piştt cennetimmm naslsın balım haberler varmıı bidenem
hg cnm valla yukarda yazdıgm gıbı deısık bısey yok buarada sen klomen kullandınmı ya tam bısey bulamıorm :S yararmı yaramazmı
tşk balımm hyr ben bişi kulanmıyom daha özelini yeni gördüm cvp atım balım
aradıgın kişi ben deilim galibaa:26:Aradığım kişi gelmiiiiiiş , bakıyormuş tatlı tatlııı , :93:
biride gitmiiiş , haiin cadııı
:118:
gördum cvp attım bende :) neyse karambole baslyım bakalm doktor cook umıtlı konusuyor bende umıtlendım bu ay olmassa eger bıdahakı ay baslıyorum ılaca Allah ın ıznıyle faydasını gorurum ıns sonra sızede tavsıye ederm
aradıgın kişi ben deilim galibaa:26:
canım kolen kulanan cok kişi duydum faydasınıda görmüş hadi inş sanada faydası olur bebişin olur bitanemmmm
Kizlaaaar ben dayanamadim test yaptim kafam allak bullak oldu hicbisey anlamadim( o kadar silikki fotosunu cektim cikmadi bile dibine kadar girince hayal mayal gozukuyo ( bide nette yorumlara baktim hep yanlis sonuc veriyomus test cert... diye bi test. Naptim ben yaaa (
aradıgın kişi ben deilim galibaa:26:
canım kolen kulanan cok kişi duydum faydasınıda görmüş hadi inş sanada faydası olur bebişin olur bitanemmmm
liziim sen biliyomusun peki ayşenurun soğan muhabbeti konusunu
vayyy cadı vayyyy bende seni bi ara gizemli konular okurken yakaladıydım
soğan demişken 3 sabahtır içmiyom burda yapıp içememde zati
erkenden kalkıp 6 da kaynatim mi napiiiiiiiiiiim
Kizlarrrrr kim var bakimm
ben yine test yaptim ovu.
Koyu olmasada epey belirginlesmis :18:
yaa sed manset yaptin bizibundan sonra daha iyi kamufle olmam lazim
fundos hepsi bizim icinn,sogandan kurunden yeni bilgiler ogrenmeye calisiyordum. tam is basindayken sed yakaladi
oo superrpazar gunu biz yumurtluyoruz kesin. bugun eve stok yap. yarin evden cikmamamiz geerekiyor bu arada ben bugun ovu testini yapamayacam. disaridayim cunku. anca aksam yapabilirim.
bu arada birsey gordumm lizim yavrum hamile misin yoksamm
hadi guzel haberi verde halay cekelim
ben bu ara biraz yogunum pek giremiyorum ama arada okuyorumm. hepinizi opuyorumm
Kizlaaaar ben dayanamadim test yaptim kafam allak bullak oldu hicbisey anlamadim( o kadar silikki fotosunu cektim cikmadi bile dibine kadar girince hayal mayal gozukuyo ( bide nette yorumlara baktim hep yanlis sonuc veriyomus test cert... diye bi test. Naptim ben yaaa (
Kiz ben yine son 4 e kdr dayandim ama cok zor gercekten sabretmek ins cift koyu cizgiyi gorcez :)canıım üzülme daha belli etmez kendini :) reglin geçmesi en iyisi :112:
diyorum ama sanaa
lizim benim de daha bir hafta var...alışverişe gittim , eczaneyi görünce dayanamadım, aldım ,yapıverdim hani belki silik çıkar diyeeboşboşş
yaa sed manset yaptin bizibundan sonra daha iyi kamufle olmam lazim
fundos hepsi bizim icinn,sogandan kurunden yeni bilgiler ogrenmeye calisiyordum. tam is basindayken sed yakaladi
oo superrpazar gunu biz yumurtluyoruz kesin. bugun eve stok yap. yarin evden cikmamamiz geerekiyor bu arada ben bugun ovu testini yapamayacam. disaridayim cunku. anca aksam yapabilirim.
bu arada birsey gordumm lizim yavrum hamile misin yoksamm
hadi guzel haberi verde halay cekelim
ben bu ara biraz yogunum pek giremiyorum ama arada okuyorumm. hepinizi opuyorumm
bizde seni öpüyoruzz şeker :) bende yatıp dinleniyorum arada gelip bakıyorum
Kiz ben yine son 4 e kdr dayandim ama cok zor gercekten sabretmek ins cift koyu cizgiyi gorcez :)
Halayin basini ben tutcam sizde birer birer yanima dizilceksiniz insallah amiinnn :) de hic umutlanmiyorum bu testin yanilttigi cok olmus hayirlisi olsun
aradigin kisi ben miyimm yoksa seker seyy
sen test mii yaptinnn neeeesu anda sana cok kiziyorummm
eveto diğer cadı da kendinii iyi biliyor
Bir açılış yapayım didiiimm
hee birşey olup olmadığını soruyosaan yok çıkmadı
Kiz ben yine son 4 e kdr dayandim ama cok zor gercekten sabretmek ins cift koyu cizgiyi gorcez :)
Halayin basini ben tutcam sizde birer birer yanima dizilceksiniz insallah amiinnn :) de hic umutlanmiyorum bu testin yanilttigi cok olmus hayirlisi olsun
daha cok erken ama canimm. senin gorevin su anda sabirla beklemek. bak benim gecen ay 5 gun gecikti. sonra test yaptim. o yuzden kiziyorum erken yapanlaraa
bizim gorevimizde calismakk
seni cok opuyorumm fundosada selam soyle gorursensimdi cikiorymm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?