yok canım olmadı 1.5 yıldır olmuyo cok üzülüyorum hayırlısı diyorum ama cok moralim bozuk
uzayan akıntı geldiğine göre bıdd günüüüü bugüün
kaar yağsaaa ahh ne güzel oluuur :)) çalar oynarımm
bi rahim filmi çekilmedi canım onu da cektirmek istemiyorum zaten benim en büyük arzum doğal yolla hamile kalmaktı o da olmuyor iştedoktora falan gittiniz mi canım hiç bi bakıtsaydınız
bi rahim filmi çekilmedi canım onu da cektirmek istemiyorum zaten benim en büyük arzum doğal yolla hamile kalmaktı o da olmuyor işte
ben saldım artık canım sanırım hiç anne olamamaya kendimi ikna etsem daha cok yol alırım
kacamamm sedd,bu aksam onemli cunkuu
bi rahim filmi çekilmedi canım onu da cektirmek istemiyorum zaten benim en büyük arzum doğal yolla hamile kalmaktı o da olmuyor işte
hemde upuzunduu sedd,bildigin halat
evet yaa kar yagsaacok seviom ben kisi.
İyi hayırlııı işleeer size
bendeeeee :124:
ÇOK KORKUYORUM ÇEKTİRMEK İSTEMİYORUM CANIMcanim bence rahim filmide cektir. icin rahatlar hem.. Rabbim hayirlisiyla versin bebisini insallah
inşlaah canımşşş o ne demek öylee, bir daha duymayalımAllahın izniyle çift çizgiyi de görücezz canım bebişimiz de gelecek
heee anladııııım ilk jeton düşmedii
sen ne kadardır uğrasıyosun canımnie istemiyosun ki canım bi çektir tüplerin açık mı kapalı mı bi bakarlar benim yaptırmadığım test kalmadı rahim filminden tut
histereskopiye ordan genetik tahlile kadar ne arasan var yani bunun içinde 2de düşüğüm var bide hemde 2.bebeğim ellerime düştü
ama buna rağmen ben yine hamile kalıcağıma bebeğimi kucağıma inanıyorum Allahın izniyle hiçbi zaman umudunu yitirme bizden
kötüleride var
benim pintiler açtırmazzzz
amin canim benimm
ohh yemek derdin yokk
bende aksam anneme gitmek istiyorumm
vayy seddddogan gunesimm iyiymiss
benimkide cikiyor muu
tesekkurler sed
yaa hicbir sey yapasim yokkk poff
ÇOK KORKUYORUM ÇEKTİRMEK İSTEMİYORUM CANIM
inşlaah canım
sen ne kadardır uğrasıyosun canım
Fundaaa Boşver senin pintileri yavruum önemli bir konu var... aldatıldık...yani aramızda casuslar olabilir :82:
uzun çaplı araştırmalarımdan sonra yakaladıım :126:
:121:
vayy seddddogan gunesimm iyiymiss
benimkide cikiyor muu
noluyo kız ne casusu ben bişey mi kaçırdım yoksam yineFundaaa Boşver senin pintileri yavruum önemli bir konu var... aldatıldık...yani aramızda casuslar olabilir :82:
uzun çaplı araştırmalarımdan sonra yakaladıım :126:
:121:
noluyo kız ne casusu ben bişey mi kaçırdım yoksam yine
önemli bişey değil canım , Ayşenura sor o biliyorr
yaa bide bana kızıyodun :99: pes etmek yookk, öyle de böyle de yapacaan
kaçışş yok , pazara kadarböyle olmayın fundayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?