Kız geçen hafta yaptım yasanmıyorum hamile değilimdir ne bilim.. Biraz öleyimdir biraz değilimdir gibi geliyo.. Uyduruk test var bi tane ama sabah idrarını kaçırdık ama
Once ekranda gosterdi pit pit hareketi gozukuyo kalbinin sonra sesini disari verdi esim heycandan sacmalamaya basladitamam konuşma bi süre sessiz kal, bence oda anlayacaktır seni kırdığını, ama üzülme, herşey gelir geçer, tavrını koy sessiz kal ve kesinlikle üzülme
evet kuzum çok önemliymiş, salgıladığın sıvı spermlerin yumurtaya daha hızlı girişini sağlıyormuş
benayım evet ateşten anladım, sana bir şey söyleyeyim mi test yapsana
oyy kuzum hadi gözün aydın, nasıl gördün anlatsana, dışarı mı verdi sesini, yoksa ekranda mı gördün
Rabbim enn kisa surede bu duyguyu sizede yasatsin ben sabah ezaninda kalkip dua ettim allahim nolur kalbi atsin diye cok stres olmustum, gorunce bi anda hepsi gctiiOlmaz olur mu hiç canım.. Bizde her iki aileden uzaktayız ve oluyoda kavgamız.. Ben onun katar takmıyorum ama eşim çok takıyo büyütüyo olayları falan.. Bende annemlere anlatmıyorum üzülmesinler diye arkadaşlara anlatırım genelde
Lizimmm çok güzel haber hadi gözün aydın.. Tahmin edebiliyorum nasıl bir duygu.. Rabbim bizede yaşatsın inşAllah.
Once ekranda gosterdi pit pit hareketi gozukuyo kalbinin sonra sesini disari verdi esim heycandan sacmalamaya basladiben gulmemek icin sıktım kendimi nfes bile almadim cunku goruntu kayiyodu ufacik bi harekette biraz daha fazla gorelim diye
Rabbim enn kisa surede bu duyguyu sizede yasatsin ben sabah ezaninda kalkip dua ettim allahim nolur kalbi atsin diye cok stres olmustum, gorunce bi anda hepsi gctii
o zaman yarın yap ilk idrarınla 17 sinde olacaksan yarın büyük ihtimalle geç döllenme olmadıysa çift çizgiyi yakalarsın diye umuyorum
Once ekranda gosterdi pit pit hareketi gozukuyo kalbinin sonra sesini disari verdi esim heycandan sacmalamaya basladiben gulmemek icin sıktım kendimi nfes bile almadim cunku goruntu kayiyodu ufacik bi harekette biraz daha fazla gorelim diye
Rabbim enn kisa surede bu duyguyu sizede yasatsin ben sabah ezaninda kalkip dua ettim allahim nolur kalbi atsin diye cok stres olmustum, gorunce bi anda hepsi gctii
Canım ben 17 dedim ama kesin 25 lerde regl olurum çünkü ileri gidiyo bilmiyorum net ama yarın yaparım bakalım ama hiç sanmıyoruminşAllah vardır
Şükür atlattın.. Ne güzel bir duygu.. Gözyaşlarını tutamaz insan.. Sağlıkla gelsin inşAllah.
Yok yok kesin olsa ben şimdiye kaç kez yaptıydım
yapar koşarakta buraya gelirdin elinde mendille
hiç temizlik yapasım yokk
Ayy valla gelirdim salya sümük :))
Ben geçen hafta yaptım bu hafta oturcam bi tek mutfağımı temizliycem de oda belki
Sende yapma boşver pis oturun
Selam kizlar.Berbat bi gece gecirdim cook agladimm hicc keyfim yokk.Umarim herkes iyidir.
Benay ; folik asit folbiol genelde verir doktor gebe kalmadan once kullanmaya başlasan senin ve bebegin icin daha iyi.Hatta 3 ay diyorlar ama ben daha 1 ay once basladim.
Sosyall temizlik yapmak istemiyorsann yapmaaa bosver kendine ayir gununu sanki evi pok mu goturcek bi hafta yapmasann bosver kizz keyfine bak
Yelizz ne oldu canım ? Merakta bırakma
Canım pis işte :)) ne uğraşacan ki.. Ben bazen yapmıyorum canımdan kıymetlimi diye eşim yapıyo ama :)))
Ayrıca onlar halay çekiyorsa kesin hamile var aralarındayandın
Hamile arkadaşlarım daha öncede sordum ama hani doktora gittiniz ya bu folik asit için bişiler dediler mi.. Hangi zaman içiyorsunuz ve aç mı tok karnınamı bizi bilgilendirin please
Bu hamile arkadaşlar pollen ve djarun niye hiç gözükmezler acaba ?
Bebegimi gordum bennn pıt pıt pıt
Hamile arkadaşlarım daha öncede sordum ama hani doktora gittiniz ya bu folik asit için bişiler dediler mi.. Hangi zaman içiyorsunuz ve aç mı tok karnınamı bizi bilgilendirin please
Bu hamile arkadaşlar pollen ve djarun niye hiç gözükmezler acaba ?
hiç temizlik yapasım yokk
Selam kizlar.Berbat bi gece gecirdim cook agladimm hicc keyfim yokk.Umarim herkes iyidir.
Benay ; folik asit folbiol genelde verir doktor gebe kalmadan once kullanmaya başlasan senin ve bebegin icin daha iyi.Hatta 3 ay diyorlar ama ben daha 1 ay once basladim.
Sosyall temizlik yapmak istemiyorsann yapmaaa bosver kendine ayir gununu sanki evi pok mu goturcek bi hafta yapmasann bosver kizz keyfine bak
Gebeligi planladiginda basliyosun 3 ayina kadar kullaniyosun. Doktor gerekli gorursem devam ettiririm dedi. Ben folic plus kullaniyorum en iyisi oymus. Yemeklerle birlikte gunde 3 tane. Ama folbiol gunde bi kere kullaniliyomus. Dozu daha yuksek oldugundan. Ben gunde 3 kez olunca unutuyorum belki bu bitince folbiol alirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?