Allah hayır etsin canımm çook güzel bir rüya
bende 2 ay öncesinde kendimi gelinlikle görmüştüm , tüylü şapka , araba , eşimin üzerindekiler her şey bembeyazdı
inşallah mucize yaklaşıyor anneciğine
olacakk olacakk
o bebek bu göbüşe konacakk
sevgiyle kucaklanacakk
mik mik olacakk
hemen bebiş olacakkkk
olacak olacak...
Kadere inanırım olacak olacak :))
benmi oynagım hıh tm sessizce oturcam siz kudurun
noluyo yine halay başı nerde
hamilelerin altındaki ilk sırada ben varım sıra bende yani bu ay kesin hamileyim
noluyo yine halay başı nerde
hamilelerin altındaki ilk sırada ben varım sıra bende yani bu ay kesin hamileyim
olacakk olacakk
o bebek bu göbüşe konacakk
sevgiyle kucaklanacakk
mik mik olacakk
hemen bebiş olacakkkk
hehehehe süpermişşşşşş
sedommmm rüyan çokkk güzelllll ne hoşşşş ben hiç görmüyom rüya yaaaa
allah gönlününüzdekini versin , hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş. , ben ne demek olduğunu çok iyi biliyorum bu duygunun 10 senelik evliyim 6 sene uğraştım neler yaşadım neler ,problem yok dediler aşılama denediler , problem yok dediler rahimine bakalım diye gereksiz ameliyatlar , sıkıntı yok olur dediler tüp bebekler yapıldı her işlemin arkasından hüsran hamile kalıp 1 aylıkken kendiliğinden rahim atıyordu bebeği her defasında vazgeçiyordum olmuyor işte deyip bırakıyordum en son gittiğim dr kime küsüyorsun dedi bana küsersen kendi kabuğuna çekilirsen olan sana olur vazgeçmeyeceksin moralini yüksek tutacaksın , olmaması için sebep yok olacak dedi psikolojik midir nedir bilmiyorum ama evet oldu şimdi bir kızım var 11 aylık , allahım anneliği hepinize yaşatsın inş.
allah gönlününüzdekini versin , hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş. , ben ne demek olduğunu çok iyi biliyorum bu duygunun 10 senelik evliyim 6 sene uğraştım neler yaşadım neler ,problem yok dediler aşılama denediler , problem yok dediler rahimine bakalım diye gereksiz ameliyatlar , sıkıntı yok olur dediler tüp bebekler yapıldı her işlemin arkasından hüsran hamile kalıp 1 aylıkken kendiliğinden rahim atıyordu bebeği her defasında vazgeçiyordum olmuyor işte deyip bırakıyordum en son gittiğim dr kime küsüyorsun dedi bana küsersen kendi kabuğuna çekilirsen olan sana olur vazgeçmeyeceksin moralini yüksek tutacaksın , olmaması için sebep yok olacak dedi psikolojik midir nedir bilmiyorum ama evet oldu şimdi bir kızım var 11 aylık , allahım anneliği hepinize yaşatsın inş.
al mendili canımm sen halay başı olll
sizin konuşmalarınızdan hiçbişey anlamadım uzak bana şuan canlarımneyse siz uzmanlaşın tecrbelerinizden faytdalancam yakında
belli bir süre sonra bünye alışıyor tabii
ayy ne kadar oynak hiç sevmem böyle şeyleriaz ağır ol lütfen
sedoşummm şu değerleri çok kafaya takma kuzum, herşey yolunda bence ,içini ferah tut
haklısın sosyalcan
fundoşum inan bende hiç bir şey anlamadımen iyisi bu
kızlar bu mesajı size 3. yazışım , ve gelmiyor, net kopuyoryazılarım siliniyor.... aynı şey sizde de oluyor mu yoksa sadece bende mi oluyor
neyse kıslar bna müsade gidem yemk yapamhepinizi öptümm
haklısın sosyalcan
fundoşum inan bende hiç bir şey anlamadımen iyisi bu
kızlar bu mesajı size 3. yazışım , ve gelmiyor, net kopuyoryazılarım siliniyor.... aynı şey sizde de oluyor mu yoksa sadece bende mi oluyor
neyse kıslar bna müsade gidem yemk yapamhepinizi öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?