Ağlayakta gözden mi olak???

benimkinde de var biraz.. o yuzden face i kapatmistim twitterla idare ediorum

aman Allah korusun cnm. yaa yada sole yap. kasik agrilarin basladiktan sonra 3-4 gun fulle. en azindan esinde bi sorun yok onuda biliyorsun. icin rahat fullersin

birde jeli kullanma yinede,nolur nolmaz. biraz canin yanicak ama bu yolda cekilen her turlu iskence kutsaldirr

Nasılsınız kızlar?
Benim kociş gene gitti.:98: Roma'da bu sefer. Ben de şunu al bunu al diye sipariş veriyorum.:102:

Öle bakarlerken parmağı sokuvercen gözlerinee

ezonun kocası geldi sanırım

he kızzzz oyacam o gözleri vallaa laf sokuyorum o da yetmiyorrr kılkuyruklarrr

evet canım öle yapim jelden korktum ama ne rahattı eşimde ço ksevmişti

kıskançlıkmı konunuzzz benimkide öle ama buraya karışmaz abartıyosun der bazen okadar
onun dışında dekolte krizi var mini krizi bi defa düğüne giderken benim üstümü değiştirtti çok fena kavga etmiştik çokkk kıskanç
kızkardeşide straplez giyer her zaman mini giyer ona laf etmez hepp banaa
bekarken çok güzel ve bakımlıydım evlenince yapamıyorum kıskançlığından

ezo kaçtımı gene kesinnnnnnnnnnnnn geldi anam onlarda ne enerji varyaaa helal vallaaaa

kiskanclik hepsindd var iste cnm
sen yoluna jelsiz devam et

ezolardaki enerji kimsede yok zaten

kızlar selam.Doktordan eli boş döndüm maalesef.Hem de elimde iki tane kapı gibi pozitif idrar testleri ve 3 günlük adet gecikmesiyle
çok sinirliyim çokk öfkeliyim.Yani aylarca aynı marka gebelik testi 2 saat bekletsem de tık yokken iki gün üstüste 45 dk sonra ikinci cizgiyi çıkardı.Bu sabahki de aynı olunca ve adetim de gelmeyince nerdeyse emindim yani nasıl mutluydum nasıl hayaller kuruyordum giderken.Ama sonuc beta-hcg:0.01 :) gecen seferki 0.03 cıkmıştı daha insaflıydı :) deliriyorum ya hayatımda hiç bukadar hayalkırıklığına uğramamıştım...

bunlar da idrar testleri görünür mü bilmiyorum ama cıplak gözle emin olun ikisi de cift cizgi.ibret olsun diye paylaşıyorum :) markası da miratech

kiskanclik hepsindd var iste cnm
sen yoluna jelsiz devam et

ezolardaki enerji kimsede yok zaten

he yaaa

canım hayırlısı olsunnn testler insanı deli ediyor bitanede bende çıktı geçen ay ama geldi benimde kırmızılar
bende 1 yıldır deliriyorum ama geç olsun güç olmasın

canım belki geç döllenme olmuştur acele etme biraz bekle adet olmazsan o zaman tekrarla bence

canım belki geç döllenme olmuştur acele etme biraz bekle adet olmazsan o zaman tekrarla bence

yahu ben bi de geç döllenmeye umut bağlarsamm kayış iyice kopacak :) geç döllenme olsa bile idrar testinde cıkıp kan testinde cıkmaması mümkün değill dolayısıyla bu işte bi terslik var :)

sedommm nerdesinnnn özledimmmmm
lizocannnn ayşemmm sosyalimmmm benayım sabommmm pollenimmm

Son düzenleme:
kizlar ben yine test yaptim pozitif cikdi yarin kanda da pozitifi gorurum insallah amin
burdaki herkes bugunlerden yasasin insallah

Ayy canım benim bende özlüyorum canım seni.. Ama akşam işte burdayım o zamanlar gel :))

ben bu ay hamile kalacam ahanda yazdım buraya

İnşAllah canım inşAllah..

oo sosyalim cok iyisin yaaa hadi kizlarrr

:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bayıldım bu danslara ben

sosyalcan seninde birseylerin var mi ekleselim oralardan eger varsa ozelden mesaj at bana:82::126::87:

Canım üstüme alınarak demek istiyorum ki senin kullandığınıda benim eşim kullanıyo ( ben diğerlerini kullanıyorun. bende merak ediyorum sizleri ne yalan söyleyim..

Hiç sorma ya bu ezodaki enerjinin sanırım yarısı yok bizde :))

Ayrıca fundam benimde eşim çok kıskanç geçenlerde sosyalede söyledim çoğu kavgamız bu kıskançlığı yüzünden.. Son zamanlarda bende kendine bakmaz oldum..
Burayada kızmıyo ama arada geliyorlar yasaklıycam diyo. Son zamanlarda çok takılıyorsun diye söylenmeye başladı.. Son söylemide "nerden bileyim hepsinin bayan olduğunu? " güler misin ağlar mısın

Yelizcim hayırlısı olsun.. Benimde geçen ay inanışmaz belirtim vardı kesin hamileyim dedim fos çıktı o yüzden takılma canım inşAllah kısa zamanda kalırsın hamile. İnsanı sadece geç adet olmak yoruyo bence ama ileri atması iyiymiş diye duydum bende..

kizlar ben yine test yaptim pozitif cikdi yarin kanda da pozitifi gorurum insallah amin
burdaki herkes bugunlerden yasasin insallah

Süper canım bu.. Artık tescillendi yarında eminim güzel olacak.. Hayırlı uğurlu olsun canım tekrardan rabbim sağlıkla kucağına aldırsın..

amin insallah guzel olsun bende oynuyorum kizlar bensiz olmaz

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende mayısta kürtaj oldum. Aynı senin gibi bebeğim gelişmedi. 1 hafta öncesinde kalp atışı duyulurken 1 hafta sonra gittiğimde hem gelişimi gerideydi hemde kalp atışı durmuştu. 31 mayısta kürtaj oldum. Doktorum 2 ay korunma verdi. Haziran ve temmuz da korunduk. Ağustosta son adetimi oldum ve Çok şükür yeniden hamileyim.

Kürtajdan çıktıktan sonra tüm annelik duygularım bitmiş gitmiş gibiydi. Artık kesinlikle hamile kalamicam, hiç anne olamicam diye düşündüm. Çok zor bir durum biliyorum. Doktorum 2 ay korunun dediğinde o 2 ay sanki 20 sene demiş gibi geldi. 2 ay hiç bitmeyecek sandım. Ama doktorun ne derse onu dinle canım. Yeniden aynı üzüntüleri yaşamak istermisin, tabiki hayır.

Korunmasan hamile kalsan bu defa acaba bişey olurmu, doktorum korun demişti diye sürekli aklında soru işareti olacak, hep tedirgin olacaksın. Doktorun ne öneriyorsa onu yap ve Rabbimden hayırlısını bekle. Rabbim inşAllah tez zamanda yerini doldursun. İçine ferahlık versin, tüm sıkıntıların gitsin.

sedommm nerdesinnnn özledimmmmm
lizocannnn ayşemmm sosyalimmmm benayım sabommmm pollenimmm

Fundosumm cok yogunum sadece arada okuyabiliyorum sizi cok katilamiyorum
Kizlar ben bugun yine yalnizim ayran ictim uykum gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…