Ağlayakta gözden mi olak???

Eki Görüntüle 889167 Eki Görüntüle 889166

bunlar da idrar testleri görünür mü bilmiyorum ama cıplak gözle emin olun ikisi de cift cizgi.ibret olsun diye paylaşıyorum :) markası da miratech

Bunlar bildiğin pozitif çizgi yahu. Başka bir markanın testiyle de denesen canım. Madem gebelik yok o zaman neden bu adet gecikmesi. Bir de yumurtlama günün ne zamandı hatırlıyormusun. O tarihte önemli.

bunlar da idrar testleri görünür mü bilmiyorum ama cıplak gözle emin olun ikisi de cift cizgi.ibret olsun diye paylaşıyorum :) markası da miratech
yani hamilemisin yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hamilesin halay cekelim ya super haber
Hadi bakalım canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah. Miniğim ve ben iyiyiz çok şükür. Sizlerden miniğime yeni arkadaş haberlerini bekliyorum.
arkadasi geliyor Allahin izniyle canim teyzesi
yarin kan sonucumu alicam hayacanliyim insallah yukek yuksek cikar
darisi burdaki isteyen herkesin basina

Biz seninle aynıydık sanırım canım. Bende kürtaj olmasaydım aralık yada ocak annesi olacaktım.

bende sizinle aynıydım benimde şimdilerde bebeğim kucağımda olacaktı ben 29 mayıs evlimutlu 31 mayıstı sanırım sosyal senin ne gündü o kötü gün?
EVLİMUTLU BAK SEN ŞANSLISIN YİNE MELEĞİN KARNINDA SAĞLIKLA LUCAĞINA AL İNŞALLAHHHHH DARISI SOSYALLE BANA

yani hamilemisin yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hamilesin halay cekelim ya super haber

arkadasi geliyor Allahin izniyle canim teyzesi
yarin kan sonucumu alicam hayacanliyim insallah yukek yuksek cikar
darisi burdaki isteyen herkesin basina

serçem canım hamilemisin kuzum

Evet canım Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki aratmadı. Hemen doldurdu yerini.

Hani diyorlar ya hep stres çok önemli diye gerçekten öyle. Ben iki hamileliğimde de yumurtlama günlerimde eşimle ayrı olacaktık. O yüzden her ikisinde de öylesine çalışmıştık. O günlerde eşim yanımda olmayacak o yüzden tutmaz dedim umursamadım. Ama demek ki yumurtlama günlerim benim hesapladığım gibi değilmiş ki tuttu şükür.

benimki buraya karışmaz, giyimede karışmaz, ama faceye kızıyor işte, o yüzden bende kapattım kriz yaratmamak adına

bunlar pozitif kız, nasıl değerlerin bu kadar düşük çıkar anlamıyorum
sedommm nerdesinnnn özledimmmmm
lizocannnn ayşemmm sosyalimmmm benayım sabommmm pollenimmm

evde geldim canım yemek yedik, mutfağı topladım, şimdide geldim kuzucumm

Biz seninle aynıydık sanırım canım. Bende kürtaj olmasaydım aralık yada ocak annesi olacaktım.

nasip değilmiş demek ki, Rabbim senin bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah sağlıkla sıhhatle

benim 18 mayıstı kızlar

benayyyyyy nerelerdesinnn kığızzzz

herkes yemekten gelsinde şöyle sıcak sıcak bi sahlep içelimmm

ezonun kocası geldi sanırım

kiskanclik hepsindd var iste cnm
sen yoluna jelsiz devam et

ezolardaki enerji kimsede yok zaten
Az lekem geldi o yüzden mik mik yok evet geldi o tvye bakıyor gizlice bkıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…