incir kürünü aç karnına mı uyguluyorsun, sabah akşam mı?
Ayşemmmm
sosyyy sen benim dedim dr. gittinmiii yada memnunmusun doktorundanilgileneceğine eminim
canom o yapışkan akıntılar hep devam ediyor , insanın kafasını karıştırıyor sen devam et , gıcık şey en azından tahmini söylemeliydi...
başının dönmesi erken gibi ama belli olmaz fundoşum
doktor işini bıraktım canım ben bu ayda olmasa incir havuç kürü bide sağon kürüne başlayacam , bide sen kim demiştin kığğızzz unuttum ben levent miydi
bizde bi film çevirsek cabucak olurmu acaba :) bende doktora gıttım bugun kan verdim.öğleden sonra cıkcK sonucu. umarım gebeliğe engel bise yoktur
hiççbişey sölemediiiigıcık
hatta diyorumki ovü. testi aldım takip ediyorum yine tutturamadık soğuk nevale hiçbişey sölemedi.
bu ay geçsin adetinin 5. günü klomene başla diyo
demiyoki bu ay tutmazsa belki olu sorun yok filan hiiiç
Çok garip bi baş dönmesi yaşadımmmmm
bu kadar erken olamaz değilmi
incir kalitesine-soğan büyüklüğüne yarıyor ya şimdi ikisini birden uygulayacağım, hadi hayırlısıtemam olduuuu devammm
önce soğan sonra havuç yap kız ikisi bir olmaz
bide bu incir pro. yükseltiyomuş vay anammm
dr. alman hastanesinde murat bey canom çok iyi bi dr. benim çok sevdiğim bi ablam var onun damadı sağolsun seminere geldinde görüştürdü.
Burdayim fundosummm
Sedomm simdi biraz daha iyiyimm. Seninkilerde sogukta kalmisss,Allahin sopasi yok iste. İyi olmus onlaraa
Sosyalim iki kur ayni anda uygulanmiyor. Bilgin olsun yavrum. Once sogan sonra incir
temam olduuuu devammm
önce soğan sonra havuç yap kız ikisi bir olmaz
bide bu incir pro. yükseltiyomuş vay anammm
dr. alman hastanesinde murat bey canom çok iyi bi dr. benim çok sevdiğim bi ablam var onun damadı sağolsun seminere geldinde görüştürdü.
incir kalitesine-soğan büyüklüğüne yarıyor ya şimdi ikisini birden uygulayacağım, hadi hayırlısı
not aldım kuzum , hatırladım evet konuşmuştuk
benayımmm ne yapıyorsun- neden kimse benimle konuşmuyor
uygulayacam kuzum, olmuşken 2 si olsun
Yemek yedim otuyorum canım
Küstüm sanakonuşmuyorum
Burdayim fundosummm
Sedomm simdi biraz daha iyiyimm. Seninkilerde sogukta kalmisss,Allahin sopasi yok iste. İyi olmus onlaraa
Sosyalim iki kur ayni anda uygulanmiyor. Bilgin olsun yavrum. Once sogan sonra incir
ayşeemmm canımmm , hiç iyi değilim bugün hem bedenen hem ruhen...boğazım düğüm düğüm hep ağlamak istiyorum
geçer akşama kadar inşallaaahhh...
ayşeemmm canımmm , hiç iyi değilim bugün hem bedenen hem ruhen...boğazım düğüm düğüm hep ağlamak istiyorum
Kullanma bitanem. Saracoglu 2 kuru ayni anda sakin kullanmayin diyorrrrr
sanada mı şaka yaptım kığızzzdün gülüyordun ama
diğer topicte bi arkadaşa doktoru önemiş canım ,bilemedim şimdi :44:
Ne bilim hiç küsmüyorum ya küsesim geldi
Hamilelik hassasiyeti canım akşama hiç bişeyin kalmaz.. Kız ben bi tek seni göremedim ya :)) seni de göreydim ya
Himmm:44: onu bilemicem tatlim. Saracoglunun sitesinde okumustum benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?