Arkadaslar ben ayın Arkadaslar ben ayın 17 sini bekleyemedim ve dün aksam 17 sini bekleyemedim ve bu aksam gebelik testi yaptım.ilk 10 dk tek cizgiydi.on dakikkadan sonra gebelik testi yaptım.ilk 10 dk tek cizgiydi.on dakikkadan sonra gözle görülmesi bir hayli zor olan bir gölge belirdi.doğruluk gözle görülmesi bir hayli zor olan bir gölge belirdi.doğruluk payı varmı acaba.ışığa doğru tutt ugumda bile zor payı varmı acaba.ışığa doğru tuttugumda bile zor görünüyor.ayrıca gebelik belirtilerim de var.mide kaynamasi görünüyor.ayrıca gebelik belirtilerim de var.mide kaynamasi vesurekli mide kazınması açlık.offff yardımcı vesurekli mide kazınması açlık.offff yardımcı olurmusunuz.yarın sabah tekrar testmi yapsam olurmusunuz.yarın sabah tekrar testmi yapsam acaba yoksa acaba yoksa bat ımı beklemeliyim. bat ımı beklemeliyim.
Arkadaslar ben ayın Arkadaslar ben ayın 17 sini bekleyemedim ve dün aksam 17 sini bekleyemedim ve bu aksam gebelik testi yaptım.ilk 10 dk tek cizgiydi.on dakikkadan sonra gebelik testi yaptım.ilk 10 dk tek cizgiydi.on dakikkadan sonra gözle görülmesi bir hayli zor olan bir gölge belirdi.doğruluk gözle görülmesi bir hayli zor olan bir gölge belirdi.doğruluk payı varmı acaba.ışığa doğru tutt ugumda bile zor payı varmı acaba.ışığa doğru tuttugumda bile zor görünüyor.ayrıca gebelik belirtilerim de var.mide kaynamasi görünüyor.ayrıca gebelik belirtilerim de var.mide kaynamasi vesurekli mide kazınması açlık.offff yardımcı vesurekli mide kazınması açlık.offff yardımcı olurmusunuz.yarın sabah tekrar testmi yapsam olurmusunuz.yarın sabah tekrar testmi yapsam acaba yoksa acaba yoksa bat ımı beklemeliyim. bat ımı beklemeliyim.
Canım bayaa karışık bi msj olmuş çifter çifter yazılmış
Bence bekle çünkü belirtiler bizi yanıltıyo.. Çoğu psikolojik.. Ben bu testlerde hemen ikinci çizgiyi verirse inanırım ona sebep biraz bekle günün geçsin bi kaç gün sonra tekrarla
Kız yine aynı anda yazmışız
Napıyon bacım
Canım ben hastayım ona sebep mazeretim var başkanım
Canım ben hastayım ona sebep mazeretim var başkanım
biz aynı anda doğuracağız benceherşeyi aynı anda yapıyozzz
şaka yaptım kuzum, yat dinlen, bende birazdan alışverişe çıkacam
kız vizontele 2 de diyor ya, ayıp oluyor baba arkadaşların yanında zira ben dernek başkan yardımcısıyımben başkansam ooo yandık, imam böyleyse cemaat ne yapsın
ay inşAllah kız ne güzel olurda ben bu aydanda umutlu değilim
Yata yata pestilim çıktı hay bu baş ağrısına ben.. Az kaldı ama bitti bitecek durumda..
En sevdiğim şey alışveriş yapmak ama uzun zamandır hiç bişi almıyoruz kendimize özledim
terzi kendi söküğünü dikemez
ben kendime almayacağım kız eşime alacağım, montu yok garibimin aslında varda çok eskibakarsın bende araya birşeyler koyarım hadi bir an önce kalk akşama konuşalım kaynatalım kığğızzz, doğururuz ayrıca çatır çatır hemde
dalga geçme kığğızzz
Kizlarr şimdikk ben adetimin 5. Gunundeyimm gecen ay kullandigim serophene kist yapti ya hem onun icin hem de faydaliymiş diye sogan kürüne baslicamm nezmaan baslayayimm??galiba 15 gun yapiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?