Tamam hemen ekliyorumniye durmasın boyunla örtüşür hiiç büyük olduğu belli olmaz
ekledim mersi fundacan. ayy inşallah ama enine de genişlesem varsın olsunn katlanırız
bende bendee 3 cm yeterdi adı 1.70 olsun
yüzden zayıflamamak daha güzelll tombiş yanaklar ayrı bi güzel gösteriyor yüzü
ben takip ettim kız seni
Tamam hemen ekliyorumayy eşim görsee çok kızarr
yarın işte uğraşırım canıminstagramda yazışılabiliyor mu , ben hiç bilmiyorumda :44:
ben olduğumdan bi 5cm cik daha uzun olmak isterdim
niye durmasın boyunla örtüşür hiiç büyük olduğu belli olmaz
ekledim mersi fundacan. ayy inşallah ama enine de genişlesem varsın olsunn katlanırız
bende bendee 3 cm yeterdi adı 1.70 olsun
yüzden zayıflamamak daha güzelll tombiş yanaklar ayrı bi güzel gösteriyor yüzü
ben takip ettim kız seni
sosyalimmm sana link atacammmm ezonun açılır heralde en azından profil fotosunu görürsün özelden atıyorum
Yok çekme cnm girmiyo twitteraşeyy ben geri çekerim takibimi zaten kullanmıyorum ki
Ezooo instagramada ekledim kabul edersinnn.
Kizlar boy moy hic onemi yok. Uzun olunca madalya mi takiyorlar sankiii. Ben mesela butun okul hayatim boyunca hep arka siralarda otururdumm,tahtayi hic goremezdim( hatta 1. Siniftayken keske biraz daha boyum kisa olsada en on sirada oturabilseydim diye dua ederdimm:))) Rabbimm kader guzelligi versin en bastaa
Ezooo instagramada ekledim kabul edersinnn.
Kizlar boy moy hic onemi yok. Uzun olunca madalya mi takiyorlar sankiii. Ben mesela butun okul hayatim boyunca hep arka siralarda otururdumm,tahtayi hic goremezdim( hatta 1. Siniftayken keske biraz daha boyum kisa olsada en on sirada oturabilseydim diye dua ederdimm:))) Rabbimm kader guzelligi versin en bastaa
aminn canım, bende eve gider ağlardım, neden bu kadar uzunum diye, sürekli sıranın arkasında durmaktan
amaninnn kocişiyle sorun yaşamasın bu kim diye soruyomuş sonra kem küm
Aminnnn ayşemmm
bende bu bileğe kadar çok seviyorum sosyalimmama bende giyemiyorum pek topuklu sendeki boy yok ama giyincede çok sırıtıyor iş gereğide hep spor hep düz
zor geliyo arada giyince
aminn canım, bende eve gider ağlardım, neden bu kadar uzunum diye, sürekli sıranın arkasında durmaktan
Benim boyum kısaydı ilkokuldayken hatta bi çocukluk arkadaşım vardı yan tarafımızda otururdu beraber oynardık hep sonra bi uzadı kız beni beğenmedi dışladı bende o zaman bolca süt içtim her sabah bi uzadım
azmin zaferi diyorsun yani
aynen. Ne uzulurdumm. Hatta 1. Sinifta bi kere kizlar beni oyunlara almamislardi. Nedenide boyum uzun oldugu icin o oyunu oynayamayacak olmam ( o gun eve gelip ne aglamistim (
Evet cnm süt gerçekten baya faydası oldu 1.69 da kaldım
ben canım topuklu giymek istediğinde evden düzleri giyiyorum poşetede topukluları işe gidince değişiyom ayağım ağrırsa yine değiştiriyorum
ben canım topuklu giymek istediğinde evden düzleri giyiyorum poşetede topukluları işe gidince değişiyom ayağım ağrırsa yine değiştiriyorum
aynı şeyleri yaşamışız
ayy ne çok güldüm size, iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?