Ağlayakta gözden mi olak???

Gozlerinide yordu ekran kyzumm gelmedimi erin
Ayy bu benim kocis iceriden gectim utunun suyunu bosaltmayaa
askimmm hadiii diye battaniyeyi acmis brad bitin eski bi filmi varyaa ihtiras ruzgarlari onu acmis 6. Kez izliyom diyo bide
dedim bitmedi isim duzelticem kiyafetleri baslamadan cagirsaydin
yalan soluyosun yazisiyosun diyo
giy cikar yaptigim kiyafetlere sinir oluyorum yaaa dolabi duzenli olan varmi icinizde bendemi sorun yaa

bende merak ettim şimdi bak var mıdır gülo gerçekten
artık benimkide anlıyor geç geliyorm ya içeriden kapattıracam diyor interneti

Ne varmidir kizzz

Kiz bide bu zorla baglatti eve kendisi ben istemiyodum daha 2 aydir net var evde
yegenlerini kameradan gormek icindi sozde
tablette hediyesiydi superonlinenin
hepsi bana yaradiii
bin pisman

nasıl rahat edersen öyle yap canım , istersen bi süre bakma buraya

yok cnm gelmedi halaa

yaa bende topluyorum bir haftaya kalmıyor dağılmaya başlıyor ev işi çok nankörr,sonu yokkk

Bu arada cenem sivilce doldu kocaman ve iltihapli
Acaba yumurtluyomuyum yaaa bu ne bole
ben bugecede bis gecmim diyorumm:44:

Ne varmidir kizzz

Kiz bide bu zorla baglatti eve kendisi ben istemiyodum daha 2 aydir net var evde
yegenlerini kameradan gormek icindi sozde
tablette hediyesiydi superonlinenin
hepsi bana yaradiii
bin pisman

aynı beni anlattın, bende ilk başlarda karşıydım bağlatma benimle ilgilenmezsin diye şimdi tam tersi oldu, kapatacağım diyor başka bir şey demiyor

Bu arada cenem sivilce doldu kocaman ve iltihapli
Acaba yumurtluyomuyum yaaa bu ne bole
ben bugecede bis gecmim diyorumm:44:

sivilceden yani :106:

şaka bi yana, 3 gün önce benimde sivilcelerim çıktı bide yaklaştı ya adetim, tamam dedim bu ayda olmadı , sonrada ateşime göre yumurtladığımı gördüm, çalış diyecem ama hergün sperm kalitesini bozmaz mı :44:

Yaa yokk o geçen de dedim yaa her gun yapin diye yaziyo benim kitaptaa şansi artirir dioo birak kiz yapsinn :))

Ya oleyseee kacirmim degilmiii
bigunu riske atmim yaa
hayir yani bebis icin
ama demekki sivilce belirti yaa

Benim accik işim var daa arada girip okuuom sadece katilamadim sohbete birazz daha varr sonra katilcam sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…