Ağlayakta gözden mi olak???

Merakk ettiimm:26: fundoşda bugünn saraylısında kıvırcık saçlı güzel bi kız varya ona benzettim profilindeki fotosunu

kız ben söylemeyeceğim lizo söyleyecek

hangi kızmış o kızzz
hani şu kayıp şehirdede oynuyordu bende sevmiyom o kızı çok donuk yaa
o twiterde eşimle olan fotodamı benziyorum alakam yok kız

ayy sosyalll çok güldümmm

yok bacı yokk Allah korusun o başka bi ilçede, hemde uzağından ama kurum aynı olunca eğitimlere seminerlere mecbur beraber katılıyoruz

Nişanlıyken bişey demezdi şimdi karışıyoo işte twittera girmediğimi biliyoo ona bakmıyo unuttu twitterı instagrama bakıyoo zaten ona daha çok bakıyotum ya kendide merak ediyo ne oluyo ne bitiyo diye resim paylaşınca banada dio koymaa die dinlemiyorum bazılarınıda siliyo

hangi kızmış o kızzz
hani şu kayıp şehirdede oynuyordu bende sevmiyom o kızı çok donuk yaa
o twiterde eşimle olan fotodamı benziyorum alakam yok kız

ayy sosyalll çok güldümmm

Evet o kız ama güzel kız hoşuma gidiyo benzettim bi an bide arzum onanada anımsatıyosun

Son düzenleme:
yok bacı yokk Allah korusun o başka bi ilçede, hemde uzağından ama kurum aynı olunca eğitimlere seminerlere mecbur beraber katılıyoruz

ayyy oda zor kasılır insan rahat olamazz üfff

alışır bebiş olunca bu kadar yapmaz heralde ezom

İnsallah kizlarr insallahh rabbim hepinizin gonlune gore versin :)
Aaaa ayip ama beni de akleyinnn beni de begeninn ben de sizi begeneyim hadii :) bende de instagram var ama cok sık kullanmiyorum sizleri tanimak icin kullanirim pek paylaşimim yok ama beni gorebilirsiniz :)) ama bu instagramda nasil kişi ekleniyor bilmiyorumm beni de ekleyin uleynnn :))

ezocumm bak sikinti olacaksa instagramda takip etmeyeyim seni

fundosss, sedosun yine netinde mi sorun var acabaaa:44:

bence hepinizin ayri guzelligi var.. kalbinizin guzelligide yuzlerinizden okunuyor zaten. o yuzden hepinize ayni tahmin ettigim gibisiniz demistim bi insan konusmasinla bile kendini ne kadar ele veriyor

lizocann sende az degilsinnn

Evet o kız ama güzel kız hoşuma gidiyo benzettim bi an bide arzum onanada anımsatıyosun

Arzum onanmııı ayşemmmm sence :44: alakam yoook
at canım adını filan msj la ekleyek

yazdım canım faceden dönmediii

Ben de size bu kiskanclikla bi ornek vereyim.Biz eşimle sevgiliyken mesela fb-gs macina giderdik izlemeye yani ortam sadce erkek bitek ben bayanim.Beni orda bi basima birakip wc ye giderdi yada kalkip uzun sure tlfnla konusurdu.Plaja giderdik ben sereserpe yatar guneslenirdim krem surerdi falan.Sonra biz evlendik,adam simdi bi markette yururken karsidan bi erkek grubu geliyosa bana yolumu değiştirtiyor :)) balkonu yikadigim zaman gelip başimda dikilip gozler fildir fildir etrafi kolaçam ediyor falan :)) erkeklerin kafa cok farkli calisiyo ya.Biz sevgiliyken de onlarin kanatlari altinda hissediyoruz yani güven duyma anlaminda soyluyorum.Ama onlar evlenince daha farkli bi sahiplenmeleri oluyo abartiyolar olayi :))

ayyy oda zor kasılır insan rahat olamazz üfff

alışır bebiş olunca bu kadar yapmaz heralde ezom

benim yok canım, o yüzden bilemiyorum

zor oluyorda ne yapalım katlanıyoruz 1-2 gün, antalyadaki 10 gün olduğu için çok bunalttı

Bende dün akşam noldu anlatıyım eşim yürüme bandında koşuyodu napıyosun diye gittim yanına öpücük felan atıyodum düşüyodu bana bakıcam diye kolundan nası tuttum yıkıldık ama aman dur ben gidiyim sen yine uçtun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…