Ağlayakta gözden mi olak???

ben bu ay yokum hamişler arasın daa inş öteki ayy girerim inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Hosgeldin ezocannn.. İns bu gelenler yerlesmedendirr kasik agrin var mi peki??

Yok cnm herzaman regli olmadan yani başlarken diyim az gelir ama ağrım olur bunda hiç geldiğini hissetmiyorum bile wcye çıkınca peçetede az bişey oluyo:44: hiç ağrımda yok yanlız 2hafta önce felan sol yumurtam ve bacağımda ağrı oldu adet olmuş gibiydim sanki öle ağrıdıki yarım saat kadar sürdü bidahada ağrım olmadı öle :26:

aynende öyle düşündükk

daha belli olmaz kuzum hemen, daha tüplerdedir rahim içine bile düşmeden ne gibi bi tepki vermesini istiyorsun, davul zurna mı çalsın içeride

Doğru sölüyosun cnm ne bilim belli etseee keşke öncedende bu arada bugün rüyamda kızım olmuş pembiş pembiş giydirmişim gezmelere gidiyoruzz

ahhhhhhh ahh okadar kafamıza takıyoz ki bilnç altımıza yerleşiyo rüyada görüyoz bende görmüştüm bebişimi öpüp kokluyomm mis gibi kokusu varr miss

bundan sonra bekleyecez ezocannn,buyuk bi sabirlaa

ben bu ay yokum hamişler arasın daa inş öteki ayy girerim inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım belki bizde öle kendimizi kaptırıyoruz işte hayırlısı olsunnnn miniklerimiz sağlıklı hayırlı gelsinde ne zaman olursa olsun napalım canını sıkma

Fundacanım saolasınn ben buraya üye olduktan sonra ve sizinle konuştuktan sonra inanın stresten uzak durdum ve düşünmemeye çalıştım ben inanıyorum hepimiz takvimimizi yapıcaz bebişimiz olucak hepimizin rabbim dualarımızı kabul edicek sağlıklı bebişler vericek

ALLAH iyiligini versin kıss bacımm davul zurna calsın hee hala gülüyommm

Evet ben onu bekliyorum

ahhhhhhh ahh okadar kafamıza takıyoz ki bilnç altımıza yerleşiyo rüyada görüyoz bende görmüştüm bebişimi öpüp kokluyomm mis gibi kokusu varr miss

Ben de geçen gün ne gördüm... Kürtaj olmadan önce doktorum hiç ultrasonla bakmamıştı aklıma o takılmış herhalde.. Rüyamda doktor kürtaj yaparken uyanıyorum doktor bebeği çıkarmış ama diyo ki aaa diyo kalbi atıyormuş aldık bebeği tüh diyo.. Ay öyle kötü uyandım ki... Acaba dedim Rabbim baksalardı o gün kalbi atıyo muydu.. Böyle düşüne düşüne kendimize ediyoruz.. Daha umutlu daha mutlu düşünelim lütfen...

canım belki bizde öle kendimizi kaptırıyoruz işte hayırlısı olsunnnn miniklerimiz sağlıklı hayırlı gelsinde ne zaman olursa olsun napalım canını sıkma

inşşşşşşşşşşşşş bacımmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbu ay sonrası inş hamile kalırız hepimizz de

belki kızın olacaktırrrrrr

töbeler olsunn davul zurnaa ayy aklımdan gitmiyoo

dan dan dan ben geldimm anne, dan dan dan

kızlar bugün kardeşimde beni gelinlik içinde görmüş tekrardan evleniyor muşum

RABBİM tez zamanda bebişini tekrar versinn de acını unuturur inş bacımm saglıklıcada kucagına alırsınn ohhh annesinin kususu diye öper koklarsın inşşşş

bende kürtaj olmadan önce çok karışık rüyalar görüyordum, eşime diyordum ki çok kötü hissediyorum kendimi, içimde çok sıkıntı var diyordum sonra kürtaj oldum

ayy bide iş yerindeki bi arkadaş kürtaj olmadan 3 gün önce bana geldi dedi ki rüyamda seni gördüm bebeğini düşürmüştün dedi

bacımm kötü günler geride kaldıı inşş en kısa zamnda göbüşüne girecek bebişin annesiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohh mis misss

RABBİM tez zamanda bebişini tekrar versinn de acını unuturur inş bacımm saglıklıcada kucagına alırsınn ohhh annesinin kususu diye öper koklarsın inşşşş

Allah'ım inşallah ya inşallah... Yüreğimizden geçenleri Rabbim hayırla getirsin... Sağlıklı huzurlu bir gebelik nasip etsin bize de inşallah... Ben bunu sizinle başarabileceğime inanıyorum.. Atlatıcam bu günlerimi de... Duacıyım sizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…