yaa insani ugrastiran her gun ne pisirecem derdiiinsanin aklina yemekte gelmiyor artik:44:
bebisler gelince yemek olayi daha zorlasacak. simdi bazi aksamlar tost,kahvalti yada cesitli salatalarla gecistirebilioruzzdiger turlu corbasi,sebze yemegi,yogurduu ben bunlari dusununce cok useniyorum valla
ben iyi değil diye biliyorum canım, tıbbi bir açıklaması yok tamamen batıl inanç
Seve seve canımmmmmm :)
kızlar hamileyken saç kestirmekle ilgili bir bildiğiniz, duyduğunuz var mı ?
benim kv yapıyo Allah razı olsun ben bi tek hafta sonu yapıyorum onun çoğuda dışarda oluyoruz dışarda yiyip geliyoruz
şimdi seneye kadaar
kızlar hamileyken saç kestirmekle ilgili bir bildiğiniz, duyduğunuz var mı ?
yaa insani ugrastiran her gun ne pisirecem derdiiinsanin aklina yemekte gelmiyor artik:44:
bebisler gelince yemek olayi daha zorlasacak. simdi bazi aksamlar tost,kahvalti yada cesitli salatalarla gecistirebilioruzzdiger turlu corbasi,sebze yemegi,yogurduu ben bunlari dusununce cok useniyorum valla
ablamda kestirmedi ömrü kısa olurmuş bebeğin
bana da kestirmemem konusunda uyarıda bulunuyor herkes. Yalnız benim saçlar kahve uçları sarı boyatamayacağım için diplerden de siyah gelecek 3 renkmuhakkak sarıları kestirmem lazım en azından 2 renk olsun
ablamda kestirmedi ömrü kısa olurmuş bebeğin
bana da kestirmemem konusunda uyarıda bulunuyor herkes. Yalnız benim saçlar kahve uçları sarı boyatamayacağım için diplerden de siyah gelecek 3 renkmuhakkak sarıları kestirmem lazım en azından 2 renk olsun
şimdi seneye kadaar
ben hiç duymadım yaa ama boyatmak zararlı onu biliyorum
kestirmekte kırk çıkana kadar günah diye biliyorum ben kıızlarrr
yani bebiş doğunca kestirmek günah
off sorma ayşenurummm hergün düşünüyo insan
bebiş olunca aynen çorbası et kemik suyu olsun filan yoğurdu ev yoğurdu olacak
bu günler iyi günler haberimixz yok
ben o dediğiniz taktiği yapamam 2 günlük yemek mevzu benim eşim yemiyo 2 gün üstüste pek nadir yer
ben hiç duymadım yaa ama boyatmak zararlı onu biliyorum
kestirmekte kırk çıkana kadar günah diye biliyorum ben kıızlarrr
yani bebiş doğunca kestirmek günah
off sorma ayşenurummm hergün düşünüyo insan
bebiş olunca aynen çorbası et kemik suyu olsun filan yoğurdu ev yoğurdu olacak
bu günler iyi günler haberimixz yok
ben o dediğiniz taktiği yapamam 2 günlük yemek mevzu benim eşim yemiyo 2 gün üstüste pek nadir yer
evet lizimcanım öyle söyleniyor... kilo alırsın , saçlarını boyayamazsın, kestiremezsin....
benimde çok uzun ve kestirmem lazım ama bilmiyorum çok kararsızım
sedommmmm saçlarına bayılıyorum seninn ne güzel uzunnn iyice uzayacak bende çook uzun sevmiyorum ama bundan sebep üzülme canommmm
lizommmm 3 ay dolunca boyatınca sorun olmuyo diye biliyorum en iyisi boyat doğal bi boyaya kestirme öle bi inanç varsaa
yemek yapmayı sevmiyorum yaaa bennn
fundoşuuum ciddimii kıızz , güç alıcak bir söz aradım vee buldumm:115: :115: :115:
evet kaşları da aldırıyoruz tüyleri de , o zaman onları da aldırmayalım
fundoşuuum ciddimii kıızz , güç alıcak bir söz aradım vee buldumm:115: :115: :115:
evet kaşları da aldırıyoruz tüyleri de , o zaman onları da aldırmayalım
yaa birazda twi... takilinn beni dusunerekkoraya foto falan koyunn sizi hic takip edemiyorummm
zaman dedigin ne ki seddseneye bu zamanlarda bebisin kucaginda olacak
bazilarimiz hamile, bazilarimiz lohusa,bazilarimizinda gece uykulari olmayacak
sedommmmm saçlarına bayılıyorum seninn ne güzel uzunnn iyice uzayacak bende çook uzun sevmiyorum ama bundan sebep üzülme canommmm
lizommmm 3 ay dolunca boyatınca sorun olmuyo diye biliyorum en iyisi boyat doğal bi boyaya kestirme öle bi inanç varsaa
varya benim kız ondada ins... dada
ama fa... çokkkkkkk lizoyla benim
sedomun çok yok merak etme onu
kız ayşecann güldürdün beni şu haline bayılıyorum senin , korkmuyor izlenimi veriyor ama içi içini yiyor :82:
inşallah çabuk geçer o zaman hayırlısıyla alırız minikleri kucaklarımıza
yok be fundoşum , senin saç boyunda çoooookk hoşuna gidiyor , öyle olabilir :112:... bugüne kadar kıyamadım hiç ama zor oluyor ve artık bir değişiklik şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?