oyyy yesin seninle miniğini fundooo
kız öle zor giriyomki açıp hızlıca yazığp kapıyom sayfayı indriyom aşağı
dikiyolar gözleriiii
okuyamıyorum detaylı kim ne yazıyor affedin
benimkinde de var biraz.. o yuzden face i kapatmistimtwitterla idare ediorum
vücutta kayganlaşmayı sağlayan bezeler varmış vajinanın iki yanındao beze salgıları tıkanınca o kist oluşuyomuş
bende onu sürdükten sonra ldu ama belkide ondan değil bilmiyorum
ve o kisti olanlar hep ameliyatla aldırmış burda bi dünya kişi yazmış o konuya şok oldum görünceee
ama onsuzda çok zorrrr
napsamki günaşırımı hergünmü kararsızımmm insan korkuyo kaçıracak diye yaaa
ya bugünse derim şimdi bu gece boş geçerse
Nasılsınız kızlar?
Benim kociş gene gitti.:98: Roma'da bu sefer. Ben de şunu al bunu al diye sipariş veriyorum.:102:
Öle bakarlerken parmağı sokuvercen gözlerinee
aman Allah korusun cnm. yaa yada sole yap. kasik agrilarin basladiktan sonra 3-4 gun fulle. en azindan esinde bi sorun yok onuda biliyorsun. icin rahat fullersin
birde jeli kullanma yinede,nolur nolmaz. biraz canin yanicak amabu yolda cekilen her turlu iskence kutsaldirr
ezonun kocası geldi sanırım
he kızzzz oyacam o gözleri vallaa laf sokuyorum o da yetmiyorrrkılkuyruklarrr
evet canım öle yapim jelden korktum ama ne rahattı eşimde ço ksevmişti
kıskançlıkmı konunuzzz benimkide öle ama buraya karışmaz abartıyosun der bazen okadar
onun dışında dekolte krizi var mini krizi bi defa düğüne giderken benim üstümü değiştirtti çok fena kavga etmiştik çokkk kıskanç
kızkardeşide straplez giyer her zaman mini giyer ona laf etmez hepp banaa
bekarken çok güzel ve bakımlıydım evlenince yapamıyorum kıskançlığından
ezo kaçtımı gene kesinnnnnnnnnnnnn geldi anam onlarda ne enerji varyaaa helal vallaaaa
kiskanclik hepsindd var iste cnm
sen yoluna jelsiz devam et
ezolardaki enerji kimsede yok zaten
kızlar selam.Doktordan eli boş döndüm maalesef.Hem de elimde iki tane kapı gibi pozitif idrar testleri ve 3 günlük adet gecikmesiyle
çok sinirliyim çokk öfkeliyim.Yani aylarca aynı marka gebelik testi 2 saat bekletsem de tık yokken iki gün üstüste 45 dk sonra ikinci cizgiyi çıkardı.Bu sabahki de aynı olunca ve adetim de gelmeyince nerdeyse emindim yani nasıl mutluydum nasıl hayaller kuruyordum giderken.Ama sonuc beta-hcg:0.01 :) gecen seferki 0.03 cıkmıştı daha insaflıydı :) deliriyorum ya hayatımda hiç bukadar hayalkırıklığına uğramamıştım...
kızlar selam.Doktordan eli boş döndüm maalesef.Hem de elimde iki tane kapı gibi pozitif idrar testleri ve 3 günlük adet gecikmesiyle
çok sinirliyim çokk öfkeliyim.Yani aylarca aynı marka gebelik testi 2 saat bekletsem de tık yokken iki gün üstüste 45 dk sonra ikinci cizgiyi çıkardı.Bu sabahki de aynı olunca ve adetim de gelmeyince nerdeyse emindim yani nasıl mutluydum nasıl hayaller kuruyordum giderken.Ama sonuc beta-hcg:0.01 :) gecen seferki 0.03 cıkmıştı daha insaflıydı :) deliriyorum ya hayatımda hiç bukadar hayalkırıklığına uğramamıştım...
