kızzz gözümüz yollarda kaldııı nasıl özledik ayyyy şirine seniiiiii
ben olsam bende yapardım kuzucummmm
gelmemiş daha şansın yüksek
hadi bu ay inşallah coşacak topiğimiz kopacazzz burdaaa sevinç gözyaşları döküp
halaylar çekip kendimizden geçicezzz
Hosgeldin ezocannn.. İns bu gelenler yerlesmedendirrkasik agrin var mi peki??
aynende öyle düşündükk
daha belli olmaz kuzum hemen, daha tüplerdedir rahim içine bile düşmeden ne gibi bi tepki vermesini istiyorsun, davul zurna mı çalsın içeride
benide kopardı ne yapayımm
Yok cnm herzaman regli olmadan yani başlarken diyim az gelir ama ağrım olur bunda hiç geldiğini hissetmiyorum bile wcye çıkınca peçetede az bişey oluyo:44: hiç ağrımda yok yanlız 2hafta önce felan sol yumurtam ve bacağımda ağrı oldu adet olmuş gibiydim sanki öle ağrıdıki yarım saat kadar sürdü bidahada ağrım olmadı öle :26:
Doğru sölüyosun cnm ne bilim belli etseee keşke öncedendebu arada bugün rüyamda kızım olmuş pembiş pembiş giydirmişim gezmelere gidiyoruzz
Yok cnm herzaman regli olmadan yani başlarken diyim az gelir ama ağrım olur bunda hiç geldiğini hissetmiyorum bile wcye çıkınca peçetede az bişey oluyo:44: hiç ağrımda yok yanlız 2hafta önce felan sol yumurtam ve bacağımda ağrı oldu adet olmuş gibiydim sanki öle ağrıdıki yarım saat kadar sürdü bidahada ağrım olmadı öle :26:
Doğru sölüyosun cnm ne bilim belli etseee keşke öncedendebu arada bugün rüyamda kızım olmuş pembiş pembiş giydirmişim gezmelere gidiyoruzz
ben bu ay yokum hamişler arasın daainş öteki ayy girerim inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızzz gözümüz yollarda kaldııı nasıl özledik ayyyy şirine seniiiiii
ben olsam bende yapardım kuzucummmm
gelmemiş daha şansın yüksek
hadi bu ay inşallah coşacak topiğimiz kopacazzz burdaaa sevinç gözyaşları döküp
halaylar çekip kendimizden geçicezzz
ALLAH iyiligini versin kıss bacımmdavul zurna calsın hee hala gülüyommm
ahhhhhhh ahh okadar kafamıza takıyoz ki bilnç altımıza yerleşiyo rüyada görüyoz bende görmüştüm bebişimi öpüp kokluyomm mis gibi kokusu varr miss
canım belki bizde öle kendimizi kaptırıyoruz işte hayırlısı olsunnnn miniklerimiz sağlıklı hayırlı gelsinde ne zaman olursa olsun napalım canını sıkma
töbeler olsunn davul zurnaa ayy aklımdan gitmiyoo
ahhhhhhh ahh okadar kafamıza takıyoz ki bilnç altımıza yerleşiyo rüyada görüyoz bende görmüştüm bebişimi öpüp kokluyomm mis gibi kokusu varr miss
bundan sonra bekleyecez ezocannn,buyuk bi sabirlaa
Ben de geçen gün ne gördüm... Kürtaj olmadan önce doktorum hiç ultrasonla bakmamıştı aklıma o takılmış herhalde.. Rüyamda doktor kürtaj yaparken uyanıyorum doktor bebeği çıkarmış ama diyo ki aaa diyo kalbi atıyormuş aldık bebeği tüh diyo.. Ay öyle kötü uyandım ki... Acaba dedim Rabbim baksalardı o gün kalbi atıyo muydu.. Böyle düşüne düşüne kendimize ediyoruz.. Daha umutlu daha mutlu düşünelim lütfen...
belki kızın olacaktırrrrrr
dan dan dan ben geldimm anne, dan dan dan
kızlar bugün kardeşimde beni gelinlik içinde görmüş tekrardan evleniyor muşum
belki kızın olacaktırrrrrr
dan dan dan ben geldimm anne, dan dan dan
kızlar bugün kardeşimde beni gelinlik içinde görmüş tekrardan evleniyor muşum
Evett tatlım stres yokk gelicek minişler
Ben de geçen gün ne gördüm... Kürtaj olmadan önce doktorum hiç ultrasonla bakmamıştı aklıma o takılmış herhalde.. Rüyamda doktor kürtaj yaparken uyanıyorum doktor bebeği çıkarmış ama diyo ki aaa diyo kalbi atıyormuş aldık bebeği tüh diyo.. Ay öyle kötü uyandım ki... Acaba dedim Rabbim baksalardı o gün kalbi atıyo muydu.. Böyle düşüne düşüne kendimize ediyoruz.. Daha umutlu daha mutlu düşünelim lütfen...
bende kürtaj olmadan önce çok karışık rüyalar görüyordum, eşime diyordum ki çok kötü hissediyorum kendimi, içimde çok sıkıntı var diyordum sonra kürtaj oldum
ayy bide iş yerindeki bi arkadaş kürtaj olmadan 3 gün önce bana geldi dedi ki rüyamda seni gördüm bebeğini düşürmüştün dedi
RABBİM tez zamanda bebişini tekrar versinn de acını unuturur inş bacımm saglıklıcada kucagına alırsınn ohhh annesinin kususu diye öper koklarsın inşşşş
kıss bacımm gelinlik murattırr ayy hadi inşşşanladın sen oniii
hayır olsun kızzzzz iyidir gelinlikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?