ezocumm bak sikinti olacaksa instagramda takip etmeyeyim seni
fundosss, sedosun yine netinde mi sorun var acabaaa:44:
bence hepinizin ayri guzelligi var.. kalbinizin guzelligide yuzlerinizden okunuyor zaten. o yuzden hepinize ayni tahmin ettigim gibisiniz demistimbi insan konusmasinla bile kendini ne kadar ele veriyor
lizocann sende az degilsinnn
durun bakalım daha asıl mankeni görmediniz
Ben de size bu kiskanclikla bi ornek vereyim.Biz eşimle sevgiliyken mesela fb-gs macina giderdik izlemeye yani ortam sadce erkek bitek ben bayanim.Beni orda bi basima birakip wc ye giderdi yada kalkip uzun sure tlfnla konusurdu.Plaja giderdik ben sereserpe yatar guneslenirdim krem surerdi falan.Sonra biz evlendik,adam simdi bi markette yururken karsidan bi erkek grubu geliyosa bana yolumu değiştirtiyor :)) balkonu yikadigim zaman gelip başimda dikilip gozler fildir fildir etrafi kolaçam ediyor falan :)) erkeklerin kafa cok farkli calisiyo ya.Biz sevgiliyken de onlarin kanatlari altinda hissediyoruz yani güven duyma anlaminda soyluyorum.Ama onlar evlenince daha farkli bi sahiplenmeleri oluyo abartiyolar olayi :))
bende sizi görmek istiyorum ya
Bende dün akşam noldu anlatıyım eşim yürüme bandında koşuyodu napıyosun diye gittim yanına öpücük felan atıyodum düşüyodu bana bakıcam diye kolundan nası tuttum yıkıldık ama aman dur ben gidiyim sen yine uçtun dedim
Arzum onanmıııayşemmmm sence :44: alakam yoook
at canım adını filan msj la ekleyek
yazdım canım faceden dönmediii
yelizim sen ben face den ekle selman cansu turgutyaa nerden ekliyorsunuz face mi instagrammi anlamadim kii :)
evvetttt seni gördümaynen katılıyorum canım sanaa
canımsın
çatlatmayın beniiiiii kimmişşşşş
ilginçgenelde evlenince daha rahat takılıyorlar ama :44:
beni gördün yaaa
yelizim sen ben face den ekle selman cansu turgut
durun bakalım daha asıl mankeni görmediniz
ben gormedim ammmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa bende gormek istiyorum:84:aynen katılıyorum canım sanaa
canımsın
beni gördün yaaa
aynen katılıyorum canım sanaa
canımsın
beni gördün yaaa
sende takılsaydın peşine
ben gormedim ammmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa bende gormek istiyorum:84:
Bende dün akşam noldu anlatıyım eşim yürüme bandında koşuyodu napıyosun diye gittim yanına öpücük felan atıyodum düşüyodu bana bakıcam diye kolundan nası tuttum yıkıldık ama aman dur ben gidiyim sen yine uçtun dedim
cansu sende çok tatlıymışsın kızz, maşallah
yaaa ezooo yaaagulmekten karnima agrilar girdiii ne alemsinizzz yaaa
sizin kadar enerjigini gormedimm valaaaa
ay kuzum saolasın sende ekle beni bende seni göreyim... ınşallah yakında bebeklerimizinde resimlerini koyarız
ben sosyal can başka kim olucakkendimi kimseciklere göstermiyorum saklıyorum
ben gormedim ammmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa bende gormek istiyorum:84:
Enerjisi bitmiyorrkomediyiz valla nası kaldırdığımı bilemedim yazık
ben seni benzetemedim canim ama seni ilk gordugumde yanaklarini sikmak istemistimmcok tatli bi yuzun varr sanki seni uzun yillar taniyor gibi hissettimm
sedonun isi var heralde. yoksa gelirdiii:26:
ben sosyal can başka kim olucakkendimi kimseciklere göstermiyorum saklıyorum
ayy ne bileyim biri diyo birisi çok güzel öbürü diyo yok manken aptal oldum kız burada
canım ben buraya koydum arkadaşsan benimle albümden görüyorsun
adamı sakatlayacaksın, bi bebek yapındaondan sonra adama bol bol öpücük verirsin
ayy ne bileyim biri diyo birisi çok güzel öbürü diyo yok manken aptal oldum kız burada
canım ben buraya koydum arkadaşsan benimle albümden görüyorsun
adamı sakatlayacaksın, bi bebek yapındaondan sonra adama bol bol öpücük verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?