Şaka bir tarafada biz ne zaman isim bulma moduna kıyafet alma moduna eşya alma moduna geçeceğiz ki 😒
ben bu ay hamile kalırsam başlarım iştesenide bilmiyorum
Tabi kurucu üye hemen azaları satışa çıkardı
O zaman sen başla şimdiden
oyy oyy oyyy kuzum benim, inşallah beraber kalırızda beraber büyütürüz göbüşleri, kız netten yaparız alışverişlerii
ayy bu ay tablodaki herkes hamile kalsınnn
fundoşummm hoş geldin
Kızlar bnden yine çok az koyu leke geldi yine bişey yokk kesildi
benayımm ne güzel olur yaa düşünsene göbüşünde ufacık bir minnoş 2014 e beraber giriyorsunnn ayyy heyecanlandım bak yine
Keşke be canım.. Zaten şu netten alışverişide kim çıkardıysa yakınada tuvaletede netten gidicez
Kiz ezo test yapmadinmi sen
kizlaaaaar tek dilegim 2014 e girerken minnoslarimizda bizimle olsunnnn
sosyal kiz benimkide face kizmiyo sadece girip listemi temizlemisti yeniyken tipini begenmedigi rrkekleri silmisti kuzenimi bile silmis tanimiyordu ozaman cok kizmistim
simdi hicc naptima bile bakmaz
biz aysem sedom lizom gorusuyozz ohhhh
Kiz ezo test yapmadinmi sen
kizlaaaaar tek dilegim 2014 e girerken minnoslarimizda bizimle olsunnnn
sosyal kiz benimkide face kizmiyo sadece girip listemi temizlemisti yeniyken tipini begenmedigi rrkekleri silmisti kuzenimi bile silmis tanimiyordu ozaman cok kizmistim
simdi hicc naptima bile bakmaz
biz aysem sedom lizom gorusuyozz ohhhh
bizim ki daha 3 sene olmadı canım olsun oda bakmaz sanırım
ne yapalım görüşün bol bol dedikodu yapın
Bizi almasınlar aralarına değil mi sosyalim :))
canım buradan bi arkadaşım bana yazmıştı, affetsin ama ismini hatırlayamadım
Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengikabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzıkapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına gündeiki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan birhanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önceuygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adetdöneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kezuygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.
Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.
Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.
Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan,pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızıve mor soğan kullanılmamalıdır.
Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayıbir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınızbitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünüalınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptakibilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız.
Tesekkurler canim bunu arastirip uygulayayim ama bakalim adetim
Bi gelsin de :)
canım buradan bi arkadaşım bana yazmıştı, affetsin ama ismini hatırlayamadım
Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengikabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzıkapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına gündeiki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan birhanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önceuygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adetdöneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kezuygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.
Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.
Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.
Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan,pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızıve mor soğan kullanılmamalıdır.
Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayıbir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle, bilmeniz gereken kullanacağınızbitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünüalınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu kitaptakibilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız.
Tesekkurler canim bunu arastirip uygulayayim ama bakalim adetim
Bi gelsin de :)
şifa olsun canım, inşallah işe yarar
Alakasız bişi söyleyeceğim ama haberlerde izledik bugün biri nerde olduğunu unuttum 3 günlük bebeği daha göbek bağı durur halde bi çantaya mı poşete mi ne koymuş onuda bi yere koymuş bomba diye ekip gelmiş bebek sesini duyunca patlatmamışlar..
Ülkemizde ne insanlar var.. O masum şeye yapılan bu zulmü aklım almıyo.. Bizim 4 gözle bekledğimiz şeyi millet çöp gibi atıyo(
Rabbimin bizler için sınavı bu.. O büyük.. Bizede yaşatack biliyorum.. Rabbim hayırlısını versin inşAllah iyi insanlarla karşılastırsın hepimizi..
Naçizane paylaşmak istedim..
haklısın canım aynısını ben yemekte eşime söyledim
ama yine bu iyi devletimiz sahip çıkıyor, sabah ezo bir şey söyledi kanım dondu resmen, bi yerdede bebeği çöpe atmışlar köpekler kafasını bedeninden ayırmış , Rabbim ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?