sonra böle yapalım taammı
iyiki varsın hep böle destekl ol
ahhh keşke içmez olaydım şimdiki aklım olsa
canım onunla çokta alakası yok nasip kısmet biraz benim halamda kullandı 2sene bıraktığı ay hamile kaldı sonra yine kullandı 2.
düşündüğünde tekrar bıraktı yine kaldı
sonra böle yapalım taammı
iyiki varsın hep böle destekl ol
ahhh keşke içmez olaydım şimdiki aklım olsa
test yaptınmı ne çok hamiş var inşallah uğurlu oluruz birbirimize bende olim nolur 31 oldum 3 sene bitti benimde hakkım :2:
ben yum. hazırlanamam bu kafayla yaaaa bunalımlardayım sevmedim ya yeni yerimi üşüttümde
böyle karşılıklı tokuştururuz kıız
geldi geçti boşver , hem şunu çok samimi söylüyorum hiiiiç yaşını göstermiyorsun
ne gösterdiğimiz daha önemli :112:
bende 30 ve 5 sene olacak evleneli...yaşlandık mı kıızsayı olaraak
kırışıklıklarım hiç olmasın o zaman mutluyuum yaa
yok cnm yapmadım ama kesin hamişim die bişi yokki umutlanmıcam inş hepimiz hamiş oluruzda
bu arada bende 4 sene d.k.h. kullandım benimde değerlerim yükselmiştir o zaman hiç baktırmadım da
sağollll canoooom sende öle bide beyazlar çıkmasa tamam
sendemi öle uzun kullandın kız yaş kaçtı ne zamandır bekliyodun benim gibi uzunmu 10 ay bitti benim bırakalı
yok cnm ben bekarken pko için kullandım ilacı bırakınca sivilcem çıkıyo adet olamıyorum
2 ay önce bıraktım yine sivilcem çıktı ama adet oldum :44:
Kızlaar ben gidiyorum mesai bitti hafta sonu yokum arada sizi takip ederim de yazmam. Eğer dayanamayıp test yaparsamda pozitif çıkarsa o zaman yazarım
mutlaka haber ver
hadi iyi hafta sonlarııı
ben hiçbişey kullanmadım eşim korundu yine bişey yok yaş 24 şurda yeni yıla ne kaldı 25 de
Allah razı olsun kızlar sağolun
herkese merhabaa:)) Allahıma şükürler olsun. ben hamileyim kızlar:)))
aaa gercekten mi tanisimiyoruz ama :26: ALLAH RAZI OLSUNINSALLAH INSALLAH
ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN
Hımm sayfa taşınmış... Ben tam haydaaaaaaaaaaaaa durumundayım bu ay duphaston kullanmıştım bugün kontrolüm vardı sol yumurtalığımda 5cm bir kist olmuş yani bu ayki yumurtam çatlamadan büyümeye devam etmiş nur topu gibi bir kistim var ben ilaçtan kaynaklandığını düşünüyorm ama doktorum yok deyip durdu.Çünkü 15.gün ile 25.gün arsında kullandırttı 29.gün de adet oldum ama ben normalde hep 22. gün yumurtlayıp 36 .gün adet oluyordum bence yumurtam bu ilaç yüüznden fazladan gelişti ve adetim erken gelince de devreden çıktıbu ay kist yok olsun diye primolut diye bir ilaç verdi günde 3 tane bu ay da ümitlerim suya düştü ... of offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?