Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa normal bi tip degil benim karsi komsu kocasi haftada 3 defa eve ugrar bu gece yok mesela biraz bunalimmli yanii
Birde kafadengim degil ya
cay yapmadik kahve icti

aysemmm genemi cikardinnn

Yaa normal bi tip degil benim karsi komsu kocasi haftada 3 defa eve ugrar bu gece yok mesela biraz bunalimmli yanii
Birde kafadengim degil ya
cay yapmadik kahve icti

aysemmm genemi cikardinnn

işte insan gelince birşey diyemiyor yinede. anlayışsız insan çok malesef
evet fundam. bu gece uyuyamayacam yine anlaşıldı
sosyalimmm gittin miiii

He kizz yapmacik yalaka ama olsun komsudur iste bisey oldumu rahat kapisini calabiliyom hic degilse

kizzz niyeee ben o ifadeyipek kullanmamdaaa yelooo

He kizz yapmacik yalaka ama olsun komsudur iste bisey oldumu rahat kapisini calabiliyom hic degilse

kizzz niyeee ben o ifadeyipek kullanmamdaaa yelooo

O ifadede bi munzurluk var ondan herhalde bence kullanmalisinn :) bosver kizz benimkiler gibi olsa napican kapilarini caliyon mubarek aşure gunu elinde tepsiyi de goruyo ama delikten bakip acmiyo :) diger daireleri gectimm bitişigimdeki yapiyo bunu yanii bosverr komsu arada iyidir dedikodu da istiyo insan arada :) ama dikkat ett pek yorum yapma dedikodulara onu da gidip baska yerde anlatir bazi insanlar bunu meslek ediniyo :)

yaa şu ifadeye hastayımmm :118::118:

Aysemmmm bendeee hele sondakinin tippp
ben onlara sedo funda ayse diyommm

heh istee yelizcan oda ole biri ole bi konusuyoki yarinda bakiyosun dibinde o kisinin bi yag cekiyoo
Yazin fir donuyo bahcede cok komik giris ya benim camdan izlee gozu icerde araniyo cok cahil bi kadin
Kocasi getirip koydu arada ugruyo uzuluyorum bazen zor bi hayati var kocasi gelince heryerini kapiyo kimseyi tanimiyo
o yokkende aciliyo tuhaf biri yaa

Evett Sosyale katiliyorumm biz de kaymak istiyoruuuzzzz ben de kaycammmm

Ahhh ahhh keske bende ole kaysammm

t miii

misyonerle havhav iyi yaaa bosa anlatmayin ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…