canım belki geç döllenme olmuştur acele etme biraz bekle adet olmazsan o zaman tekrarla bence
sedommm nerdesinnnn özledimmmmm
lizocannnn ayşemmm sosyalimmmm benayım sabommmm pollenimmm
iyiyizzz sen nasılsın a.s
keşke hep girebilsin seni özlüyorum ama ben
soğuktandır belki:44:
biraz sorunları varmış kuzum
kız sen niye test yaptın ki düştükten 10-12 gün sonra testte belli eder zaten kendini
geçen ay benim 10 gün gecikmişti
ben bu ay hamile kalacam ahanda yazdım buraya
oo sosyalim cok iyisin yaaa hadi kizlarrr
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
sosyalcan seninde birseylerin var mi ekleselim oralardaneger varsa ozelden mesaj at bana:82::126::87:
he kızzzz oyacam o gözleri vallaa laf sokuyorum o da yetmiyorrrkılkuyruklarrr
evet canım öle yapim jelden korktum ama ne rahattı eşimde ço ksevmişti
kıskançlıkmı konunuzzz benimkide öle ama buraya karışmaz abartıyosun der bazen okadar
onun dışında dekolte krizi var mini krizi bi defa düğüne giderken benim üstümü değiştirtti çok fena kavga etmiştik çokkk kıskanç
kızkardeşide straplez giyer her zaman mini giyer ona laf etmez hepp banaa
bekarken çok güzel ve bakımlıydım evlenince yapamıyorum kıskançlığından
ezo kaçtımı gene kesinnnnnnnnnnnnn geldi anam onlarda ne enerji varyaaa helal vallaaaa
kizlar ben yine test yaptim pozitif cikdi yarin kanda da pozitifi gorurum insallah amin
burdaki herkes bugunlerden yasasin insallah
amin insallah guzel olsun bende oynuyorum kizlar bensiz olmazAyy canım benim bende özlüyorum canım seni.. Ama akşam işte burdayım o zamanlar gel :))
İnşAllah canım inşAllah..
Bayıldım bu danslara ben
Canım üstüme alınarak demek istiyorum ki senin kullandığınıda benim eşim kullanıyo( ben diğerlerini kullanıyorun. bende merak ediyorum sizleri ne yalan söyleyim..
Hiç sorma ya bu ezodaki enerjinin sanırım yarısı yok bizde :))
Ayrıca fundam benimde eşim çok kıskanç geçenlerde sosyalede söyledim çoğu kavgamız bu kıskançlığı yüzünden.. Son zamanlarda bende kendine bakmaz oldum..
Burayada kızmıyo ama arada geliyorlar yasaklıycam diyo. Son zamanlarda çok takılıyorsun diye söylenmeye başladı.. Son söylemide "nerden bileyim hepsinin bayan olduğunu? " güler misin ağlar mısın
Yelizcim hayırlısı olsun.. Benimde geçen ay inanışmaz belirtim vardı kesin hamileyim dedim fos çıktı o yüzden takılma canım inşAllah kısa zamanda kalırsın hamile. İnsanı sadece geç adet olmak yoruyo bence ama ileri atması iyiymiş diye duydum bende..
Süper canım bu.. Artık tescillendi yarında eminim güzel olacak.. Hayırlı uğurlu olsun canım tekrardan rabbim sağlıkla kucağına aldırsın..
3 gecdi canim dun test yaptim sen nasilsin bebegin nasil?
Ben pazartesi kötü bir kürtaj geçirdim :S Bebeğimi aldılar.. Artık gebe değilimKorkuyorum hiç anne olamicam diye.. Haftaya kontrole gidicem doktor ne kadar korunma önerecek bilmiyorum ama ben ilk adetten hemen sonra olsun istiyorum çok aşırı bir riski var mıdır :S Kafam allak bullak oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
sedommm nerdesinnnn özledimmmmm
lizocannnn ayşemmm sosyalimmmm benayım sabommmm pollenimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?