Hemde nasil agrim oluyordu. Goguslerim cok agriyordu. O halde 6 gun gecikme yasadim cnm.
Sedom bidaha yaptirirsinn testii. Ac karninains sonuc iyi cikar o zaman Sonucun 12 bin dimi.
Ben gecen pazartesi yaptirmistim166 cikmisti. Bugunde tahmini benim hesaplarima gore degerim 2500 olmali
Kızlaaar selam sanırım 1 haftadır giremiyordum bugün girmek nasip oldu
maşallah çok güzel haberler aldım
yeni hamişlerimiz varmış maşallah onlara
darısı isteyen herkese inşallahh
benim bata 3 gün kaldı kızlar sizce sonuç ne olur
benim bata 3 gün kaldı kızlar sizce sonuç ne olur
test ne zaman yapmayı düşünüyorsun
bikaç gün geçmesi lazım ancak o zaman yaparım diye düşünüyorum bakalım
ben olsam dayanamaz yapardım
Merhaba kızlar netyoktu giremedim çatladımmmnasılsınız bakalım cnm fundam test yaptım negatif nette okudum yerleşme kanamasından 10 gün sonra çıkıyormuş pozitif öle yazıyor dün yine az bişeycik geldi gitti geri gelmesinn inşş
geçen ay 1 hafta geçti regl olmadım ki benim asla gecikmez hep düzenlidir bikaç kez yaptım acaba mı diyerek ama 7. gün yaptım negatif zaten ertesi günde geldi gelenler o yüzden çok heyecan yapmak istemiyorum akışına bırakıcam
bişi sorucam kızlar ya
ara ara 2 hafta kadar kasık ağrım oldu normalde olmazdı bazen hareketlerimi kısıtladığı da oldu neden olabilir ?
canımmm bende 12 bin olarak tahmin ediyorum :) herşey normal dedi...sadece kan şekerinin biraz yüksek olduğunu söyledi o da toktum...
kan değerimi merak ettiğim için sordum 12,6 dediğine göre 12 bin sanırım başka seçenek yok
değer aralığına göre 6 haftalık oluyor sanırım değil mi ?
ezo bizde kocan evden çıkmadı sandık kız ben sana yapma demedim mi erken daha diye
nasıl rahat edeceksen öyle yap o zaman canım, stresste geciktirebiliyor:18:
Merhaba kızlar netyoktu giremedim çatladımmmnasılsınız bakalım cnm fundam test yaptım negatif nette okudum yerleşme kanamasından 10 gün sonra çıkıyormuş pozitif öle yazıyor dün yine az bişeycik geldi gitti geri gelmesinn inşş
Ben dedim kendi kendime kızlar eşimin gitmediğini düşünmüştür diyeene bilim cnm heyecandan duramadım:26: nettede 10 veya 14 gün sonra testte çıkar ancak diyor ama ben hamiş değilim sanırım ne göğsüm hassas ne uyku hali ne bulantı ne başdönmesi hiç bişey yook
aynende öyle düşündükk
daha belli olmaz kuzum hemen, daha tüplerdedir rahim içine bile düşmeden ne gibi bi tepki vermesini istiyorsun, davul zurna mı çalsın içeride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?