Bende kapiyom aysemmmm geldimi kocisss
Bence de guvenmee hatta bence adet gunun gecse bile guvenme :)
Bence de guvenmee hatta bence adet gunun gecse bile guvenme :)
yelizimmm hoşgeldinn
Zaten üşütmüşümdür diye düşündüm hamile olduğumu nedense sanmıyorum canlar..
Hoşgeldiniz kızlarr
Yeliz naptın ? Aranız düzeldi mi canım
Hayir canim bu sabah bi kriz daha yaşadikkahvaltiya gidecektik iptall oldu haliyle.Gerci o plani ben yapmamistim kendi kendine yapmis ama :) ne yaptigini kabul edip acikca affettirmedikce ben de boyle devam edicem valla gecmiyo kizginligim zamana ihtiyacim var.Ben de kendimi temizlige verdim kahvalti bile yapmadan düşün bendeki ateşi
Hayir canim bu sabah bi kriz daha yaşadikkahvaltiya gidecektik iptall oldu haliyle.Gerci o plani ben yapmamistim kendi kendine yapmis ama :) ne yaptigini kabul edip acikca affettirmedikce ben de boyle devam edicem valla gecmiyo kizginligim zamana ihtiyacim var.Ben de kendimi temizlige verdim kahvalti bile yapmadan düşün bendeki ateşi
Tahmin edebiliyorum canım banada olmuştu senin ki gibi biraz benim kide olayın üstüne hiç bişi yokmuş gibi davranır bende nefret ederim o durumdan.. Nasılsa gelip gönlünü alacak.. Nasılsa böle gitmeyecek.. Fark edecek ama işte uzum sürmese de hemen girişse gönül almalara..
Erkekler bi tuhaf zaten..
barışmak için mi kahvaltı planı mı yapmış kız
Evett yavrum gitti tek başina kahvaltiya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?