Ağlayakta gözden mi olak???

Kız geçen hafta yaptım ya sanmıyorum hamile değilimdir ne bilim.. Biraz öleyimdir biraz değilimdir gibi geliyo.. Uyduruk test var bi tane ama sabah idrarını kaçırdık ama

o zaman yarın yap ilk idrarınla 17 sinde olacaksan yarın büyük ihtimalle geç döllenme olmadıysa çift çizgiyi yakalarsın diye umuyorum

Once ekranda gosterdi pit pit hareketi gozukuyo kalbinin sonra sesini disari verdi esim heycandan sacmalamaya basladi ben gulmemek icin sıktım kendimi nfes bile almadim cunku goruntu kayiyodu ufacik bi harekette biraz daha fazla gorelim diye

Rabbim enn kisa surede bu duyguyu sizede yasatsin ben sabah ezaninda kalkip dua ettim allahim nolur kalbi atsin diye cok stres olmustum, gorunce bi anda hepsi gctii

canım benim çok sevindim maşallah sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah bebişini darısı başımıza

o zaman yarın yap ilk idrarınla 17 sinde olacaksan yarın büyük ihtimalle geç döllenme olmadıysa çift çizgiyi yakalarsın diye umuyorum

Canım ben 17 dedim ama kesin 25 lerde regl olurum çünkü ileri gidiyo bilmiyorum net ama yarın yaparım bakalım ama hiç sanmıyorum inşAllah vardır

Şükür atlattın.. Ne güzel bir duygu.. Gözyaşlarını tutamaz insan.. Sağlıkla gelsin inşAllah.

emin değilsen yapma o zaman canımın içi yanıltır seni üzülürsün bak sonra, ben kesin 17 sinde olacağını sandım o yüzden dedim

Hamile arkadaşlarım daha öncede sordum ama hani doktora gittiniz ya bu folik asit için bişiler dediler mi.. Hangi zaman içiyorsunuz ve aç mı tok karnınamı bizi bilgilendirin please

Bu hamile arkadaşlar pollen ve djarun niye hiç gözükmezler acaba ?

Selam kizlar.Berbat bi gece gecirdim cook agladimm hicc keyfim yokk.Umarim herkes iyidir.
Benay ; folik asit folbiol genelde verir doktor gebe kalmadan once kullanmaya başlasan senin ve bebegin icin daha iyi.Hatta 3 ay diyorlar ama ben daha 1 ay once basladim.
Sosyall temizlik yapmak istemiyorsann yapmaaa bosver kendine ayir gununu sanki evi pok mu goturcek bi hafta yapmasann bosver kizz keyfine bak

Ayy valla gelirdim salya sümük :))

Ben geçen hafta yaptım bu hafta oturcam bi tek mutfağımı temizliycem de oda belki

Sende yapma boşver pis oturun

yapmayam mı tozlanmış kız bide ev güneye bakıyor ya, şu anda güneş içeride ve tozlar kendi aralarında birlik olup halay çekiyorlar pis oturun nasıll kızz

ne oldu neden ağladın kız, yoksa sende enişteyle mi tartıştın

ayy ne pis arkadaşlarım varmış benim öyle ne yapam anamm başımı alıp nerelere gidemmm

Yelizz ne oldu canım ? Merakta bırakma

Canım pis işte :)) ne uğraşacan ki.. Ben bazen yapmıyorum canımdan kıymetlimi diye eşim yapıyo ama :)))

Ayrıca onlar halay çekiyorsa kesin hamile var aralarında yandın

ben hiç öyle düşünmemiştim hiçç kığğızzzzzzmm yandım ki ne yandımmm

Gebeligi planladiginda basliyosun 3 ayina kadar kullaniyosun. Doktor gerekli gorursem devam ettiririm dedi. Ben folic plus kullaniyorum en iyisi oymus. Yemeklerle birlikte gunde 3 tane. Ama folbiol gunde bi kere kullaniliyomus. Dozu daha yuksek oldugundan. Ben gunde 3 kez olunca unutuyorum belki bu bitince folbiol alirim.

Bebegimi gordum bennn pıt pıt pıt

hiç temizlik yapasım yokk

dondummmm gittim ölçü aldımm kızlar dua edin kurtulimmm sizin işiniz bana oranla daha iyi bakın halime yaa hala işteyimmm

bebiş gelir diye işte değiştirmiyomm

lizommmmmm çok sevindimmmm nasıl mutlu oldummm pıt pıtlarını duyduna inşallah sedomda duymuşturrr oda gidecekti ayşemde hatta ama onun var daha

pollen terketti buraları hayın

sosyal bende yarın öle olacam kesin tek bigün ya bide ağlaya ağlaya sil süpür yaparım artık

yelooo niye ağladın niye keyfin yok okadar dertleştik iyi gelmedimi
gerçi konuşmak olanları dahada kötü etkiliyo insanı depreştirmemk lazım maziyi bende öle oluyorum evliliğimin ilk yılı aklıma geliyoda ığğğğ ama geçiyo canım uğraşanlardaa sıkıntılarda ilk yılda oluyo sonra geçiyo

O yüzden bırak gitsin çeksinler rahat rahat halayları sende al eline kahve çay yada başka bişi otur dinlen

Benim başım ağrıyo yatıyorum valla.. Kocamda sınava girdim erken kalktım dedi gitti yattı.. Hantal bi aileyiz

kuzummm folbiol dozu çok düşük biliyodum ben hatta 50 tanesi 3 lira etkisiz heralde demiştim fiyatını duyunca eczanede 10 ay kullandım
bana sosyal önerdi folidace b12 tavkiyeside var diye çünkü b12 eksikliği var bende, ama oda uyku sıkıntısı yaptı sanki

benayyyyy bence sen hamilesinnn baş ağrısı sedodada olmuştuuu
önce seeeeen
sonra beeeeen ve çılgın tavukkkkkk

Lizim ben kullanıyorum folidoc verdiysi doktor ama bende bi aç karnına alıyorum bi tok karna ona sebep sordum belki doktor demiştir diye..

Funda canım inşAllah bebeğin bu ay gelirde kurtulursun canım.. Eşinin işi ve maaşı iyiyse borcunda yoksa bence çalışmamak en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…