Ağlayakta gözden mi olak???

Tamam hemen ekliyorum ayy eşim görsee çok kızarr

yarın işte uğraşırım canım instagramda yazışılabiliyor mu , ben hiç bilmiyorumda :44:

Ezooo instagramada ekledim kabul edersinnn.

Kizlar boy moy hic onemi yok. Uzun olunca madalya mi takiyorlar sankiii. Ben mesela butun okul hayatim boyunca hep arka siralarda otururdumm,tahtayi hic goremezdim( hatta 1. Siniftayken keske biraz daha boyum kisa olsada en on sirada oturabilseydim diye dua ederdimm:))) Rabbimm kader guzelligi versin en bastaa

ben olduğumdan bi 5cm cik daha uzun olmak isterdim

bence hepinizde çok hoş hatunsunuz

yok kuzum güzel durmuyor, ayak küçük olunca daha kibar duruyor

sosyalimmm sana link atacammmm ezonun açılır heralde en azından profil fotosunu görürsün özelden atıyorum

tamam canım bekliyorum

aminn canım, bende eve gider ağlardım, neden bu kadar uzunum diye, sürekli sıranın arkasında durmaktan

Son düzenleme:

amaninnn kocişiyle sorun yaşamasın bu kim diye soruyomuş sonra kem küm

Aminnnn ayşemmm

bende bu bileğe kadar çok seviyorum sosyalimm ama bende giyemiyorum pek topuklu sendeki boy yok ama giyincede çok sırıtıyor iş gereğide hep spor hep düz
zor geliyo arada giyince

aminn canım, bende eve gider ağlardım, neden bu kadar uzunum diye, sürekli sıranın arkasında durmaktan

Benim boyum kısaydı ilkokuldayken hatta bi çocukluk arkadaşım vardı yan tarafımızda otururdu beraber oynardık hep sonra bi uzadı kız beni beğenmedi dışladı bende o zaman bolca süt içtim her sabah bi uzadım

aynen canım bende , işim gereği giyemiyorum kış olduğu için bürodayız, yazın arazi işimiz çok çıkıyor

bu arada bende ezoyu gördümm tam tahmin ettiğim gibi çok tatlısın kıığızzz çok güzelsin sağol fundoşum

Bende istek gönderdim ayşenur ekle. Eşim görürse bilmem eklemiş kabul ettim derim yada atarım bişeyler:44:

ben canım topuklu giymek istediğinde evden düzleri giyiyorum poşetede topukluları işe gidince değişiyom ayağım ağrırsa yine değiştiriyorum

ben canım topuklu giymek istediğinde evden düzleri giyiyorum poşetede topukluları işe gidince değişiyom ayağım ağrırsa yine değiştiriyorum

Seninkide iyimiş bnm kv bir topuklu giyer platform felan zorla banada giydirmeye çalıştı bi zaman ama ben sevmiyorum giymem deyince bıraktı oda pes etti

bazı uzunlarda kocalarından uzun oldukları halde giyiyolar ya topukluları hemde epeyce uzun topuk çok komik gözküyo yaa çağlayla emre meselaa

benaycımda biraz uzun kocasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…