Ağlayakta gözden mi olak???

kizzz her dakikamda aklimdasiniz istee sizi dusunmeden yapamiyorumm

Zor canimmm simdi daha zor gerilimde yasamissinkiii
esin ne is yapiyir canim ordada buro acabilmissin bravooo peki is veriyolarmi kadinsin ya hani

aysemmmmm ben anliyomseniiiii bosverrr sen o tavuguuu gidakliyo

Zor canimmm simdi daha zor gerilimde yasamissinkiii
esin ne is yapiyir canim ordada buro acabilmissin bravooo peki is veriyolarmi kadinsin ya hani

aysemmmmm ben anliyomseniiiii bosverrr sen o tavuguuu gidakliyo

Ay onlar kurban olsunlar bana bee ben onlarin yuz erkegini cebimden cikaririm bee :) yaa daha ne olaylar var bende anlatsamm dudaklariniz ucuklarr yuhh dersinizz :) esim de imsaat isinde canimm kamu ihaleleriylen ugrasiuorr ama muhendis diil ben onun patronuyum :)) (sozde!)

bugün yapmayak cano iflahım kurudu kığğızzz bebek oluşmuşsa havasızlıktan ölecek bu gidişle
gülmek iyi kız sende güll

benay sende doktorları bi anlatmışsın ki sanırsın ki şiir

Kız napıyım bulamadım birini

Bide medilife var orda oda yakin sana
orayada iyi diyolar forumda bi arat bak

Tamam canım araştırayım bakalım nasılmış.. Mercii kuzum..

Anammm buda aksam olunca cem yilmaza burunuyooo

Aynen katılıyorum sana canım..

Erkek tarafının çoğunda mı ailesinde sorun olur arkadaş.. Kız taraflarının bu kadar olmuyo.. Hele bi tane sivri mutlaka var..

Allah yardım etsin canım

bizde böyle olmak istiyooozzzzz

koptum yaa

En iyisi hicc bozmiycan mesafeni varsinsoguk desinler
cekemiyolar degilmi hicbiseyi fesatlar

En iyisi hicc bozmiycan mesafeni varsinsoguk desinler
cekemiyolar degilmi hicbiseyi fesatlar

Aynen oyle.Hayir eşim onlarin abileri yani bide bana çok duşkundur e onlar alişik degil malum doğu burasi.Beni biraz dere kenarinda yün yikarken gorup begendikleri 14 yasinda gelinlerden zannettiler heralde :)) Eşim de burda yaşamamiş kafa olarak farkli biri yani onlara göre.Ama bunlar biara cozuttular baya baya mudahale etmeye calistilar hayatima giyimime falan.esim de başlarda benim ailem diyip duruyodu onu da anca bastirdim gordu ailesini :)) Ben agir bi ameliyat gecirdim ve cidden ölümden döndüm yanii ve benim eilem burda degil biliyolar bi tanesi bile evimin kapisini calmadi eşim de ondan sonra anladi beni çok şukur.Ben başlarda pek sesimi cikarmiyordum huyum oyledir dolup patlayanlardanim :) yani kendi abilerinin hayatini cekemiyolar onun bana duşkun olmasini höt höt bi erkek olmamasini nazimin geçiyo olmasini cekemiyolar yanii bide her boku sahiplenmiyolar mi bizim abimiz bizim evimiz bizim ofisimiz falan.Amaannn neyse bahsedince bile sinirim
Bozuluyo.Valla ben evlenirken kardeşimi de uyardim kanma sakin bu tatli dillere diye.Evlenince hepsi bi garip oluyolar.

Yaaa canimm alisik olmadigin bi ortama gitmissin daha yenisinde ama alisirmisin iyimi olur kotumu yorum yapamiyorum, coook zor ama
neden orda yasiyosunuz peki esin baska yerde yapamazmii
birde bebegin dogunca ordami yetistiriceksin?
evlilikte aile cok onemli huzursuzluk hic bitmez yoksa

Yok canim esim normalde Ankarada yasiyordu burda iş aldi ihale yani mecburen buraya yerlestik.Biz iki uc sene dedik burda yasam sartlari uygun kendimizi toparlayalim sonra temelli Ankaraya gidicez Allahin izniyle insallahh.Hayirr en son istedigim seyy cocuklarimin burda okumasi gercekten :) Ama buyuk konusmak istemiyorum tabi hayatta ne konuda buyuk konustuysam başima geldi cunku :)) boylesi daha hayirliymiş demekki bazi şeyleri gormek icin.Ozellikle kocamin ailesi konusunda bazi şeyleri anlamasi açisindan :)

neler çekmişsin be kuzum, ama şimdi rahatlamışsın eşinde arkandaysan salla gitsin, iyi olana iyi olur, kötü olana kapar kapını oturursun, herkesin mayası iyilikten almıyor çünkü

kızlar uyuyor musun ( biri oradan çıkar dermişki hayır uyumuyoruz, yada suss be uyuyoruz )

Ben uyumuyorum kizzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…