Ağlayakta gözden mi olak???

simdide kayinvalide muhabbeti acilmiss bugun cok hizlisiniz kizlar.. konudan konuya atliyosunuzzz

benimkide kendi halindedirr,cok severim kendilerinii cok marifetlidirr elinden her turlu is gelir. evimdeki butun tablolar onun eseridir. bos duvar gorunce buraya hemen bi tablo yapmaliyiz der

evlenmeden önce bana bi iç çamaşırları bi gecelikler almış görseniz bide görümcem demez mi mankenin üstünden çıkarttırdı başka kalmamış

bana çamaşır deme canım yaa, evlenmeden önce bi sürü aldım, bir sürüde para döktüm ama hiç giymedim, yünlü pijama neyime yetmiyor, şimdide polar pijama aldım ohh soba gibi

2 tane bnm yaşımda var kız çok gülerim konuşmalarına yaşlılar ama komikler

o zaman sorun yok canım

Bnmkide geçen yıl kırmızı iç çamaşırı almış yılbaşında giy diyor bide güldüü utandımm:26:

aaaa cok iyi yaaa benim annemde geline alir oyle seylerrr gerci bizim gelinde fenaa annemde o potansiyeli gordugu icin aliyor

ne kadar güzel kızlar , kv desinden müzdarip olan çok insan var biz şanslıyız gerçekten

bizim iş yeri çok rahat Allaha şükür iki kapaklı bide tek kapaklı koca dolabım var bide 4çekmecem var doğal gazım çalışıyo

ayağımın altında mini ısıtıcam var o da çalışıyo çayımı kahvemide çaycı abla getiriyo saolsun tekimde kimse yok etrafımda rahat rahat

giriyorum da netime ohhh daha ne isterim

evlenmeden önce bana bi iç çamaşırları bi gecelikler almış görseniz bide görümcem demez mi mankenin üstünden çıkarttırdı başka kalmamış

niye kızzzzzzz gitsin kalsınnnn iyi orda öle ya burdada olsa izmirde oturuyolar yine uzak gerçide
bi oğluda ing. yaşıyo torunları için gidiyo canım

vayyy anasınııı benimki öle şeyler almaz yaa sevmemde almasın hoşlanmıyom

ayşemmmm süpermişşşşş Allah bozmasın canımmm ne güzell ya kadın tablo yapıyor

sosyalim aynen yaaa yazık onlara giden paraya
şimdi yum. zamanı bile giyesim gelmiyo
bende ayıcıklı filan pijama takımlarına bayılıyom hala bekar modundayım
diğerleriyle uyuyamıyommm

aynen canım çoğunu bi kere bile giymedim ama heves etmiş almış benim eşim sülalede tek oğlan bende tek gelin olunca böyle oluyo

amaniiiin maşallaaaaahhhh

aaaa cok iyi yaaa benim annemde geline alir oyle seylerrr gerci bizim gelinde fenaa annemde o potansiyeli gordugu icin aliyor
Benimde kv de var o potansiyell genç bnmkide 43 yaşında kız daha

ne kadar güzel kızlar , kv desinden müzdarip olan çok insan var biz şanslıyız gerçekten

Bazen cnmı sıkıyoda okdrda olucak iyidir aramız hiç bozulmadı

kaynana yönünden en şanslılardan biride bei heralde vallahi kadının hakkını yemeyimde iş çıkışı onları ziyarete gittiğimizde önümüze yemeğimizi çayımızı bile hazırlıyo heellaall sana

himm anladimmm

yaptigi tablolarin fotosunu atarim bi ara. kadinin hayati kurslarda gecmiss

bende oyleee ayicikli pijamalarim favorimdirrr

bune hız maşallah vallahi

sende katıl tatlım

maşallah de kız benim şartlarda iyi ama seninki gibi lüks değil

kız ben eşin gitti sandım ondan kavuştursun dedim
pamuklu pijama candır diyoruz

himm anladimmm

yaptigi tablolarin fotosunu atarim bi ara. kadinin hayati kurslarda gecmiss

bende oyleee ayicikli pijamalarim favorimdirrr

vay anasınıııııııııı

saboooooooo sana şuan çoooooooooooook kıl oldummmmmmmmmmmmm

ne güzel değilmiii kadın demekki bi tasası yok sıkıntısı yok kurslara gidiyo valla ohhh tabi istekte olacakkk

sende katıl tatlım

maşallah de kız benim şartlarda iyi ama seninki gibi lüks değil

kız ben eşin gitti sandım ondan kavuştursun dedim
pamuklu pijama candır diyoruz

maşallah canım

sadece biraz kalabalık telefon trafiği yoğun oluyo ben burdan mahrum kalıyorum o oluyo

gel kısss beraber çalışalım tek zor oluyo burası zaten

haaa bu arada kocaman bi tv var karşımda da kocaman bi akvaryum bitkileri falan canlı çok güzel

Son düzenleme:
aynen canım çoğunu bi kere bile giymedim ama heves etmiş almış benim eşim sülalede tek oğlan bende tek gelin olunca böyle oluyo

ben hiç giymedim, kardeşime vereceğim o giysin, bu yaz düğünü varda kısmetse
Benimde kv de var o potansiyell genç bnmkide 43 yaşında kız daha

Bazen cnmı sıkıyoda okdrda olucak iyidir aramız hiç bozulmadı

o kadar olur kız, insan annesiyle-kardeşiyle anlaşamıyor yeri gelirse

ideal kaynana

Demin annemle konuştum dedem çok hastaymış yrn gidicektim ama gelme kızım kendini hazırlıklı tut dedi allah yatağa düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…