orlondo hayranisin demek
ben daha dayanamicam,gidiorum
oyy kuzum kıyamam ya, az sabredeceksin o zaman
cikardimmbogazim aciyor artik yaa
doktora gittiğinde mutlaka mide bulantısını söyle canım, 3-4 ay böyle çıkartamazsın ama
annem bana sen iyisin yine diyo. ben 4 ay boyunca her yedigimi cikardim. sofradan kalkar kalmaz ne var ne yok cikartiyordum dedi. ablamda ayni annem gibi oldu. 4 ay boyunca surekli cikardi. iki hamileligindedebende onlara cektim sanirimm
cikardimmbogazim aciyor artik yaa
olabilir canım, bulantı genetik oluyor genelde :26:
Canimm annem hep tuzlu cubukla beyaz leblebinin iyi geldigini soylerdi butun hamileliklerinde cok fena bulanti oluş onda ozellikle leblebi cok yermiş zaten tutuyor mideyi ya mide suyunu ve asidi gideriyorr :)
neyse sosyalim senide bulantimla bunalttim, cikarirkende yanimda oldugun icin sagoll
bu aksam kimse ugramiyor buralaraa, fundosta gitti heraldee:44:
öyle düşünme kuzum bunalmıyorum olur mu öyle şey, sen yeter ki iyi olfundoş ütü yapıyordu en son :44:
oyle mii sagol cnmm,bende yarin alayim hemenn. annende cok bulanti olmussa demekki sendede olacak yelizcan,simdiden gecmis olsunn
sagol canim benimmfundos utuye daldi heralde,neyse islerini bitirsinkiii, yarin butun gun kocisiyle gezmelere gitsinler
hee yelizcimm evet naptinn? son durumlar nedirr
Napimm canimm yemek yiyorum mutfakta (yalniz olarak) biri mutfagin yerini biliyo cok aciltiysa gelip yer triplerindeyim
Napimm canimm yemek yiyorum mutfakta (yalniz olarak) biri mutfagin yerini biliyo cok aciltiysa gelip yer triplerindeyim
Kizlarrrr karsi komsum grldiii
kadin cok gicik biseyy yaa sabriyle ayla gibi kapi sesi duyunca kafa uzatan cinsten
simdide gelmis erkanin cayi guzel oluyoo icmeye geldiiim diyo
bikere cay icerken gelmistide
neyse ole dedikoducukiii butun binayi olsn biteni snlatti
yuzlerinede yagci
esir aldi resmen utumde kaldi
simdi bi gecmise goz atimmm koptum
hadii sen yemeğe çağırrrr,bu seferlik affett
kadin cok gicik biseyy yaa sabriyle ayla gibi kapi sesi duyunca kafa uzatan cinsten
yuzlerinede yagci
yuzlerinede yagci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?