herkese merhabaa:)) Allahıma şükürler olsun. ben hamileyim kızlar:)))
tatlım küçük fanlı ısıtıcılar varya sıcagı sadece seni ısıtır ben de ondan kullanıyorum işyerinde
veya sıcak su torbası kullan ayaklarını sıcak tutman gerekiyor
fundoss dikkat et kendine. ozellikle ayaklarina. 2 kat corap giy. bu gunler cok onemli. aman aman
sed tarhana ve et yemegi yedir. hic biseyi kalmaz esinin
bu arada yeni bi hamile gordum hayirli olsun cnm. Rabbim kucagina almayi nasip etsin.
cennetcim yeni evin hayirli olsun. hayirli haberini yeni evinde alirsin insallah..
simdi cuma toplantimizdan geldim. hepinize dua ettim kizlar. Rabbim hayirlisiyla versin bebislerimizi..
bu arada ovu testi yaptim biraz once.biraz daha koyulasti. ama hala esit degil. butun isaretler pazar gununu gosteriyor
fundoss dikkat et kendine. ozellikle ayaklarina. 2 kat corap giy. bu gunler cok onemli. aman aman
sed tarhana ve et yemegi yedir. hic biseyi kalmaz esinin
bu arada yeni bi hamile gordum hayirli olsun cnm. Rabbim kucagina almayi nasip etsin.
cennetcim yeni evin hayirli olsun. hayirli haberini yeni evinde alirsin insallah..
simdi cuma toplantimizdan geldim. hepinize dua ettim kizlar. Rabbim hayirlisiyla versin bebislerimizi..
bu arada ovu testi yaptim biraz once.biraz daha koyulasti. ama hala esit degil. butun isaretler pazar gununu gosteriyor
herkese merhabaa:)) Allahıma şükürler olsun. ben hamileyim kızlar:)))
hoş geldin cnm :)slmmm ben geldimmm huuu huuu bacılarrr
bende girişte oturuyorum sürekli açılıp kapanıyo kapı ama benim altta küçük ısıtıcım var onu açıyorum çok üşürsem
yehuuuu hamiş varrrrr. bilgilendir bizi kuzuuuu nasıl oldu naptın ettinde bebiş geldi
gözün aydınnnnn
lizim şimdi ilk gün yaa bakalım hemen demim bişey sora bakarım dedin gibi ayaklarım çok üşüdü
ayşenurum ayaklarım dondu heee kızzz
koyulaştımı yaklaştı demekki bende eve gidince yapcam hemen
sağol canım dua için eksik olma
nasılsın sbry ben bugun test yaptım hamile değilim yine moral sıfırrslmmm ben geldimmm huuu huuu bacılarrr
Allah kabul etsin canımakşam anneme gidiyoruz, annem tavuk suyu çorbası yapacak, kocişimi özledim
Canımm tebrik ederimm Rabbim nazarlardan saklasınn, bizim için dua et
hoş geldin cnm :)
amin canim benimm
ohh yemek derdin yokk
bende aksam anneme gitmek istiyorumm
nasılsın sbry ben bugun test yaptım hamile değilim yine moral sıfırr
senin bat ne zamandıiyiyim canım teşekkür ederim üzülme nolur olucak bi gün demek ki o gün şimdi değil daha zamanı var demek ki biz dilimizden dularımızı eksik etmeyelim yinede bu da bizim imtihanımız
senin bat ne zamandı
Allah tamamına erdırsın canm nazar degmesın ıns bebegıne :)
Allah hayırla sağlıkla analı babalı büyümeyi nasib etsin bebeğine. Darısı bizim başımıza inşallah
yehuuuu hamiş varrrrr. bilgilendir bizi kuzuuuu nasıl oldu naptın ettinde bebiş geldi
gözün aydınnnnn
herkese çook teşekkür ederim:)) maşallah diyelim nazar değmez Allahın izniyle.
ya aslında adetime 3-5 gün daha vardı. son aylarda adetlerim düzensizdi hatta tam olarak da bilmiyordum günümü ama geçtiğimiz ay en son 14 ekim de adet gördüm. kasımın 11 inde merakıma yenik düşüp test aldım. evd eyaptım ve ne göreyim. 2. çizgi çıktı. çok net olmasa da gayet görünür şekildeydi. eşime söyledim akşam. inanamadı. tuttu herkesi aradı üstelik(annemleri kayınvaldemler falan:) ya hu diyorum arama dur hele bi kan testi yaptırayım henüz çok erken. tabi dinlemedi beni aradı herkesi:) ertesi gün kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı. yani şu an 5. haftaya yeni girdim ve henüz doktora gitmedim.6. haftanın dolmasını bekliyorum. kasıklarımda gerilme ve ağrılar var umarım ters birşey yoktur. bir yandan da tedirginim ama araştırdım o tip ağrılar ilk aylarda olurmuş. umarrım herşey yolundadır kızlar dua edin. bu arada inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder. güzel bir duyguymuş gerçekten.
gözün aydınnnnn
herkese çook teşekkür ederim:)) maşallah diyelim nazar değmez Allahın izniyle.
ya aslında adetime 3-5 gün daha vardı. son aylarda adetlerim düzensizdi hatta tam olarak da bilmiyordum günümü ama geçtiğimiz ay en son 14 ekim de adet gördüm. kasımın 11 inde merakıma yenik düşüp test aldım. evd eyaptım ve ne göreyim. 2. çizgi çıktı. çok net olmasa da gayet görünür şekildeydi. eşime söyledim akşam. inanamadı. tuttu herkesi aradı üstelik(annemleri kayınvaldemler falan:) ya hu diyorum arama dur hele bi kan testi yaptırayım henüz çok erken. tabi dinlemedi beni aradı herkesi:) ertesi gün kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı. yani şu an 5. haftaya yeni girdim ve henüz doktora gitmedim.6. haftanın dolmasını bekliyorum. kasıklarımda gerilme ve ağrılar var umarım ters birşey yoktur. bir yandan da tedirginim ama araştırdım o tip ağrılar ilk aylarda olurmuş. umarrım herşey yolundadır kızlar dua edin. bu arada inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder. güzel bir duyguymuş gerçekten.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş canım sen düşünme kafanı yorma rahat ol olmaz Allahın izniyle bişey
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş canım sen düşünme kafanı yorma rahat ol olmaz Allahın izniyle bişey
inşallah yaa. merakla bekliyorum)) size de nasip olur inşallah
ben saldım artık canım sanırım hiç anne olamamaya kendimi ikna etsem daha cok yol alırım2aralık canım daha var benim yeni bittim sayılır şu sıralar yum yum günlere girmek üzereyim kasımda olmadı inş aralıkta gelir bebeişlerimiz
yaa zaten bu sabah uzayan akintim geldi yine. sabah kasiklarima ince ince agrilar girdi. pazara kadar yumurtlarim heralde.
yalniz hava cok soguk. evden ciktim karsi binaya yuruyene kadar ellerim yuzum donduu.
aksamda misafirim var ama hic misafir agirlayacak havam yok
ben saldım artık canım sanırım hiç anne olamamaya kendimi ikna etsem daha cok yol alırım
misafirlerin gider gitmez hemen kaç, eşinle beraber :))
anne özlemi insanı perişan ediyor , eve gidip yemek yapmam da zor olacaktı uykusuzluk yorgunluuuk
yok canım olmadı 1.5 yıldır olmuyo cok üzülüyorum hayırlısı diyorum ama cok moralim bozukdur canım ya hemen salma kendini ne kadarlık evliydin sen ne zamandır deniyosunuz daha önce düşüğün falan oldu amma soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?