Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın canımmm
kasık ağrısı olduğunda demekki yumurtladın benimde öle oluyor, ovülasyon testi kullansana emin olmak ve kaçırmamak için.
hadi sipariş ver gecikme

merhaba kızlar dün hiç giremedim cok yogundum. nasılsınız iyisinizdir umarım. yeni hamiş var sanırım onu da tebrık edıyorum :) bu arada dun test yaptırdım tam 2 katı artmıs artık sevınebılırım sanırım bende hamısım :) sizler ne durumdasınız ?

selam canım kimsecikler yok bi ben varım
ohhh tadını çıkar canım gözün aydın tekrar, nasıl peki başladımı hamişlik belirtileri hepten
benimde bugün yarın yum...

Selam kızlar

Anca kalktım kahvaltı yaptım hala mayışıyorum bilgisayarı bile açmak zor geldi telefondan yazıyorum bi bakıyim ne var ne yok diye dedim

Öpüyorum hepinizi

selam canım kimsecikler yok bi ben varım
ohhh tadını çıkar canım gözün aydın tekrar, nasıl peki başladımı hamişlik belirtileri hepten
benimde bugün yarın yum...

cok tsk ederım canım darısı sana olsun ınşallah. bence bı belırtı yok henuz ya da ben anlamıorum :) burda okuyordum daha adet olmadan uyku halı yorgunluk fln dıe bende hıc bırı yok kasıklarım agrıo adet olcakmısım gıbı baska da bısı yok :) sen bu gunlerı ıyı degerlendır yarım saat yattım ben ılıskıden sonra herseyın bı zamanı var bu ayda umutsuzdum bılyorsun bunalıma gırmıstım ama oldu allahın ıznıyle ısteyen herkesın olcak ınanıorm ben

Selam kızlar

Anca kalktım kahvaltı yaptım hala mayışıyorum bilgisayarı bile açmak zor geldi telefondan yazıyorum bi bakıyim ne var ne yok diye dedim

Öpüyorum hepinizi

iyi yapmısın cnm bende cok severım uzuuuun sure kahvaltı yapmayı yayısa yayısa :)

günaydın canımmm
kasık ağrısı olduğunda demekki yumurtladın benimde öle oluyor, ovülasyon testi kullansana emin olmak ve kaçırmamak için.
hadi sipariş ver gecikme

evet canım adet olayım alıcam bende.. Artık siz nerden hangi marka aldığınızı yazarsınız değil mi bana zaten yine sizden yardım istiycem..

Canım tekrardan hayırlı olsun.. Darısı başımıza artık. Nadıl gidiyo bakalım biraz anlat

Selam kızlar

Öpüyorum hepinizi

Selam canım.. İyi ettin valla burası alışkanlık yaptı.

tsk ederım canım darısı sıze olsun hep dua edıyorum sızede kendımede. valla ben cok erken ogrendgım 3 ghafta 4 gunluk suan o yuzden pk bısı hıssetmıorum sadece kasık agrım var ama cok mutluyum durup durup guluorum kendı kendıme :) sukurler olsun

canım hadi bakalım inşallah sen kafaya takınca olmuyo diyolar ya çok takılma diyosun bu muhabbete değilmi aklımdna çıkmıyor diyorum etkilermi acaba yine
hafta sonu olması iyi oldu benim yum. bu akşam ve yarın iyi değerlendirecem
inşallah dediğin gbi olur gerçekten olmayınca öle düşünüyo insan

benaycım gittigidiyordan 20 tl ye sipariş verdim h.içi
ertesi gün geliyo
2 de gebelik testi oluyo içinde

Kizlaaaar ben dayanamadim test yaptim kafam allak bullak oldu hicbisey anlamadim ( o kadar silikki fotosunu cektim cikmadi bile dibine kadar girince hayal mayal gozukuyo ( bide nette yorumlara baktim hep yanlis sonuc veriyomus test cert... diye bi test. Naptim ben yaaa (

canm moralını bozmak istemem ama o silik cizgiler ben nezamn yapsam cıktı gecen ay harıç inş vardır sende ama net iki çizgiyi görmeden inanmıycam ben bıdaha

canm moralını bozmak istemem ama o silik cizgiler ben nezamn yapsam cıktı gecen ay harıç inş vardır sende ama net iki çizgiyi görmeden inanmıycam ben bıdaha

Benim dedigim testin markasimiydi snin yaptiklarinda

evet kafaya takmayınca hemen oluo dıolar ama ben en cok bu ay taktım dıyebılırım. her sabah uyanır uyanmaz nete gırer arastırma yapardım sureklı aklımdaydı ama nasıp ıste olmayacak dıe degılde olumlu dusunelım olmazsa naparım dıodum ılk aylar ben bu ay forumdan baktım eskı konulara yazanların hep olmus onlaarda bız gıbıymıs ama bak sonucta olmus benımde olur allahın ıznıyle dedım rahatlattım kendımı oldu cok sukur

Lizim, en iyisi kan testi. Bende pek güvenmiyorum ama yapıyorum yinede :)

canım sen bal çörek otu yedim demişmiydin karıştırdım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…