Seninkide iyimiş bnm kv bir topuklu giyer platform felan zorla banada giydirmeye çalıştı bi zaman ama ben sevmiyorum giymem deyince bıraktı oda pes etti
zor olmuyor mu kız
bazı uzunlarda kocalarından uzun oldukları halde giyiyolar ya topukluları hemde epeyce uzun topuk çok komik gözküyo yaa çağlayla emre meselaa
benaycımda biraz uzun kocasından
ben normalim sanırım 1.69:26:
ne kv ler var bakalım da ibret alalım
Seninkide iyimiş bnm kv bir topuklu giyer platform felan zorla banada giydirmeye çalıştı bi zaman ama ben sevmiyorum giymem deyince bıraktı oda pes etti
ben normalim sanırım 1.69:26:
napıyim kısss bazen yurt dışından misafir geliyor daha özenli giyinin diyolar bende dolduruyorum poşete
platform hemdeee maşallaaahhhh
zorla sanamıııvışşşş
biz aynı gibiyiz ezommm
sizinkiler nasılki kız
sizinkiler nasılki kız
benim kv uzun zaten, 1.75 o yüzden gerek duymuyor, zaten ayakları da problemli olduğu için ortopedik babet giyer kendileri
sizinkiler nasılki kız
market poşetine mi koyuyorsun yoksa kız
benim kv alışveriş çılgını elinde 3kuruş geçsin kıyafete harcar banada çok alır saolsun zevklidir dedolabındaki çoğu kıyafetin
markaları bile koparılmamıştır daha hele bi düğüne giderken bi ruj sürüyo bi türlü istediği rengi bulamadık her defasında bu benim rengim değilde değil diye tutturuyo kaç tane ruj aldık yokbide tombik hatun ama çok bakıyo kendine
Benimki genç oda uzun boylu ama giyer kokoş
benim kv alışveriş çılgını elinde 3kuruş geçsin kıyafete harcar banada çok alır saolsun zevklidir dedolabındaki çoğu kıyafetin
markaları bile koparılmamıştır daha hele bi düğüne giderken bi ruj sürüyo bi türlü istediği rengi bulamadık her defasında bu benim rengim değilde değil diye tutturuyo kaç tane ruj aldık yokbide tombik hatun ama çok bakıyo kendine
market poşetine mi koyuyorsun yoksa kız
benimki ingilterede şuansağolsun eli kolu dolu gelir cukkk da oturur ne alsa
market poşetimi
benimki ingilterede şuansağolsun eli kolu dolu gelir cukkk da oturur ne alsa
market poşetimi
Sanki bnm kv anlattın seboşama bnmki ne şişman nede zayıf balık etli giydiği yakışır güzeldirde bide genç olunca makyajımızı yaapar gideriz günlere
heee kısss öle marketten bişey aldım sanıyolar iş yerinde yemek için atıştırmalık götürdüğümde bırakıyorum zaten iş yerinde dolabım falan var canım istediğinde giyiyom
Sanki bnm kv anlattın seboşama bnmki ne şişman nede zayıf balık etli giydiği yakışır güzeldirde bide genç olunca makyajımızı yaapar gideriz günlere
2 tane bnm yaşımda var kız çok gülerim konuşmalarına yaşlılar ama komikleringilterede ne işi var, yalnızsın desene Allah kavuştursun canım
gün müüüsıkılmıyor musun yaşlılar arasında
bizimde dolabımız var ama eski spor ayakkabılarımızı koyuyoruz arazi için, seninkide iş bizimkide
evlenmeden önce bana bi iç çamaşırları bi gecelikler almış görseniz bide görümcem demez mi mankenin üstünden çıkarttırdı başka kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?