Ağlayakta gözden mi olak???

Son düzenleme:

kuzum seni üzmek istemedim bebek konusunda

ya beraber gidin yada sen hiç gitme, uzaklık bazen ters tepebiliyor, o yüzden diyorum, gerçi sizinki aşılmayacak sorun değil ama, siz yinede beraber gidin

boğa canım tam bi boğa yani bütün özelliklerinide taşır ev kuşu boğazına düşkün.... evlendikten sonra 15kilo aldı bende zayıfladım

dertten

canım sosyale katılıyorum ayrı geçirmeyin yılbaşını yalnız gitme derim bende

ezommm sen dediğim gibi alıştır madem durumu iyi sen ona değil o sana uysun geç değil bunun için.

sedommm inşallah bu cumarteside pıtpıtlarını duyarsınnnn
bende hiçççç bir belirti yokkkk bi akşam iğne batması oldu sıksık geçti bide akıntı var hiç olmayan cinsten

iyiyiz canım, sende haftaya inşallah pıt pıtları duyarsın

hoooooooooooooooopppp benim kocam yengeçççççççç taammmıııı
ve mikemmelllll
pinti değil bide evcimen çok sorumluluk bilir en ideal erkek tipiymiş bikerem

yengeç erkeği pintidir kız, ama tam bir ev erkeğidir bak ona katılıyorum ama anasınada düşkündür şimdi

boğa canım tam bi boğa yani bütün özelliklerinide taşır ev kuşu boğazına düşkün.... evlendikten sonra 15kilo aldı bende zayıfladım

dertten

başak ve boğanın düşkün olduğunu bilmiyorum kızlar, şimdi biz bu ay hamile kalırsak başak olacak değil mi

benimki her gün görüyo her akşam yemeği orda yeniyo daha 1senedir hafta sonları gitmemeye başladım hafta içi full görüyo en kötü ihtimal

benimki ondan daha çok bozuk ama ben ona saldırıya geçmiyorum üzülüyodur üzülmüyor demiyorum ama erkekler daha çabuk

unutuyo 2.gebeliğimde kanamam oldu gittik hemen dr dinleniyorum akşama yatıcam sanki çoğaldı gibi geldi kanamam o da uzanmıştı

sabah işe gidicek diye dedimki kalk hadi dr gidelim sanki kanamam çoğalmış bana dediği laf aynen şu sen kendi kendine evham

yapıyosundur ilki öle oldu diye sana öle geliyodur zaten sabaha ne kaldı sabah gideriz dedi döndü yattı bu arada saat daha gece 12

falan bende sen bilirsin ben taksi çağırıyorum gidiyorum dedim başladım giyinmeye ben aşağıya indiğimde bi baktım annesigili

aramış onlar alt komşuları baktım arkamdanda o koşuyo gelmiş korkusuna

Değiştiremiyorum cnm çok kötü bi huyy kızlar ben çıkıyorum görüşürüz

Son düzenleme:
kuzum seni üzmek istemedim bebek konusunda

ya beraber gidin yada sen hiç gitme, uzaklık bazen ters tepebiliyor, o yüzden diyorum, gerçi sizinki aşılmayacak sorun değil ama, siz yinede beraber gidin

zaten iş yerinde beraberiz evde aynı şekilde nereye gidilicekse hep beraber diyorum git arkadaşlarınla dolaş birazda ben onu bırakıp

gidiyorum bazen arkadaşlarıma çok sıkıldım uzak kalmak istiyorum biraz

bazen çok anlayışsız oluyorlar

Değiştiremiyorum cnm çok kötü bi huyy kızlar ben çıkıyorum görüşürüz

görüşürüz ezo

zaten iş yerinde beraberiz evde aynı şekilde nereye gidilicekse hep beraber diyorum git arkadaşlarınla dolaş birazda ben onu bırakıp

anladımda canım, ayrı kalmak hiç birşeyi düzeltmez diyorum bende, yok eğer tek gitmek istiyorsan barışın öyle git, öyle hadi ben gidiyorum yapma kızgınlıkla

gözlerimin acısından pc ekranına zor bakıyorum sizi kaçırıcam diye korkuyorum

yok canım burda incirler hep paketle satılıyo onlarda çürük çıkıyo o yüzden sadece soğana başladım

ayyy bende onu düşünüyom başak olcak benim yakın arkadaşım başak veee çok mızmızzzzzzzzzz

canım bence sorun o işyerinde birliktesiniz o olmasa iyiydiii

evlimutlu sizin ordada çürükse ben ne diyimmm
en kötü b.m market varya ondan alsana uygun hemde pakette tertemiz pek alışveriş ypmam ordan ama inciri çok iyi

ayşem gelmediii kötü yine heralde

fundoşuuum canımmm iğne batması ilk defa bu ay bende de olmuştu , Ayy Allahımm inşallah hadi o güzel haberi sabırsızlıkla bekliyorum senden balım

sizin de misafirleriniz gelip yerleşmiştir inşallah baş köşeye canım

ewet canım hiç birbirimizi özlücek zamanımız yok ama şu 1aydır vardiyaya geçti birbirimizi görmüyoruz kavgada etmiyoruz bu hafta

gündüze geçti işte hemen kavga ettik

ewet canım hiç birbirimizi özlücek zamanımız yok ama şu 1aydır vardiyaya geçti birbirimizi görmüyoruz kavgada etmiyoruz bu hafta

gündüze geçti işte hemen kavga ettik

şuan yok ama hiçbişey canım kaptırmıyorum kendimiiii
ayyyyyyyy inşallaaaah miniğimizzzzzzzz oyyyy
o kadar çalışmayaaaa incireee keçiboynuzunada gelmiyosaaa ayıp ediyo

amaan anlık yaa kavga haliii herkeste oluyor o kadar ağlamaya değermiii

minik misafirler hemde, yerim ben onları

kaşlarımı acil olarak aldırmam lazımmm hemen bitişikte kuaför nasıl edipte dalsam içeri bunlara çaktırmadan

aaa sedommm saçlarını kestirdinmi naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…