dondummmm gittim ölçü aldımmkızlar dua edin kurtulimmm sizin işiniz bana oranla daha iyi bakın halime yaa hala işteyimmm
bebiş gelir diye işte değiştirmiyomm
lizommmmmm çok sevindimmmm nasıl mutlu oldummm pıt pıtlarını duyduna inşallah sedomda duymuşturrr oda gidecekti ayşemde hatta ama onun var daha
pollen terketti buraları hayın
sosyal bende yarın öle olacam kesin tek bigün ya bide ağlaya ağlaya sil süpür yaparım artık
yelooo niye ağladın niye keyfin yok okadar dertleştik iyi gelmedimi
gerçi konuşmak olanları dahada kötü etkiliyo insanı depreştirmemk lazım maziyi bende öle oluyorum evliliğimin ilk yılı aklıma geliyoda ığğğğ ama geçiyo canım uğraşanlardaa sıkıntılarda ilk yılda oluyo sonra geçiyo
O yüzden bırak gitsin çeksinler rahat rahat halayları sende al eline kahve çay yada başka bişi otur dinlen
Benim başım ağrıyo yatıyorum valla.. Kocamda sınava girdim erken kalktım dedi gitti yattı.. Hantal bi aileyiz
kuzummm folbiol dozu çok düşük biliyodum ben hatta 50 tanesi 3 lira etkisiz heralde demiştim fiyatını duyunca eczanede 10 ay kullandım
bana sosyal önerdi folidace b12 tavkiyeside var diye çünkü b12 eksikliği var bende, ama oda uyku sıkıntısı yaptı sanki
benayyyyy bence sen hamilesinnn baş ağrısı sedodada olmuştuuu
önce seeeeen
sonra beeeeenve çılgın tavukkkkkk
kuzummm folbiol dozu çok düşük biliyodum ben hatta 50 tanesi 3 lira etkisiz heralde demiştim fiyatını duyunca eczanede 10 ay kullandım
bana sosyal önerdi folidace b12 tavkiyeside var diye çünkü b12 eksikliği var bende, ama oda uyku sıkıntısı yaptı sanki
benayyyyy bence sen hamilesinnn baş ağrısı sedodada olmuştuuu
önce seeeeen
sonra beeeeenve çılgın tavukkkkkk
Lizim ben kullanıyorum folidoc verdiysi doktor ama bende bi aç karnına alıyorum bi tok karna ona sebep sordum belki doktor demiştir diye..
Funda canım inşAllah bebeğin bu ay gelirde kurtulursun canım.. Eşinin işi ve maaşı iyiyse borcunda yoksa bence çalışmamak en iyisi..
Lizim ben kullanıyorum folidoc verdiysi doktor ama bende bi aç karnına alıyorum bi tok karna ona sebep sordum belki doktor demiştir diye..
Funda canım inşAllah bebeğin bu ay gelirde kurtulursun canım.. Eşinin işi ve maaşı iyiyse borcunda yoksa bence çalışmamak en iyisi..
oyy kuzum benim az kaldı, bak göreceksin bebişin gelecek ve sende herkes gibi evinin kadını, bebişinin anası olacaksın, Rabbim en sıkıntılı anlarımızda dualarımızı kabul edermiş, hadi inşallah bu ay gelecek bebişinyarında yavaş yavaş yaparsın temizliğini kış günü zaten bi süpürge aç bi toz al yeter
hantal mıkeşke hepiniz şimdi burda olsaydınız alırdık pasta börek, elimize çay bizim ev fırın gibi bide güneş çok güzel ısıtıyor, ayy konuşurduk gülerdik ağlardık
selaM kızlar :) ben sizi takip ediyorum fndoş. Çok hastayIM grip oldum ilaçta İçemiyorum fenayım yani ama okuyoRum sizi
oyy kuzum benim az kaldı, bak göreceksin bebişin gelecek ve sende herkes gibi evinin kadını, bebişinin anası olacaksın, Rabbim en sıkıntılı anlarımızda dualarımızı kabul edermiş, hadi inşallah bu ay gelecek bebişinyarında yavaş yavaş yaparsın temizliğini kış günü zaten bi süpürge aç bi toz al yeter
hantal mıkeşke hepiniz şimdi burda olsaydınız alırdık pasta börek, elimize çay bizim ev fırın gibi bide güneş çok güzel ısıtıyor, ayy konuşurduk gülerdik ağlardık
çılgın mı tavuk muevet kesinlikle folidace plus
akşam yemeklerinden 30 dk. önce 1 adet
dondummmm gittim ölçü aldımmkızlar dua edin kurtulimmm sizin işiniz bana oranla daha iyi bakın halime yaa hala işteyimmm
bebiş gelir diye işte değiştirmiyomm
lizommmmmm çok sevindimmmm nasıl mutlu oldummm pıt pıtlarını duyduna inşallah sedomda duymuşturrr oda gidecekti ayşemde hatta ama onun var daha
pollen terketti buraları hayın
sosyal bende yarın öle olacam kesin tek bigün ya bide ağlaya ağlaya sil süpür yaparım artık
yelooo niye ağladın niye keyfin yok okadar dertleştik iyi gelmedimi
gerçi konuşmak olanları dahada kötü etkiliyo insanı depreştirmemk lazım maziyi bende öle oluyorum evliliğimin ilk yılı aklıma geliyoda ığğğğ ama geçiyo canım uğraşanlardaa sıkıntılarda ilk yılda oluyo sonra geçiyo
selaM kızlar :) ben sizi takip ediyorum fndoş. Çok hastayIM grip oldum ilaçta İçemiyorum fenayım yani ama okuyoRum sizi
İnşallaaah canım, eşimin işi çok şükür iyi borcumuzda yok ufak tefek attıkta arkaya kötü gün için.
