Ağlayakta gözden mi olak???

bazı uzunlarda kocalarından uzun oldukları halde giyiyolar ya topukluları hemde epeyce uzun topuk çok komik gözküyo yaa çağlayla emre meselaa

benaycımda biraz uzun kocasından

çağla zaten 1.80 bide topuklu giyince emreden çok uzun oluyor, benay söylemişti evet

ben normalim sanırım 1.69:26:

normalsin kız ne olacak daha

sizinkiler nasılki kız

benim kv alışveriş çılgını elinde 3kuruş geçsin kıyafete harcar banada çok alır saolsun zevklidir de dolabındaki çoğu kıyafetin

markaları bile koparılmamıştır daha hele bi düğüne giderken bi ruj sürüyo bi türlü istediği rengi bulamadık her defasında bu benim rengim değilde değil diye tutturuyo kaç tane ruj aldık yok bide tombik hatun ama çok bakıyo kendine

Benimki genç oda uzun boylu ama giyer kokoş

benimkide zevklidir, güzel de giyer ama öyle kokoş değildir, gelini gibi sade takılır sağolsun, beni geçmez hiç

Sanki bnm kv anlattın seboş ama bnmki ne şişman nede zayıf balık etli giydiği yakışır güzeldirde bide genç olunca makyajımızı yaapar gideriz günlere

benimki ingilterede şuan sağolsun eli kolu dolu gelir cukkk da oturur ne alsa

market poşetimi

ingilterede ne işi var, yalnızsın desene Allah kavuştursun canım

Sanki bnm kv anlattın seboş ama bnmki ne şişman nede zayıf balık etli giydiği yakışır güzeldirde bide genç olunca makyajımızı yaapar gideriz günlere

gün müüü sıkılmıyor musun yaşlılar arasında

heee kısss öle marketten bişey aldım sanıyolar iş yerinde yemek için atıştırmalık götürdüğümde bırakıyorum zaten iş yerinde dolabım falan var canım istediğinde giyiyom

bizimde dolabımız var ama eski spor ayakkabılarımızı koyuyoruz arazi için, seninkide iş bizimkide

amaniiiin maşallaaaaahhhh

evlenmeden önce bana bi iç çamaşırları bi gecelikler almış görseniz bide görümcem demez mi mankenin üstünden çıkarttırdı başka kalmamış

2 tane bnm yaşımda var kız çok gülerim konuşmalarına yaşlılar ama komikler

evlenmeden önce bana bi iç çamaşırları bi gecelikler almış görseniz bide görümcem demez mi mankenin üstünden çıkarttırdı başka kalmamış

Bnmkide geçen yıl kırmızı iç çamaşırı almış yılbaşında giy diyor bide güldüü utandımm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…