valaaa aksam cok iyiydii, bende esimin yaninda tuttum kendimii,sonra neye guluyosunuz ver okuyayim dese
o poziyonda basariliibu aksamla yarinda yapin. sonra 2 gun yapmazsinizz biraz dinleninn
Ben bıraktım artık gün sayayım diyorumzten belirtiler başladı :))
Geçen hafta test yapmıştım ayşenurun ilk yaptığı vardı ovu testinden çıkan uyduruk test yoktu bişi :))
benimde bugün 10.gün başlıcam çalışmalara artık 8.gün yaptım hayalet gibi çizgi çıktı dün yapmadım ondan bugün yapıcam bakalım nasıl çıkıcak çıksada çıkmasada başlıcam zatenbenim adetim bittiğinden beri var o ağrılar yaaa
ben en çok sosy açılışı yaptı ya yataktan orda koptummmm
tamam canom
incirimide içiyorum kız 20 gün diyor bide çok değilmi yaa yum. bitince ne anlamı varki okadar uzun süre yapmanın onuda bırakimmi cumartesi sıkıldım ondanda içemiyorum artık
kızzz az iç şu zıkkımı
aslında en uygun 8. gün başlayıp 16. gün bırakmakmış
ben bu ay hiççç test yapmadım çünkü çay çok içiyorum hata verir diye hiç uğraşmadım akıntıya göre hareket ettim birde 8. günden başladım ctesi son vericem artık tutarsa
benimde bugün 10.gün başlıcam çalışmalara artık 8.gün yaptım hayalet gibi çizgi çıktı dün yapmadım ondan bugün yapıcam bakalım nasıl çıkıcak çıksada çıkmasada başlıcam zatenbenim adetim bittiğinden beri var o ağrılar yaaa
Ben bıraktım artık gün sayayım diyorumzten belirtiler başladı :))
Geçen hafta test yapmıştım ayşenurun ilk yaptığı vardı ovu testinden çıkan uyduruk test yoktu bişi :))
sosyall cok iyiydi zatenn
canim en azindan bi 15 gun ic. icimiz rahatlasin bosver. sogani bile 13 gun ictik yaa:44:
aynen canım bende öle bütün gün çay kahve çay servisi yapan abla saolsun her gelip gidişinde bırakıyo bitane sevdiğimide biliyo ondan kalıyo bazen elimdekileri bitiriyim yapmıcam bende canım daha
10-15. gunler arasi cok onemliii saboroyyysaglam calisinn full cekin hatta 5 gun
benim su anda bile sag kasigim agriyor cnm. belimde ara ara agriyor. gayet normal. bizim bi akraba 5 aylik hamile. onun hala sol kasigi agriyorrr
ayyyy senin ilk mutlu haberini alacaz :18: sonra benim öle gözüküyoooo ayyy inşallaaahhhhhh
10 gün oluyo bugün ayşom ozaman h.sonuna kadar içim bari eve incir taşıyoz habire 50 tl lik almışımdır bide havuç atıyom içine
ben en çok sosy açılışı yaptı ya yataktan orda koptummmm
tamam canom
incirimide içiyorum kız 20 gün diyor bide çok değilmi yaa yum. bitince ne anlamı varki okadar uzun süre yapmanın onuda bırakimmi cumartesi sıkıldım ondanda içemiyorum artık
daha erkenn benayy, dollenmeden 10 gun sonra idrarda cikiyormus. sen biraz daha bekle yavrumm
eşimi bu hafta hiç görmedim zaten nerdeyse 4-12çalışıyodu o yüzden bugün başlıcaz artık en geç yarın sabahafull çekincede sperm kalitesi düşmesin canım hiç denemedik öle bu ayda öle mi yapsak bide dediğiniz pozisyon
hepinizin hayirli haberlerini alacaz ins yavrularimm
ben biraz uzanayim cnm,yine bulanti geliyoo
gelirim sonra cnm
Bide demez mi almış eline tableti yataktayım gülmeyin diye
Gelde gülme
Canım benimki merak.. Beynimin rahat edip belirti aramak için yapılmış bişi :)) zaten evde var bekliyo ya yazık beklenesin dedim
cok fena hemde lizocannn
fundosum sadece gaz siskinligi var
sedooommm gunaydinnn,nasilsinnnn
canım içine yünlü tayt filan yada çorap giydinmi pantolonun altına
ben öle yapıyorum tayt var sıcak oluyo ama ayaklara çare yok ayaklarım hep donuyor
oyy göbişte ne yakışır ha çıtıpıtısın ya
klimanın hayrı yok yaaa biliyolarda hamişsin düşüncesizler
iyiyim ayşem sen nasılsın
hep giyerim fundoşum , Allahın sopası yok, hepten elektrik gitti , onlarda dondubenim ayağımın altında ki ısıtıcıyı almıştı arkadaş, insan söyler , tamam odasında ki klima bozulmuş ama bana bir çare bulduktan sonra alsaydı en azından, ne garip ki elektrik gitti...bende ileride yemekhane var soba da yanıyor oohh gidip ısındım :)) üşüdükçe gidicem
kızlar sorum arada kaynadı sanrım bi ara soğan kürü yapmıştınız nasıl yaptınz kacıncı günü başladınız?
kızlar sorum arada kaynadı sanrım bi ara soğan kürü yapmıştınız nasıl yaptınz kacıncı günü başladınız?
Canım ben de onu araştırıyordum şimdi.. Okudum.. Adetin 7. gününden itibaren başlanıyormuş Günde iki kere sabah akşam içilecekmiş.. 15 gün boyunca... 2 bardak kaynayan suya bi adet doğanı 4 e bölüp 5 dk kaynatıyormuşsun sonra ılıdığı zaman içiyormuşsun.. Tadı nasıl acaba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?