şimdi tam zamanıdırrr.
ayyy ne güzel olurduuu kız malatyanın evleri çok güzel hep ferah ve güneş alıyor genelde ben seviyorum
inşallah birgün nasip olur canımmm
Hadi yaaa ben hep sabah içiyodum :)) unutunca akşam alıyordum güya kullanıyorum
Valla kız ne iyi olurdu ben çok güzel yerimsen yapardın ben yerdim.. Evin güneş alması çok önemli şanslısın
Kizz buu evlilikkk bazen cok zor geliyoo benimki de bazen evli oldugunu unutup kafasina gore yaşama teşebbusunde bulunuyoo işine gelmedimi de hayatta geri adim atmazz dun beni delirtti sabaha kadar uyumadim sinirimdenn yaaa bu evlilik gercekten cok zor ben dun gece bebek yapma fikrinden sogudum biranda.Yani bunun arada bile olsa bu okuzlukleri devam ederse ben boyle hamilelik yasamak istemiyorum.Yaa gecer mi bunlarr biz nezaman alişcaz bu ev hayatina daha dogrusu kocam nezaman aliscak acaba artik bekar olmadigina ve sorumluluk almasi gerektigine :))
Saol canim benim sakinilan goze cop batiyor ne kdr dikkat ettiysemde olduk grip :)geçmiş olsun dikkat et kendine
ana basıldıkkkk
kızzzz takip cihazımı taktın sen anaaaam
kıyamam yaaaaa geçmiş olsunnn bebiş nasıl annesiiii
senin dualarını çok aldım kuzucum inşallah tutmuştur bu ay zira yoğun çalıştık takviyelerde yaptık
tavuk dedi yaa
İnşAllah canım benim ama benim zaten çok başım ağrır ki migren var galiba bende ama bebektense bu ağrı hiç hayır demem
İnşAllah sıra ile geliriz kız.. Ben bu ay sizdende umutluyum.. Geçen ay ayşenur işin dedim umutluyum diye oldu bu ayda sizden
çılgın mı tavuk muevet kesinlikle folidace plus
akşam yemeklerinden 30 dk. önce 1 adet
Kizz buu evlilikkk bazen cok zor geliyoo benimki de bazen evli oldugunu unutup kafasina gore yaşama teşebbusunde bulunuyoo işine gelmedimi de hayatta geri adim atmazz dun beni delirtti sabaha kadar uyumadim sinirimdenn yaaa bu evlilik gercekten cok zor ben dun gece bebek yapma fikrinden sogudum biranda.Yani bunun arada bile olsa bu okuzlukleri devam ederse ben boyle hamilelik yasamak istemiyorum.Yaa gecer mi bunlarr biz nezaman alişcaz bu ev hayatina daha dogrusu kocam nezaman aliscak acaba artik bekar olmadigina ve sorumluluk almasi gerektigine :))
İnşallaaah canım, eşimin işi çok şükür iyi borcumuzda yok ufak tefek attıkta arkaya kötü gün için.
şimdi tam zamanıdırrr.
ayyy ne güzel olurduuu kız malatyanın evleri çok güzel hep ferah ve güneş alıyor genelde ben seviyorum
inşallah birgün nasip olur canımmm
akşamları al ve hergün aynı saatte almayı ihmal etme, ben içmiyorum artık 1 senedir kullana kullana paçalarımdan bile folik asit akıyor
ben yapmazdım canım ayrıcapastaneler boşuna mı duruyor yazın biraz zor oluyor ama kışın gerçekten bulunmaz nimet
yelizi terapiye alıyoruz kızlar hadi bakalımrahat bi koltuğa uzan yelizcim ve içini dök
heeee tavukkkk ve düzünesiiii koymuş bide böle olmak istiyom diyekoyarsan öle foto bende sana derim tavık
valla bende bulantı sancı ne gelirse gelsin onunlaaaa
kızzz içine doğuyomu hakket
yelizcimmm acaba 1 sene dolsada ölemi düşünseydin bebiş hayırlısı tabide ben evliliğin ilk senesi pek uygun görmüyorum birbirini tanımak birlikte yaşayıp test etmek adına
çünkü gerçekten evlilik zor
eşin evlilik hayatına adapte olamadıysa işin zor benim eşim çok evcimendir biz sadece ilk sene ayrı kaldık yurtdışı işleri vardı ondan bi yıpratıcı süreç geçirdik..
sorumluluğunu çok bilmiyosa ve yaşadığın yerin seni psikolojik olarak kötü etkilemesi ciddi sorun yelizim
Ben öle hazır yemem bebek bekleyenler için sakıncalı sen yapacan ki bi işe yarayacak yok öle hazıra konmak
Tamam sizinleyim sosyall yelizcim daha açıklayıcı bir şekilde anlat bakalım. Ben tam olarak anlayamadımda ne olduğunu?
Geçöiş olsun canım ama arada gel konuş ama napıyorsun ne ediyorsun..
Kız ne güzel biz daha borç ödüyoruz daha iki kuruş atamadık kenara valla helal olsun size.. En iyisini yapmışsınız
Saol canim benim sakinilan goze cop batiyor ne kdr dikkat ettiysemde olduk grip :)
Basarim hic affetmem :) bebisi daha goremedik cnm keseyi gorduk randevu gunumu bekliyorum insallah bu hafta goruruz. Insallah tutmustur temizde cikti sonuclarin cok sukur bu ay kesi n tutcak bizim bebislerin arkadaslarii cogaliyorrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?