Ağlayakta gözden mi olak???

Tabi kurucu üye hemen azaları satışa çıkardı

O zaman sen başla şimdiden

oyy oyy oyyy kuzum benim, inşallah beraber kalırızda beraber büyütürüz göbüşleri, kız netten yaparız alışverişlerii

ayy bu ay tablodaki herkes hamile kalsınnn

fundoşummm hoş geldin

oyy oyy oyyy kuzum benim, inşallah beraber kalırızda beraber büyütürüz göbüşleri, kız netten yaparız alışverişlerii

ayy bu ay tablodaki herkes hamile kalsınnn

fundoşummm hoş geldin

Keşke be canım.. Zaten şu netten alışverişide kim çıkardıysa yakınada tuvaletede netten gidicez

Kızlar bnden yine çok az koyu leke geldi yine bişey yokk kesildi

benayımm ne güzel olur yaa düşünsene göbüşünde ufacık bir minnoş 2014 e beraber giriyorsunnn ayyy heyecanlandım bak yine

Kiz ezo test yapmadinmi sen

kizlaaaaar tek dilegim 2014 e girerken minnoslarimizda bizimle olsunnnn

sosyal kiz benimkide face kizmiyo sadece girip listemi temizlemisti yeniyken tipini begenmedigi rrkekleri silmisti kuzenimi bile silmis tanimiyordu ozaman cok kizmistim
simdi hicc naptima bile bakmaz
biz aysem sedom lizom gorusuyozz ohhhh

bizim ki daha 3 sene olmadı canım olsun oda bakmaz sanırım

ne yapalım görüşün bol bol dedikodu yapın

Hoş geldin canım..
Aynı durumu bende yaşadım.. Çok şükür bitti o dönem evlenene kadarmış :))

Alakasız bişi söyleyeceğim ama haberlerde izledik bugün biri nerde olduğunu unuttum 3 günlük bebeği daha göbek bağı durur halde bi çantaya mı poşete mi ne koymuş onuda bi yere koymuş bomba diye ekip gelmiş bebek sesini duyunca patlatmamışlar..

Ülkemizde ne insanlar var.. O masum şeye yapılan bu zulmü aklım almıyo.. Bizim 4 gözle bekledğimiz şeyi millet çöp gibi atıyo (

Rabbimin bizler için sınavı bu.. O büyük.. Bizede yaşatack biliyorum.. Rabbim hayırlısını versin inşAllah iyi insanlarla karşılastırsın hepimizi..

Naçizane paylaşmak istedim..

haklısın canım aynısını ben yemekte eşime söyledim

ama yine bu iyi devletimiz sahip çıkıyor, sabah ezo bir şey söyledi kanım dondu resmen, bi yerdede bebeği çöpe atmışlar köpekler kafasını bedeninden ayırmış , Rabbim ıslah etsin

Amin canım..
Ezonun dediği gözümden kaçmış.. Allah'ım rabbim neler duyacağız.
Ruh durumlarını anlamaya çalışıyorum tamam istemiyorsun bakamıycan gizli saklı belkide ama atma ver birine.. İşte bunu anlamıyorum tıpkı bir öğretmenln 9 gün tatilde bebeğe 2 biberon mama verdim ölmez sandım deyişini anlamadığım gibi (

Neyse bu konu uzar.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.

Tez zamanda hayırlısı ise tabi bize yaştsın inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…