Ağlayakta gözden mi olak???

doktora gittiğinde mutlaka mide bulantısını söyle canım, 3-4 ay böyle çıkartamazsın ama

annem bana sen iyisin yine diyo. ben 4 ay boyunca her yedigimi cikardim. sofradan kalkar kalmaz ne var ne yok cikartiyordum dedi. ablamda ayni annem gibi oldu. 4 ay boyunca surekli cikardi. iki hamileligindede bende onlara cektim sanirimm

annem bana sen iyisin yine diyo. ben 4 ay boyunca her yedigimi cikardim. sofradan kalkar kalmaz ne var ne yok cikartiyordum dedi. ablamda ayni annem gibi oldu. 4 ay boyunca surekli cikardi. iki hamileligindede bende onlara cektim sanirimm

olabilir canım, bulantı genetik oluyor genelde :26:

Canimm annem hep tuzlu cubukla beyaz leblebinin iyi geldigini soylerdi butun hamileliklerinde cok fena bulanti oluş onda ozellikle leblebi cok yermiş zaten tutuyor mideyi ya mide suyunu ve asidi gideriyorr :)

oyle mii sagol cnmm,bende yarin alayim hemenn. annende cok bulanti olmussa demekki sendede olacak yelizcan,simdiden gecmis olsunn

oyle mii sagol cnmm,bende yarin alayim hemenn. annende cok bulanti olmussa demekki sendede olacak yelizcan,simdiden gecmis olsunn

Evet canm haklisin.Ya ben zaten cok pisim o konuda yani heran herseyden her ortamdan midesi bulanan biriyim hemen bogazim şiser tiksinince.Ve cok sık tiksinen biriyim maalesef hassasim o konuda.Annem de hep soyluyor sen bide hamileliginde benim gibi olursan napican diyo daha hamile degilken boylesin :)) evet ben zaten fizyolojik olarak annemin kopyasiyim yani herseyimiz aynidir hem göruntu olarak hem agriyan yerlerimiz bile aynidir yani :)) Allah yardimcin olsun zor :) olursa benim de yardimcim olsun :)) artik hamile kalirsam herhalde kimsenin evime girmemm zaten normalde tiksiniyorum elimde degil illa da incelerim mutfagini ozellikle.Bide hamile olunca berbat bisey olur herhalde :))

sagol canim benimm fundos utuye daldi heralde,neyse islerini bitirsinkiii, yarin butun gun kocisiyle gezmelere gitsinler

hee yelizcimm evet naptinn? son durumlar nedirr

Napimm canimm yemek yiyorum mutfakta (yalniz olarak) biri mutfagin yerini biliyo cok aciltiysa gelip yer triplerindeyim

Kizlarrrr karsi komsum grldiii
kadin cok gicik biseyy yaa sabriyle ayla gibi kapi sesi duyunca kafa uzatan cinsten
simdide gelmis erkanin cayi guzel oluyoo icmeye geldiiim diyo
bikere cay icerken gelmistide
neyse ole dedikoducukiii butun binayi olsn biteni snlatti
yuzlerinede yagci
esir aldi resmen utumde kaldi
simdi bi gecmise goz atimmm koptum

çay içti gitti mi kız şimdi, ne kadar hızlı komşun varmış

hadii sen yemeğe çağırrrr,bu seferlik affett

Bana ne yaa cayini yaptim onune getirdim ona dua etsin.Cok kalbimi kirdi kusura bakmasin bu kez ben bisey olamamiş gibi davranmiycam.Benimkinin yapici olmaktan anladigi şey:tartismanin ustune bisey olmamiş gibi devam etmek bu da beni delirtiyo.Kalbimi kirdi,bi zahmet o gonlumu alcekk arkedeşşş

ayyy anneminde öyle komşuları vardıı,çok komik oluyorlar kızz işlerini hallet, yarın gezicennn zaten geçmişte benim kusma muhabbetim ve sosyalinde bana yardımları var. oralara gidip içini karartma hiçç

İyiymişş :) kiz fundaa şu yuz ifadesini her gordugumde bana seni çagriştiriyo niden acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…