Ağlayakta gözden mi olak???

Kan testi icin taa pazartesini beklicem yani insan ne kadar inanmasada belki diyo ozellerin acilinde falan kan testi yaptirabilirmiyimki aksam

bnm ılk yaptıgımda da oyleydı acaba ben mı goruyorum dedım sonra ertsı sabah yaptım daha belırgın cıktı cnm

bu ay yedım canım yumurtlamaya kdr ama gercekten fark ettırdı oncekı aylarda yumurtlama akıntısını anlamıordum bu ay cok ıyı anlamısım :)

Peki canım nasıl ne kadar ne zamanlar ve kaç gün yedin biraz açıkları mısın?

Kan testi icin taa pazartesini beklicem yani insan ne kadar inanmasada belki diyo ozellerin acilinde falan kan testi yaptirabilirmiyimki aksam

yaptırabılırsın canm devlet hastanesının acılıde yapar adetım gectı cok agrım var falan de :) ben ole yaptm gecen ay

Peki canım nasıl ne kadar ne zamanlar ve kaç gün yedin biraz açıkları mısın?

bır yemek kasıgı bal 1 tatlı kasıgıt tarcın 1 tatlı kasıgı corekotu tozu karıstrdım. bıttıkce tekrarlarsın. sabah ac karnına 1 tatlı kasıgı aksam ac karınına bır tatlı kasıgı yedım. adetın 2. gununden ıtıbaren 10 gun yedım ben 12 dgl . hergun de kahvaltıdan ve yemekten sonra 2 tane ıncır yedım yumurtlamaya kdr canım baskada bısı yok

canımmmmm çok ümitlendirdin beniii bende hep takmim diye diye daha stres oluyorum inşallah bu ay tutarrr bizimde yaaa

canım niye üzülüyosun böle daha var bekle hemen kendini üzme
ben o testi hiç duymadım ama

canlarım ben cıkıorum gune gıdıcem :) aksam gırerım ınsallah bellı olmaz ama yazarsanız okuorm opuyorum sızı

canım yapıyolar ben bidefa şiddetli sancım vardı pazar akşamıydı hatta dr vardı nöbetçi özelde
yani kan testi de yapıyolar 45 tl ye yaptırmıştım ama

birde silikte olsa çizgi gördüysen pozitif olabilir ben her yaptığımda hiçbi çizgi yoktu
inşallaaaah hamilesindirrr topicimiz şenlendi yaa herkes hamileeee sırayla inşallah müjdeli haberlerin devamı gelir

bnm ılk yaptıgımda da oyleydı acaba ben mı goruyorum dedım sonra ertsı sabah yaptım daha belırgın cıktı cnm

yaptırabılırsın canm devlet hastanesının acılıde yapar adetım gectı cok agrım var falan de :) ben ole yaptm gecen ay

Insallah pozitif cikar yoksa cok uzulucem hic silik bile cikmasaydida kanda negatifi gorsem uzulmezdim ama bu sekilde insallah hepimiz sirayla tek tek pozitif haberleri veririzde farkli bi baslikta sohbete devam ederiz :)

Insallah pozitif cikar yoksa cok uzulucem hic silik bile cikmasaydida kanda negatifi gorsem uzulmezdim ama bu sekilde insallah hepimiz sirayla tek tek pozitif haberleri veririzde farkli bi baslikta sohbete devam ederiz :)

inşallaaaaah canım Allah sesimizi duysun bebiş hasretimizi sonlandırsın inşallah hayırlısı ile

doktor klomen verdı adetın 2. gunu baslıycam hanı kullanıp faydasını gören var mı diye ?

İnşAllah sen faydasını görürsün canım.. İlk seferde olurda hamilelik çok uğraşmazsın.. Bakalım bize ilerleyen zamanlar ne gösterecek

İnşAllah sen faydasını görürsün canım.. İlk seferde olurda hamilelik çok uğraşmazsın.. Bakalım bize ilerleyen zamanlar ne gösterecek

bakınıyorum sımdı yazılanlara ılac hakkında memnun kalan cok bnm hsg cekıldı gecen gun doktor bu ay umutluyum olmazsa klomene basla hemen dedı sonra oda olmssa asılamaymıs ama hıc ıstmıyorm ./

Canım üzme kendini elbet birgün gelecek o minik yaramazlaar,
sende, popişini ısırırsın neredeeydiin sen diye
bu arada çok geçmiş olsun...

( Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin )
sağol canımteşekkür ederim inşallah bu ay çabucak geçer bu kist ilk defa yaşıyorum hayatımda o yüzden üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…