Ağlayakta gözden mi olak???

benmde cok sukur bısey cıkmadı temız cıktı ama öldüm öldüm dirildim öle soleyım canmdan can gıttı bende devlet hastanesınde cekıldm

ooyy yerim seniiiii , mini ısıtıcı falan istesen kuzum, üşütmee dikkat et kendine

ya nası sölim üşüyom dedim sevmedim ben burayı tamda yum zamanı sıcak tutmam gerek kendimiiii
:2:
kapı açılıyo habire ısınmazki

selam cennet sendemi taşındın bende işyerinden 2 gündür mahvoldum sen sevdinmi yeni evini ben işyerimi hiç sevmedim

guzel begendm valla tertemız mıs gıbı oldu tek bı oda boyancak onu beklıorm cıkcam bırazdan orayla ılgılencem ıns evım bebesımın sesıyle neselenır yenı ev yenı umutlar:)

ya nası sölim üşüyom dedim sevmedim ben burayı tamda yum zamanı sıcak tutmam gerek kendimiiii
:2:
kapı açılıyo habire ısınmazki

tatlım küçük fanlı ısıtıcılar varya sıcagı sadece seni ısıtır ben de ondan kullanıyorum işyerinde
veya sıcak su torbası kullan ayaklarını sıcak tutman gerekiyor

guzel begendm valla tertemız mıs gıbı oldu tek bı oda boyancak onu beklıorm cıkcam bırazdan orayla ılgılencem ıns evım bebesımın sesıyle neselenır yenı ev yenı umutlar:)

inşallllaaaaaahhh uğurlu gelir bu ev sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…