Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar topike her girdiğimde yeni bir hamile haberi okuyorum. Bu ne hız bu ne bereket.. 2014 güzel olacak inşallah. )

Son düzenleme:
Aaa olurmu hiç kuzum senin mik mik günleri yeni başlıyo :)) ezo dur durak bilmedi ona sebep

ezonun eline su dökemem gerçekten bak, azim var maşallah sağol cano bende senden ümitliyim

Amma heyecanlı oldu senin bu kırmızılar, ha geldi ha gelecek :))) Ben de salep yaptım kendime yanında şekerlemelerim. ayaklarımı uzattım oturuyorum. Hadi gelin siz de :)

Aaa ben bunu görmeden yazmıştım sahlep içiyorum diye. Herkesin içesi varmış :))

bende içtimm ohhh sıcacık

Kızlar topike her girdiğimde yeni bir hamile haberi okuyorum. Bu ne hız bu ne bereket.. 2014 güzel olacak inşallah. )

bu ay bende kalacam çok inanıyorummm

benay benim kahve şekersiz olsun lütfen

Bunlar bildiğin pozitif çizgi yahu. Başka bir markanın testiyle de denesen canım. Madem gebelik yok o zaman neden bu adet gecikmesi. Bir de yumurtlama günün ne zamandı hatırlıyormusun. O tarihte önemli.

Canim 23 kasimda kontrole gittigimde yumurtan bugun yada yarin catlar demisti doktorum.Artik catladi mi bilemiyorum ama hayatimda hic hissetmedigim kadar agri sanci cektim ve son 1 haftadir her an adetimin ilk gunuymuş gibiydi agrilarim.Bu testler de cikinca bugun emin olarak gittim ama maalesef 0.01 gibi komik bi rakam geldi onume :) ay kizlar icim nasil burkulmuş durumda size anlatamam her aklima gelisimde aglamamak icin zor tutuyorum kendimi benim adetlerim hayatta gecikmez tam tersi stresli zamanlarda erken gelir bu da ayri bişey.Gec dollenme olaylarina baktim ama tabi kanda negatif cikan deger idrar testinde pozitif cikmasi mumkun degil.Kiyaslarsak da idrar testinin yanlis olma ihtimali daha yuksek.Birdaha bu işin peşine bukadar duşmek istemiyorum cunku bugun -20 derece sogukta sokakta aglayarak yururken donma tehlikesi gecirdi yüzüm :)) kendime cok sinir oldum
Bukadar yipranmaya gerek yok diye duşundum ama bukadar da olmaz yani.Hem belirtiler hem gecikme hem test ooof offf

kan testi mi yanlış acaba ya:44: eğer değilse vücudun sana oyun oynuyor kuzum, doktor alttan muayene etmedi mi kist oluşmuş yada başka bir şey söylemedi mi:44:

ezonun eline su dökemem gerçekten bak, azim var maşallah sağol cano bende senden ümitliyim

bende içtimm ohhh sıcacık

bu ay bende kalacam çok inanıyorummm

benay benim kahve şekersiz olsun lütfen

Ümitlerini boşa çıkartmak istemem sadece çok içten bir şekilde Amiiiiinnnnn diyorum ve benle birlikte herkes diyorum canım

Kahven hazır tatlım buyur bakalım ☕️
(Şekil göründü mü bilmiyorum ama ) yanında çikolatada var

bak bak kızını oğluma verecek ya bi ikram bi ikram sağol canım ellerin dert görmesin merci çikolata için ayrıca tşkler

kan testi mi yanlış acaba ya:44: eğer değilse vücudun sana oyun oynuyor kuzum, doktor alttan muayene etmedi mi kist oluşmuş yada başka bir şey söylemedi mi:44:

Kist olusmus canim 4cm :) oluşmasa şaşardim ama bende 17 yasimdan beri hep kist olur hic adet gecikmesine sebep olmamisti tam tersi ben hep erken olurum bi sorun varsa da :) amann artik
Gorcezz bakalim bari olsam da bian once su gerginligim gitse

Canım üzme bu kadar kendini ve yıpratma.. Hepimizdeki amaç bebek evet ama yaşadıklarımız çok başka.. Eminim derşnden etkiledi seni belki senin yerinde ben olsam daha kötü de olabilirdim ama kısmet bu işler nasip.. İnşAllah yanıltam bişiler vardırda bebeğin seninledir.. Yoksa da olacak inşAllah biliyoruz

bu ay soğan suyu denesen , soğan suyu hem kisti atıyor hemde hamile kalmaya yardımcı canım , içini temizliyor sonuçta

bak bak kızını oğluma verecek ya bi ikram bi ikram sağol canım ellerin dert görmesin merci çikolata için ayrıca tşkler

benayımm ne güzel olur yaa düşünsene göbüşünde ufacık bir minnoş 2014 e beraber giriyorsunnn ayyy heyecanlandım bak yine

Ayy canım benim hayali bile süper.. Etrafımda herkes hamile bi ben bekliyorum.. Birde demiyorlarmı elina çabuk tut sende başla bak falan demeler yokmu sinir oluyorum.. Onları duyunca da hepten bi daha çok istiyorum.. İnşAllah bu güzelliği yaşayacağız.. Önce sağlıkla sıhhatle eli ayağım düzgün olsunda ben beklemeye razıyım.. Rabbim içimi biliyo..

Tatlım kızım annesi gibi olup geç evlenmesin bulduk bi tane kaçmasın napalım :66 :62

Nezaman baslamam gerekiyo ona canim?Adetimi bekleyeyimmi

canım buradan bi arkadaşım bana yazmıştı, affetsin ama ismini hatırlayamadım

Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengikabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzıkapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına gündeiki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan birhanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önceuygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adetdöneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kezuygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan,pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızıve mor soğan kullanılmamalıdır.

Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayıbir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınızbitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünüalınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptakibilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız.

amin kuzum, banada tembel diyorlar halbuki nasıl çalıştığımı bilmiyorlar

tamam oldu bu iş erkenden torun sevelim bacıı yaş geçiyor

Amin canım ama önce bi tane sıpam gelsinde torun gelir bi şekilde acelen yok ona

Ben önce koca bulcam ona

Son düzenleme:

Şaka bir tarafada biz ne zaman isim bulma moduna kıyafet alma moduna eşya alma moduna geçeceğiz ki 😒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…