sağol canımmhadi gözün aydınn
iyiyimmmm benn, sana da kolay gelsinnnn
gerçekten insanlık ölmemiş nasıl duacıyım amahelal olsunn insanlık ölmemişşş ne dşüceliymiş arayan sağolsunçoook sevindimmmmm
çok yorma kendini bebişede iyi bakkk
ayşemmmmmmmmm nasılsın miniğinnnn nasıl
sosyalimmm
İyiyiz canım bizde dün gece kasıklarımın ağrısından uyuyamadım çok kötüydü normal mi ki bu durum
bi de dün rüyamda buradakilerden birinin hamile olduğunu gördümama kimdi onu hatırlayamıyorum :44:
İyiyimm fundammm, sen nasilsinnn
Kizlar bugun annemdeyim, tabletimide evde unutmusumtelden takiliyorumm. O yuzden yazdiklarinizi hemen goremiyorumm
Gunaydinn canlarimm
Disarida buz gibi bi hava var... Kalin kalin giyininn
Fatmacann hadi gozunaydin,artisin cok duzenli.. Benim tahmin ettigime yakin cikmissbu arada bizim senle aramizda 1 hafta falan var heralde
İşe giriş yaparken okuttugumuz kartı kaybettim düşürmüşüm cebimden. Aynı zamanda para yükleyip yemekte yiyoduk. Hem işe gelmedi gözüküyorum hemde öğlen yemek yiyemicem. İçindeki yüklü paralarda gitti
Günaydın kızlarrrrrrrrr
lizommm belki kaybetmedin bulursun mont filan hırka ne bilim değiştirdin belki cebindedir genelde bende öle oluyo kartlar çantana filan iyice bak
çokmu yüklüydü hemen çıkartırsın yenisini
sağol canımm
gerçekten insanlık ölmemiş nasıl duacıyım ama
oturdugumuz yerden calışıyoruz merak etme cnm tşk ederimm sende kendini üşütme
bende rüyamda fundoş incir kürü kullanıyodu hamile kalıyodu onu görmüştüm bakalım tutacakmı merakla bekliyorum
günaydın canlarıımm ayşe fundoş lizim , sosyalcann ,ismini hatırlayamadığm herkesee Günaydınn :116:
umarım iyisinizdir kızlar , nette sorun vardı sonunda halloldu ,sinir bozucu bir gündü , neyse ki geçtiiiiakşamda annem geçtim hiç bakamadım
çok özlediim sizii
sağol canımm
gerçekten insanlık ölmemiş nasıl duacıyım ama
oturdugumuz yerden calışıyoruz merak etme cnm tşk ederimm sende kendini üşütme
bende rüyamda fundoş incir kürü kullanıyodu hamile kalıyodu onu görmüştüm bakalım tutacakmı merakla bekliyorum
günaydın canlarıımm ayşe fundoş lizim , sosyalcann ,ismini hatırlayamadığm herkesee Günaydınn :116:
umarım iyisinizdir kızlar , nette sorun vardı sonunda halloldu ,sinir bozucu bir gündü , neyse ki geçtiiiiakşamda annem geçtim hiç bakamadım
çok özlediim sizii
günaydın millettne var ne yok bakıyim
Günaydın sbrycann sen nasılsın
sedommmmmmmmmmmmmmm
sedomm lizimin dedine bakkkkkk sosyalde demişti geçen kızzzzzzzzz
günaydınnn canım, hoş geldinnn kız bizde sizi özledik, dün fundoş söyledi nette sorun olduğunu, hallolmuş ama sevindim
günaydın bacı günaydınnn
kartı bulduğuna sevindim lizimcann :13:nasılsın iyisindir, inşallah
kendini toparlamana çok sevindimm , hep böyle ol umut dolu
Nedense bugün pozitifimm güzel günleri düşünmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?