Yaa normal bi tip degil benim karsi komsu kocasi haftada 3 defa eve ugrar bu gece yok mesela biraz bunalimmli yanii
Birde kafadengim degil ya
cay yapmadik kahve icti
aysemmm genemi cikardinnn
yok kuzum burdayım
funda bize çay yap ayşemle gelip içeceğiz
yok kuzum burdayım
funda bize çay yap ayşemle gelip içeceğiz
Basim gozum ustuneeeee:118:
He kizz yapmacik yalaka ama olsun komsudur iste bisey oldumu rahat kapisini calabiliyom hic degilse
kizzz niyeee ben o ifadeyipek kullanmamdaaa yelooo
bi konu bulsanızda konuşsak kız canım sıkılıyor
bi konu bulsanızda konuşsak kız canım sıkılıyor
T yi anlat t yiiii
yaa şu ifadeye hastayımmm :118::118:
O ifadede bi munzurluk var ondan herhalde bence kullanmalisinn :) bosver kizz benimkiler gibi olsa napican kapilarini caliyon mubarek aşure gunu elinde tepsiyi de goruyo ama delikten bakip acmiyo :) diger daireleri gectimm bitişigimdeki yapiyo bunu yanii bosverr komsu arada iyidir dedikodu da istiyo insan arada :) ama dikkat ett pek yorum yapma dedikodulara onu da gidip baska yerde anlatir bazi insanlar bunu meslek ediniyo :)
hala t diyor yaaa
ayşe anlatsın o öğretmen
yaa şu anda beni görsenizz ağlarsınız bi yanımda tuzlu çubuk,bi yanımda ayran tepemde uğur böceğii. çılgınlar gibi uçuyorrr:18: hee birde acil durum poşetim var. acil çıkarmalar içinben kaymışım kızlarrr
yaa şu anda beni görsenizz ağlarsınız bi yanımda tuzlu çubuk,bi yanımda ayran tepemde uğur böceğii. çılgınlar gibi uçuyorrr:18: hee birde acil durum poşetim var. acil çıkarmalar içinben kaymışım kızlarrr
çok güzel kaymalar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?