Ağlayakta gözden mi olak???

çok zor oluyor canım zaten herşey yarım kalıyor bırak gezmeyi falan dağılıyorum resmen her pazar

inşallah canım benim çok dua ediyorum size bian önce tablodaki yerinizi alın diye

inşallah tutmuştur canım bu ay seninde bebişin gelecek

tamam canım söylerim ama pek yardımcı olduğu söylenemez bende ağır ağır yapabileceğim kadar yaparım zaten dün akşam tartıştık

aaa neden canım yaa off şu erkekler ne kadar anlayışsızlar

çok farklııııııı ben ayşeninkinden sanıyordummm
benoş önce verecek gibiiii
bu kadar uğraşa rağmen olmadıysa pesss diyorum incir içmekten helak oldummm adamcağızda pekmez yemekten yandı
inciride bırakıyorm bu akşam içip

ya sen hamilesin, neden seni üzüyor ki , kıyamam sana sende boş ver yapma, bak ilk 3 ay çok tehlikeli çok dikkat etmen lazım
biz bu hamilelik haberini almadan önce ben işten ayrılmaya karar vermiştim önümüzdeki ay ayrılacaktım işten öyle konuşmuştuk. dün tutturdu sen niye işten ayrılıyorsun ne yapacan sanki ayrılınca evde akşama kadar yatıp uyuyacan mı falan diye benim de sinirlerim bozuldu ağladım uyudum erkenden

kız farklı dediysem zevk aldım çok utandımmmmm , pekmez çok verme kızz adamın ciğerleri mahvolur, inciride bırak kuzu

benimki dün ayrı bi öküzdü

ciddimisin canım borcunuz filanmı var acaba tek başına yapamaz diyemi strese girdi
kendini üzme canım bebeğini düşün lütfen
bende en çok bu cumartesiler ve işyerimin uygun omadığı için düşünüyorum ayrılmayı hamilelikte yapamam şuanki ortam
koşullar iyi değil ayaklarım hep buzzz
birde şantiyelere filan çok çıkıyoruz nrmalde hamile olunca hiç yapamam çıkacam diyorum eşime önceden bikaç ay çalışırsın diyordu ama
buraya geçtim geçeli şimdiden çık diyor
eşin anlayışsızlık yapmış ama

hamileyimmm ben deseydinnn, çift canlıyım, karnımda bebeğimizi taşıyorum deseydinn, ayy çok sinirlendim şimdii , neyse kuzu üzülme, boş ver bebeğin seninle

bizim borcumuz yok aslında benimki kendi ailesine çok düşkün habire onlara destek olup duruyor bende olma artık diyorum bizim kendi ailemiz var diyorum ama hiç dinlemiyor beni benim de şuan çalıştığım yer çok stresli satış pazarlama benim bölüm devamlı telefondayım sabahtan akşama kadar bi dünya insanla uğraşıyorum laf anlamayanlar mı dersin bağırıp çağıran mı her türlüsü var kafam kaldırmıyor artık kaç kere burda iş yüzünden sinirden ağladığımı biliyorum. eşim bunların hepsini biliyor benim şuanki durumumu da biliyor dün bana niye öyle baskı yaptı aklım almıyor en çokta buna üzülüyorum

kız farklı dediysem zevk aldım çok utandımmmmm , pekmez çok verme kızz adamın ciğerleri mahvolur, inciride bırak kuzu

benimki dün ayrı bi öküzdü

haaaaa o bendede olduu o gün yok yok çarşamba o çok önemliymiş değilmi inşallah o gündür yum. günü

fatmacım benden sana tavsiye ezdirme kendini çalışsın baksın sana madem borcunuz yok çalışıp onun ailesinimi düşünüceksin.
sende stresli iştesin madem düşünme bence bebeğini düşün dışarı çıkıyorum acil gelicem canım yarım kaldı yazım

bende aynen öyle yapacam canım çalışmayacam bana da bebeğimize de bakmak zorunda :95:

Günaydın kızlarrr

Benimki sınavdan geldi yenice uyandım sayılır başım çok ağrıyo..

Sosyal ateşlemi anladın koz.. İnşAllah tutmuştur.. Yatak kış günü kurumaz diyordun ama hadi bek geliyo bebiş inşAllah dolacak göbüşler..

Fundacım bende hamile haberimi vermeyi o kadar istiyorum ki inan bilmiyorum.. Normal değilim ama şu anda onu biliyorum ağrım var.. O değil ilişkiyide bıraktık benim yüzümden inşAllah vardır bebişim..

Bu hamile arkadaşlar hamile oldukları ay hissetmişlermi acaba ?

Fatma arkadaşım hiç üzülme sen bebeğini düşün.. Eşinde anlayacakta seni iste kafasına bişeyin dank etmesi lazım.. Erkeklerin genel huyu bu.. Ailesi sanki çok yardımları oluyo gibi tutarlar ama gel gör ki kız tarafının daha çok oluyo.. Üzülme boşver bebğin önemli.. Bakmayada zorunlu size

sağol canım benim teşekkür ederim hepinize böyle oldu mu anneme de bişey anlatamıyorum uzakta üzülmesin diye sizinle paylaşmak gerçekten çok iyi geliyor iyiki varsınız
bu arada ben bu ay içten içe hamileyim diye hissediyordum hatta benim gıcık kocama yapamayız artık bebek olduysa zarar veririz diyodum

üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil konuşmayacam onunla

tamam konuşma bi süre sessiz kal, bence oda anlayacaktır seni kırdığını, ama üzülme, herşey gelir geçer, tavrını koy sessiz kal ve kesinlikle üzülme

evet kuzum çok önemliymiş, salgıladığın sıvı spermlerin yumurtaya daha hızlı girişini sağlıyormuş

benayım evet ateşten anladım, sana bir şey söyleyeyim mi test yapsana
Bebegimi gordum bennn pıt pıt pıt

oyy kuzum hadi gözün aydın, nasıl gördün anlatsana, dışarı mı verdi sesini, yoksa ekranda mı gördün

Olmaz olur mu hiç canım.. Bizde her iki aileden uzaktayız ve oluyoda kavgamız.. Ben onun katar takmıyorum ama eşim çok takıyo büyütüyo olayları falan.. Bende annemlere anlatmıyorum üzülmesinler diye arkadaşlara anlatırım genelde

Bebegimi gordum bennn pıt pıt pıt

Lizimmm çok güzel haber hadi gözün aydın.. Tahmin edebiliyorum nasıl bir duygu.. Rabbim bizede yaşatsın inşAllah.

Kız geçen hafta yaptım ya sanmıyorum hamile değilimdir ne bilim.. Biraz öleyimdir biraz değilimdir gibi geliyo.. Uyduruk test var bi tane ama sabah idrarını kaçırdık ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…