Ağlayakta gözden mi olak???

Son düzenleme:
Ben öyle bir ayarlıyorum ki şükür yemeksiz kalmıyorum... öyle böyle gidiyor işte.. Rabbim bir de bebiş versin ona da yemekler hazırlayayım

nasıl ayarlıyorsun kız öyle sır değilse bizede söyle

Kız sır olur mu hiç :) Pazardan güzel bi ana yemek yapıyorum... İki gün gidecek kadar.. Sonra yanına artık ne yakışıyorsa pilav çeşitleri makar vs. Salı günü bitmiş oluyor yemekler aynı gün hiçbi uğraşım oladığı için onları hemen makineye atıp bi ana yemek daha yapıyorum.. O da iki gün gidiyor yanına da ertesi gün yine yakışan bişi yapıyorum pratik olan... Öyle öyle zorlanmadım hiç gerçekten... Bir de annemden gelen bişi sanırım elim çok hızlı elde olmadan yapıyorum :) Sonra da güzel bi çay demleyip içiyoruz akşam eşimle.. :)

yaa insani ugrastiran her gun ne pisirecem derdii insanin aklina yemekte gelmiyor artik:44:

bebisler gelince yemek olayi daha zorlasacak. simdi bazi aksamlar tost,kahvalti yada cesitli salatalarla gecistirebilioruzz diger turlu corbasi,sebze yemegi,yogurduu ben bunlari dusununce cok useniyorum valla

bizi evlatlık alır mısınız

gelsinde yaparız kız, şimdi zor geliyorda o zaman kuş gibi gider yapar yediririz

iştee bana şener şeni hatırlattın hemeeen

karı karı değil ki... nirde karı urda bela

bana tembel karı dedi lafı soktu gitti kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…