Ağlayakta gözden mi olak???

yav ben varken düzgün konu olmaz bak benim öğle arası bitiyor şimdi sistem kapatır siteyi siz kesin koyu bi sohbete dalarsınız anam bende de hiç şans yok :))

hobbit mobit hiç anlamıyorum..izlemedim de.. sinema kültürüm son zamanlarda sinemada uyumaktan ibaret :)))

bizde oyle fundacann evde daha keyifli oluyorr,yayila yayila izliyosunn. istedigin yerde bagiriyosun. sinemada rahat rahat tepkilerini gosteremiyorsunnn
evliligimizin ilk yilinda cok gittik. son 1 sene hep evde izliyoruz nerdeyse.

nar suyu zararlı mı gebelikte şimdi söyledim ona göre içicem bazı yerlerde böyle okudum endişeye kapıldıımm sizede sorayım dedimmm :26:

nar suyu zararlı mı gebelikte şimdi söyledim ona göre içicem bazı yerlerde böyle okudum endişeye kapıldıımm sizede sorayım dedimmm :26:

Canım daha önce felan duydum bazı arkadaşlarımın doktoru da söylemiş nar, nane, maydanoz felan kesinlikle yasaklamıştı ama bilmiyorum tabi yine araştır..

aynen benay yaaaa çok şükür biri çıktı bendeeen

bizde oyle fundacann evde daha keyifli oluyorr,yayila yayila izliyosunn. istedigin yerde bagiriyosun. sinemada rahat rahat tepkilerini gosteremiyorsunnn
evliligimizin ilk yilinda cok gittik. son 1 sene hep evde izliyoruz nerdeyse.

aynen kankaaaa

hiç bilmiyom sedommm bi araştıralım hele

içme sedommmmmmmmmm zararlıymış düşük yapıyomuşşş
portakal niye içmiyon a safımmm

canııım öyleside kötü yaa olsun sen zevkle izle ona da sevdirirsin :112:

sende cok tatlisin fatmacannnn zorda olsa bulusabildik sonundaa
benimde esim fantastik film hastasii
kizz fundaaaa hala yemek mi yiyosun
bu arada sosyalim bazi kisiler bu topige ugramiyor artik,anladin sen

ayşecan ve fundoşş belli ikinizde sevmiyorsunuz fantastik film

ya siz ikinizde yaşamıyorsunuz o zaman hihihi izleyin hayatınızı yaşayıınn vırrikler

kız
benaycann sendemi yaa bak fantastik filmle sinema hayatında kendine geleceksin , yoksa ayşeyle fundaya söylediklerim senin içinde geçerli

Canım daha önce felan duydum bazı arkadaşlarımın doktoru da söylemiş nar, nane, maydanoz felan kesinlikle yasaklamıştı ama bilmiyorum tabi yine araştır..
yapma ya , bende ki de akıl işte nar suyu söylüyorum sonra araştırıyorum aynı şeyleri okudum bir yerde içimi korku sardı

ya şimdi canımda çekti 1 bardakta mı zararlı

ben harry potterın önce kitaplarını okudum sonra filmlerini izledim bayılıyorum o seriye

kitaplarını okumadım canım ben direk filmi izledim
sende cok tatlisin fatmacannnn zorda olsa bulusabildik sonundaa
benimde esim fantastik film hastasii
kizz fundaaaa hala yemek mi yiyosun
bu arada sosyalim bazi kisiler bu topige ugramiyor artik,anladin sen

ben üstüme düşeni yaptım kuzum özelden mesaj attım, buradada özür diledim ama gelmiyorsa kırmızı halı seremem, hem sonradan yazılanları okudum da oda bana bazı şeyler söylemiş ben üzerinde durmadım ama , gelene kapı gidene yol açık başka ne yapabilirim canım

Yeni gelen arkadaş şimdi şaşıracak bu ne diyecek beyni dönecek bu kadar muhabbetten yetişemeyecek uuu :))

yetişir yetişir

hepsini izledim, size tavsiyem fantastik severler tabi ki, game of thrones, merlin, Atlantis bunları izleyin dizi ama bunlar game of thronesin biraz açık sahneleri var ama

akşam gelirsin sende üzülme , ayrıca sana sinema önermedik zaten, verdiğin paraya yazık, evinde yat uyu :))

canım bende onu araştırdım ama iç diyende var içme diyende, canın istiyorsa az iç, 1 çay bardağı falan

Son düzenleme:
sosyalcan bana sahip çık şimdi

ayşecan fundoş ve benaycanın saldırısına uğrayabilirim, üçlü fantastikler

izledimm hepsinidee mükemmell
yaa fundoss senin su tepkilerine hastayimm bu arada sedo bana az once cevap vermedii,unuttum sanmaa

ben bi gideyimm islerimi halledeyimm. biraz sonra gelirimmm

canom yeni gördümm , başka konularla meşguldüm

1-2 yudum aldım içmicemm ayşemm

offff bi iş çıktı indirdim sayfayı bi açtım coşmuşsunuz yaaaa amaaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…