Merakk ettiimm:26: fundoşda bugünn saraylısında kıvırcık saçlı güzel bi kız varya ona benzettim profilindeki fotosunu
kız ben söylemeyeceğim lizo söyleyecek
ben alınmıyom üstüme bana dedin zaten en başta duygu ve düşüncelerini
biliyorum benaycı meski erkek ark. aynı şirketteydik kabus gibiydi sürekli kavga ederdik dediğin gibi göz önünde olunca herşey batıyor biri odama gelip muhabbet etsem bile laf ediyodu buda koca yani zaten akşam birliktesin
benimkide nişanlıyken girip listemi temizlemişti lise arkadaşlarımı filan ne gerek var görüşüyomusun demişti, birde güzel fotoğraflarım vardı hepsini silmişşşş arkadaşlarım için çok kızmıştım ama sonrada amaaan demiştim haklı
şimdi dediğin gibi hiçç bakmaz
ezocum benimkide instagrama gerek yok bi anlamı yok neymiş o öle foto koyuyon demişti ama şimdi önemsemiyo öle çok baskısı yoktur
sosyallllllll sendemi eşinle aynı yerdeydinnn anaaam
ezo bakim helee
sedommmmmmm nerde yaaa
ben alınmıyom üstüme bana dedin zaten en başta duygu ve düşüncelerini
biliyorum benaycı meski erkek ark. aynı şirketteydik kabus gibiydi sürekli kavga ederdik dediğin gibi göz önünde olunca herşey batıyor biri odama gelip muhabbet etsem bile laf ediyodu buda koca yani zaten akşam birliktesin
benimkide nişanlıyken girip listemi temizlemişti lise arkadaşlarımı filan ne gerek var görüşüyomusun demişti, birde güzel fotoğraflarım vardı hepsini silmişşşş arkadaşlarım için çok kızmıştım ama sonrada amaaan demiştim haklı
şimdi dediğin gibi hiçç bakmaz
ezocum benimkide instagrama gerek yok bi anlamı yok neymiş o öle foto koyuyon demişti ama şimdi önemsemiyo öle çok baskısı yoktur
sosyallllllll sendemi eşinle aynı yerdeydinnn anaaam
ezo bakim helee
sedommmmmmm nerde yaaa
hangi kızmış o kızzz
hani şu kayıp şehirdede oynuyordu bende sevmiyom o kızı çok donuk yaa
o twiterde eşimle olan fotodamı benziyorum alakam yok kız
ayy sosyalll çok güldümmm
yok bacı yokk Allah korusun o başka bi ilçede, hemde uzağındanama kurum aynı olunca eğitimlere seminerlere mecbur beraber katılıyoruz
Nişanlıyken bişey demezdi şimdi karışıyoo işte twittera girmediğimi biliyoo ona bakmıyo unuttu twitterıinstagrama bakıyoo zaten ona daha çok bakıyotum ya kendide merak ediyo ne oluyo ne bitiyo diye resim paylaşınca banada dio koymaa die dinlemiyorum bazılarınıda siliyo
kız ben söylemeyeceğim lizo söyleyecek
hangi kızmış o kızzz
hani şu kayıp şehirdede oynuyordu bende sevmiyom o kızı çok donuk yaa
o twiterde eşimle olan fotodamı benziyorum alakam yok kız
ayy sosyalll çok güldümmm
Biliyorum cnm sana katılıyorum manasında alıntı yaptım
pardon canım kusura bakma ben yanlış anladın sandım
Evet o kız ama güzel kız hoşuma gidiyo benzettim bi an bide arzum onanada anımsatıyosun
İnsallah kizlarr insallahh rabbim hepinizin gonlune gore versin :)
Aaaa ayip ama beni de akleyinnn beni de begeninn ben de sizi begeneyim hadii :) bende de instagram var ama cok sık kullanmiyorum sizleri tanimak icin kullanirim pek paylaşimim yok ama beni gorebilirsiniz :)) ama bu instagramda nasil kişi ekleniyor bilmiyorumm beni de ekleyin uleynnn :))
ezocumm bak sikinti olacaksa instagramda takip etmeyeyim seni
fundosss, sedosun yine netinde mi sorun var acabaaa:44:
bence hepinizin ayri guzelligi var.. kalbinizin guzelligide yuzlerinizden okunuyor zaten. o yuzden hepinize ayni tahmin ettigim gibisiniz demistimbi insan konusmasinla bile kendini ne kadar ele veriyor
lizocann sende az degilsinnn
ayyy oda zor kasılır insan rahat olamazz üfff
alışır bebiş olunca bu kadar yapmaz heralde ezom
İnsallah kizlarr insallahh rabbim hepinizin gonlune gore versin :)
Aaaa ayip ama beni de akleyinnn beni de begeninn ben de sizi begeneyim hadii :) bende de instagram var ama cok sık kullanmiyorum sizleri tanimak icin kullanirim pek paylaşimim yok ama beni gorebilirsiniz :)) ama bu instagramda nasil kişi ekleniyor bilmiyorumm beni de ekleyin uleynnn :))
Arzum onanmıııayşemmmm sence :44: alakam yoook
at canım adını filan msj la ekleyek
yazdım canım faceden dönmediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?