evlenmeden önce bana bi iç çamaşırları bi gecelikler almış görseniz bide görümcem demez mi mankenin üstünden çıkarttırdı başka kalmamış
2 tane bnm yaşımda var kız çok gülerim konuşmalarına yaşlılar ama komikler
Bnmkide geçen yıl kırmızı iç çamaşırı almış yılbaşında giy diyor bide güldüü utandımm:26:
Bnmkide geçen yıl kırmızı iç çamaşırı almış yılbaşında giy diyor bide güldüü utandımm:26:
simdide kayinvalide muhabbeti acilmissbugun cok hizlisiniz kizlar.. konudan konuya atliyosunuzzz
benimkide kendi halindedirr,cok severim kendileriniicok marifetlidirr elinden her turlu is gelir. evimdeki butun tablolar onun eseridir. bos duvar gorunce buraya hemen bi tablo yapmaliyiz der
aaaa cok iyi yaaabenim annemde geline alir oyle seylerrr gerci bizim gelinde fenaa annemde o potansiyeli gordugu icin aliyor
ingilterede ne işi var, yalnızsın desene Allah kavuştursun canım
gün müüüsıkılmıyor musun yaşlılar arasında
bizimde dolabımız var ama eski spor ayakkabılarımızı koyuyoruz arazi için, seninkide iş bizimkide
ingilterede ne işi var, yalnızsın desene Allah kavuştursun canım
gün müüüsıkılmıyor musun yaşlılar arasında
bizimde dolabımız var ama eski spor ayakkabılarımızı koyuyoruz arazi için, seninkide iş bizimkide
evlenmeden önce bana bi iç çamaşırları bi gecelikler almış görseniz bide görümcem demez mi mankenin üstünden çıkarttırdı başka kalmamış
simdide kayinvalide muhabbeti acilmissbugun cok hizlisiniz kizlar.. konudan konuya atliyosunuzzz
benimkide kendi halindedirr,cok severim kendileriniicok marifetlidirr elinden her turlu is gelir. evimdeki butun tablolar onun eseridir. bos duvar gorunce buraya hemen bi tablo yapmaliyiz der
bana çamaşır deme canım yaa, evlenmeden önce bi sürü aldım, bir sürüde para döktüm ama hiç giymedim, yünlü pijama neyime yetmiyor, şimdide polar pijama aldım ohh soba gibi
o zaman sorun yok canım
bana çamaşır deme canım yaa, evlenmeden önce bi sürü aldım, bir sürüde para döktüm ama hiç giymedim, yünlü pijama neyime yetmiyor, şimdide polar pijama aldım ohh soba gibi
o zaman sorun yok canım
amaniiiin maşallaaaaahhhh
Benimde kv de var o potansiyellaaaa cok iyi yaaabenim annemde geline alir oyle seylerrr gerci bizim gelinde fenaa annemde o potansiyeli gordugu icin aliyor
ne kadar güzel kızlar , kv desinden müzdarip olan çok insan var biz şanslıyız gerçekten
niye kızzzzzzz gitsin kalsınnnn iyi orda öleya burdada olsa izmirde oturuyolar yine uzak gerçide
bi oğluda ing. yaşıyo torunları için gidiyo canım
vayyy anasınııı benimki öle şeyler almaz yaa sevmemde almasın hoşlanmıyom
ayşemmmm süpermişşşşş Allah bozmasın canımmm ne güzell ya kadın tablo yapıyor
sosyalim aynen yaaa yazık onlara giden paraya
şimdi yum. zamanı bile giyesim gelmiyo
bende ayıcıklı filan pijama takımlarına bayılıyom hala bekar modundayım
diğerleriyle uyuyamıyommm
Benimde kv de var o potansiyellgenç bnmkide 43 yaşında kız daha
Bazen cnmı sıkıyoda okdrda olucakiyidir aramız hiç bozulmadı
bune hız maşallah vallahi
bizim iş yeri çok rahat Allaha şükür iki kapaklı bide tek kapaklı koca dolabım var bide 4çekmecem var doğal gazım çalışıyo
ayağımın altında mini ısıtıcam var o da çalışıyo çayımı kahvemide çaycı abla getiriyo saolsun tekimde kimse yok etrafımda rahat rahat
giriyorum da netime ohhh daha ne isterim
niye kızzzzzzz gitsin kalsınnnn iyi orda öleya burdada olsa izmirde oturuyolar yine uzak gerçide
bi oğluda ing. yaşıyo torunları için gidiyo canım
vayyy anasınııı benimki öle şeyler almaz yaa sevmemde almasın hoşlanmıyom
ayşemmmm süpermişşşşş Allah bozmasın canımmm ne güzell ya kadın tablo yapıyor
sosyalim aynen yaaa yazık onlara giden paraya
şimdi yum. zamanı bile giyesim gelmiyo
bende ayıcıklı filan pijama takımlarına bayılıyom hala bekar modundayım
diğerleriyle uyuyamıyommm
aaaa cok iyi yaaabenim annemde geline alir oyle seylerrr gerci bizim gelinde fenaa annemde o potansiyeli gordugu icin aliyor
bizim iş yeri çok rahat Allaha şükür iki kapaklı bide tek kapaklı koca dolabım var bide 4çekmecem var doğal gazım çalışıyo
ayağımın altında mini ısıtıcam var o da çalışıyo çayımı kahvemide çaycı abla getiriyo saolsun tekimde kimse yok etrafımda rahat rahat
giriyorum da netime ohhh daha ne isterim
himm anladimmm
yaptigi tablolarin fotosunu atarim bi ara. kadinin hayati kurslarda gecmiss
bende oyleeeayicikli pijamalarim favorimdirrr
sende katıl tatlım
maşallah de kızbenim şartlarda iyi ama seninki gibi lüks değil
kız ben eşin gitti sandım ondan kavuştursun dedim
pamuklu pijama candır diyoruz
vay anasınıııııııııı
saboooooooo sana şuan çoooooooooooook kıl oldummmmmmmmmmmmm
ne güzel değilmiii kadın demekki bi tasası yok sıkıntısı yok kurslara gidiyo valla ohhh tabi istekte olacakkk
aynen canım çoğunu bi kere bile giymedim ama heves etmiş almış benim eşim sülalede tek oğlan bende tek gelin olunca böyle oluyo
Benimde kv de var o potansiyellgenç bnmkide 43 yaşında kız daha
Bazen cnmı sıkıyoda okdrda olucakiyidir aramız hiç bozulmadı
kaynana yönünden en şanslılardan biride bei heralde vallahi kadının hakkını yemeyimde iş çıkışı onları ziyarete gittiğimizde önümüze yemeğimizi çayımızı bile hazırlıyo heellaall sana
ben hiç giymedim, kardeşime vereceğim o giysin, bu yaz düğünü varda kısmetse
o kadar olur kız, insan annesiyle-kardeşiyle anlaşamıyor yeri gelirse
ideal kaynana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?