Ağlayakta gözden mi olak???

incir kürünü aç karnına mı uyguluyorsun, sabah akşam mı?

ya ben burda bi arkadaştan yardım aldım o akşamları hemde havuçla birlikte içmiş hamile kalmış.
normalde sabah akşam havuç ayrı kaynayacak. sonra karıştırıp içecen.
bunda taze olma şartı yok komposto gibi hazırlayıp soğuk içebiliyon
ondan ben 5 bardak kaynatıp süzüp içiyom 2 günlük hazırlayıp.
akşam daha kolay içmek sabah zor geliyo
sabah aç içiyom akşamda yatarken

Ayşemmmm

sosyyy sen benim dedim dr. gittinmiii yada memnunmusun doktorundan ilgileneceğine eminim

doktor işini bıraktım canım ben bu ayda olmasa incir havuç kürü bide sağon kürüne başlayacam , bide sen kim demiştin kığğızzz unuttum ben levent miydi

doktor işini bıraktım canım ben bu ayda olmasa incir havuç kürü bide sağon kürüne başlayacam , bide sen kim demiştin kığğızzz unuttum ben levent miydi

temam olduuuu devammm

önce soğan sonra havuç yap kız ikisi bir olmaz
bide bu incir pro. yükseltiyomuş vay anammm
dr. alman hastanesinde murat bey canom çok iyi bi dr. benim çok sevdiğim bi ablam var onun damadı sağolsun seminere geldinde görüştürdü.

bizde bi film çevirsek cabucak olurmu acaba :) bende doktora gıttım bugun kan verdim.öğleden sonra cıkcK sonucu. umarım gebeliğe engel bise yoktur

Hadi bakalım inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin canım ki bence tabiki bi sorun yok :)

Fill mi olur canım biz izleriz zevkle

Çok garip bi baş dönmesi yaşadımmmmm
bu kadar erken olamaz değilmi

Hangi hastaneye gidiyorsun funda? Ben halaa karar veremiyorum bi hastane ve doktora ne biçim insanım yaa

Canım bende 2-3 gündür mide bulantısı var anlamadım gitti.. Burda başka bi konuda biri daha önceki hamilelik belirtilerini yazmış aynı ben

İnşAllah bu ay olmuştur..

incir kalitesine-soğan büyüklüğüne yarıyor ya şimdi ikisini birden uygulayacağım, hadi hayırlısı
not aldım kuzum , hatırladım evet konuşmuştuk

benayımmm ne yapıyorsun- neden kimse benimle konuşmuyor

Son düzenleme:
Burdayim fundosummm
Sedomm simdi biraz daha iyiyimm. Seninkilerde sogukta kalmisss,Allahin sopasi yok iste. İyi olmus onlaraa
Sosyalim iki kur ayni anda uygulanmiyor. Bilgin olsun yavrum. Once sogan sonra incir

kolay gelsiiinn , hayırlısı olsuuun

Fundosum o yapiskan akinti benden 13. Gun cok yogun gelmisti ve 14. Gun yumurtladim. 11.12. Gundede yapiskan akintilarim oldu ama daha azdi. Akintinin yogunlugu onemli sanirimmm. Aklinda olsun fundammm

Yemek yedim otuyorum canım

Küstüm sana konuşmuyorum

Burdayim fundosummm
Sedomm simdi biraz daha iyiyimm. Seninkilerde sogukta kalmisss,Allahin sopasi yok iste. İyi olmus onlaraa
Sosyalim iki kur ayni anda uygulanmiyor. Bilgin olsun yavrum. Once sogan sonra incir

ayşeemmm canımmm , hiç iyi değilim bugün hem bedenen hem ruhen...boğazım düğüm düğüm hep ağlamak istiyorum

geçer akşama kadar inşallaaahhh...

ayşeemmm canımmm , hiç iyi değilim bugün hem bedenen hem ruhen...boğazım düğüm düğüm hep ağlamak istiyorum

kuzum ne oldu sana ya, hormonlar yavaş yavaş değişiyor tabii, böyle durumlar olur tabi endişelenme

Noldu sedom sanaaa seni boyle gormeye hic aliskin degilizzzz.
Biriileri canini sikmis bellii..
Sanaa buradann opucukler yolluyorummmm bitanemmm. İns hemen toparlarsin kendiniiiii

sanada mı şaka yaptım kığızzz dün gülüyordun ama

Ne bilim hiç küsmüyorum ya küsesim geldi

Hamilelik hassasiyeti canım akşama hiç bişeyin kalmaz.. Kız ben bi tek seni göremedim ya :)) seni de göreydim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…