Ağlayakta gözden mi olak???

sonra böle yapalım taammı
iyiki varsın hep böle destekl ol
ahhh keşke içmez olaydım şimdiki aklım olsa

canım onunla çokta alakası yok nasip kısmet biraz benim halamda kullandı 2sene bıraktığı ay hamile kaldı sonra yine kullandı 2.

düşündüğünde tekrar bıraktı yine kaldı

Son düzenleme:
bütün sülale çatır çatır doğurdu bende tık yok

canım onunla çokta alakası yok nasip kısmet biraz benim halamda kullandı 2sene bıraktığı ay hamile kaldı sonra yine kullandı 2.

düşündüğünde tekrar bıraktı yine kaldı

he yaaa benim arkadaşımda bıraktı hemen kaldı şimdi pazar günü doğum günü yapıyo kızına düşün
ben uzun kullandım ama 4 sene

sonra böle yapalım taammı
iyiki varsın hep böle destekl ol
ahhh keşke içmez olaydım şimdiki aklım olsa

böyle karşılıklı tokuştururuz kıız

geldi geçti boşver , hem şunu çok samimi söylüyorum hiiiiç yaşını göstermiyorsun
ne gösterdiğimiz daha önemli :112:

bende 30 ve 5 sene olacak evleneli...yaşlandık mı kıız sayı olaraak

kırışıklıklarım hiç olmasın o zaman mutluyuum yaa

Son düzenleme:

yok cnm yapmadım ama kesin hamişim die bişi yokki umutlanmıcam inş hepimiz hamiş oluruzda
bu arada bende 4 sene d.k.h. kullandım benimde değerlerim yükselmiştir o zaman hiç baktırmadım da

yok cnm yapmadım ama kesin hamişim die bişi yokki umutlanmıcam inş hepimiz hamiş oluruzda
bu arada bende 4 sene d.k.h. kullandım benimde değerlerim yükselmiştir o zaman hiç baktırmadım da

sağollll canoooom sende öle bide beyazlar çıkmasa tamam

sendemi öle uzun kullandın kız yaş kaçtı ne zamandır bekliyodun benim gibi uzunmu 10 ay bitti benim bırakalı

sağollll canoooom sende öle bide beyazlar çıkmasa tamam

sendemi öle uzun kullandın kız yaş kaçtı ne zamandır bekliyodun benim gibi uzunmu 10 ay bitti benim bırakalı

yok cnm ben bekarken pko için kullandım ilacı bırakınca sivilcem çıkıyo adet olamıyorum
2 ay önce bıraktım yine sivilcem çıktı ama adet oldum :44:

Kızlaar ben gidiyorum mesai bitti hafta sonu yokum arada sizi takip ederim de yazmam. Eğer dayanamayıp test yaparsamda pozitif çıkarsa o zaman yazarım

ben hiçbişey kullanmadım eşim korundu yine bişey yok yaş 24 şurda yeni yıla ne kaldı 25 de

mutlaka haber ver
hadi iyi hafta sonlarııı

yok cnm ben bekarken pko için kullandım ilacı bırakınca sivilcem çıkıyo adet olamıyorum
2 ay önce bıraktım yine sivilcem çıktı ama adet oldum :44:

bu arada bende kullandım zaman cildim süperdiii bıraktım sivilce oldu

Kızlaar ben gidiyorum mesai bitti hafta sonu yokum arada sizi takip ederim de yazmam. Eğer dayanamayıp test yaparsamda pozitif çıkarsa o zaman yazarım

mutlaka haber ver
hadi iyi hafta sonlarııı

ben hiçbişey kullanmadım eşim korundu yine bişey yok yaş 24 şurda yeni yıla ne kaldı 25 de

İyi akşamlar canlarım

lizim inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm

Öpüyorum hepinizii

Herkese iyi akşamlar kızlarrr

Allah razı olsun kızlar sağolun

Canım başınız saolsun.. Rabbim geride kalanlara sabır versin.. Çok zor bilirim..

herkese merhabaa:)) Allahıma şükürler olsun. ben hamileyim kızlar:)))

Canım tebrik ederim hayırlı olsun... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Darısı başımıza

Kizlarrrrr kim var bakimm
ben yine test yaptim ovu.
Koyu olmasada epey belirginlesmis :18:

Hımm sayfa taşınmış... Ben tam haydaaaaaaaaaaaaa durumundayım bu ay duphaston kullanmıştım bugün kontrolüm vardı sol yumurtalığımda 5cm bir kist olmuş yani bu ayki yumurtam çatlamadan büyümeye devam etmiş nur topu gibi bir kistim var ben ilaçtan kaynaklandığını düşünüyorm ama doktorum yok deyip durdu.Çünkü 15.gün ile 25.gün arsında kullandırttı 29.gün de adet oldum ama ben normalde hep 22. gün yumurtlayıp 36 .gün adet oluyordum bence yumurtam bu ilaç yüüznden fazladan gelişti ve adetim erken gelince de devreden çıktı bu ay kist yok olsun diye primolut diye bir ilaç verdi günde 3 tane bu ay da ümitlerim suya düştü ... of offffff

aaa gercekten mi tanisimiyoruz ama :26: ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH INSALLAH
ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN

evet tanışmıyoruz ama 1 yıl önce tesadüfen msjını okumuştum bebek istediğini yazmıştın, ara ara gene gördüm msjlarını ama başka konularda arada aklıma geliyorsun inşallah en kısa zamanda dileğin gerçek olur

Canım üzme kendini elbet birgün gelecek o minik yaramazlaar,
sende, popişini ısırırsın neredeeydiin sen diye
bu arada çok geçmiş olsun...

( Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin )

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr.. Sabah test yaptım malesef yine yok :84: anladığım kadarıyla biz bebek isteyeli beri adet döngüm değişti.. 40 günde bir olucam sanırım O değil normal yum. Döneminde 18. Güne gelmeden o dnemlerde felaket kasık ağrısı nedeniyle yapamadık bişi ve o tarihler galiba benim yum yum dönemimdi.. Kaçırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…