Ağlayakta gözden mi olak???

kıss bacımm niye atlatmayasınn hem şunuda unutmayın kürtajtan sonra cabuk hamile kanıyo ben korundugum halde 8 ay sonra yine hamile kalmuıştım ama şimdi yokk

bacımm kötü günler geride kaldıı inşş en kısa zamnda göbüşüne girecek bebişin annesiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohh mis misss

inşallah kuzummm

sen bize takılll, coşkunun en güzeli bizdeeeee

kıss bacımm niye atlatmayasınn hem şunuda unutmayın kürtajtan sonra cabuk hamile kanıyo ben korundugum halde 8 ay sonra yine hamile kalmuıştım ama şimdi yokk

sende ağlama bakayımmm, gelecek işte bebişinn birini susturuyoruz biri ağlıyor, hay Allahım ya

Rabbim nasip ederse gebe kalırım elbet ama yine aynı hüsranı yaşamaktan çok korkuyorum canım ben.. İçim ürperiyor... Çok korkuyorum... Düşünüyorum şimdi gebe kalsam ödüm patlar yine mi olmicak diye.. Neyse Rabbim metanetimizi hiç almasın... Olacak olacak herşey güzel olacak Allah'ımın izniyle..

canımm hesapçok karışık oluyor 4 binlerde çıkıyor :44:neyse yine gidicem zaten

sizin konuşmalarınızdan hiçbişey anlamadım uzak bana şuan canlarım neyse siz uzmanlaşın tecrbelerinizden faytdalancam yakında

Size takıldığımdan beri umut doldum zatennnnn.. İnşallah olacak olacak olacak

kıss ben kukuyu göstermzsem raht etmem dermişimmmm

belli bir süre sonra bünye alışıyor tabii
haydiii hopaa havayı dagıtalım azzz
tey teyy hoppidi hoppidiiii

ayy ne kadar oynak hiç sevmem böyle şeyleri az ağır ol lütfen

sedoşummm şu değerleri çok kafaya takma kuzum, herşey yolunda bence ,içini ferah tut

belki kızın olacaktırrrrrr

dan dan dan ben geldimm anne, dan dan dan

kızlar bugün kardeşimde beni gelinlik içinde görmüş tekrardan evleniyor muşum

Allah hayır etsin canımm çook güzel bir rüya

bende 2 ay öncesinde kendimi gelinlikle görmüştüm , tüylü şapka , araba , eşimin üzerindekiler her şey bembeyazdı

inşallah mucize yaklaşıyor anneciğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…