 1 saat önce kopkoyuydu eyvah regli oldum dedim şimdi açık pembemsi anlamadım yum olmadıki hiç koyuyu yakalayamadım testte
bacagindaki agri ne zaman oldu?
temizlik bitti sıra geldi yemeğe, offf yaaa şu yemek yapmak hiç olmasa keşke
Kız ona kalırsan bende hiç yakalamadım ovu testinde çift koyuyu ama ümidimi kaybetmedim yinede.. O yüzden seninde bigün çatlamıştır ve buda yerleşmedir inşAllah
Valla cnm heralde 1 hafta oldu
o zaman test yapsan cikma ihtimali yuksek. cunku benim 20. gunumde sag bacak agrim basladi.
hadi bi test yap,guzel haberler ver bize
Ama denk gelmişde olabilir:44: sabah ilk idrarla yapıyım ayşenurum daha iyi sonuç verirmişallahım inş vardır miniğiiim
sen bilirsin ama simdide cikar birsey varsa. ben 1 gun icerisinde 3 test yaptim. ucude silik cikti. hatta 3. yaptigim daha belirgin cikmistio yuzden ilk idrar olayini inanmiyorum cnm.
Ben sabahı bekleyim en iyisi:18: kesin negatif çıkacak biliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?