kızlar az bi sakin, nazar mı değdi ne oldu anlamadım ki, sbry sende bekliyorsun ama kuzum sadace eşin beklemiyorki
ezo sende takma yatağı kaldır kurur kuzum kendinizi yıpratmayın, olan size oluyor
ayyyy yatakta ıslandımı offf kurumazdaaa
ağırda amaaan düşüncesizler işteee hepsi aynı
benimki dün bi temizlik yaptı oyyy kurban olem ben onaaaa süpürdü sildi çayımı demledi
cumartesi çok sinirdi ama dünde maşallaaahhhh
benimkide çekmeceden bişey arıyodu dedimki dağıtmadan bak canım aldığını geri yerine koy karışmasın yeni düzelttim dedim sen
bi sesini yükseltti kalkıp kendin baksaydın o zaman zaten annemlerede laf sölüyosun ses etmedim çıktım gittim temizliğimi yaptım
akşamda kv alt komşusu var o aradı kv de de ordaymış aradı gel falan dedi benimde keyfim yoktu zaten tuvalet falan çamaşır suyu
döktür onu bekletiyorum biraz oraları falan temizlicem dedim kapattım bikaç dk geçti hayır gitmiceksin dedi zaten gitmiyorum sen
ne tersleniyosun dedim sonra başladı zaten kadında bi taraftan arıyo aç eşim izin vermiyor de diyo anneside orda anlıcak kavga
ettiğimizi çünkü normalde karışmaz hele oraya hiç sonra kadının kızına msj atım kv çakmasın diye gittim yatak odasınada ağlayarak
uyudum
onun derdi başkaymış demek ki olay çekmece falan değil yani
silip süpürmeyi bırak benim temizlediğim yeri 1saat temiz bıraksın yeticek iğne ucu kadar yardımı yok hiçbirşey yapmaz
Bide benimkii bi pintii bi pintii bi cimriii sinir oluyodum cimriye
ahhh benim akılsız kafam ahhhh o kadar erken evlenipte dertsiz başına dert aldın iyi b.... yedin
şimdiki aklım olsa 25-26dan önce asla evlenmezdim hem aileme daha yakın bi yere evlenirdim:2:
ayyy zor canım ama öle alışmıştır benim eşim benden önce yalnız yaşıyordu ailesi izmirde kendi burda bisüre anneannesi ve teyzesiyle yaşayıp sonra bizim eve geçmiş 5 yıl yalnız yani ondan birazda yoksa genelde seninki gibiler
ezommmm pinti erkek çok sinir oluyor yaa
ayyy zor canım ama öle alışmıştır benim eşim benden önce yalnız yaşıyordu ailesi izmirde kendi burda bisüre anneannesi ve teyzesiyle yaşayıp sonra bizim eve geçmiş 5 yıl yalnız yani ondan birazda yoksa genelde seninki gibiler
ezommmm pinti erkek çok sinir oluyor yaa
hep anasının yüzünden onada sölüyorum nasıl oğluna aşık bi kadın kıçını yerinden kaldırtmaz oğlunun kocaman kadın döner ayağında
oğluda ona aynı şekilde kv oğluna düşkünlüğü değilde kocamın annesine aşkı öldürücek beni
ayyyy yatakta ıslandımı offf kurumazdaaa
ağırda amaaan düşüncesizler işteee hepsi aynı
benimki dün bi temizlik yaptı oyyy kurban olem ben onaaaa süpürdü sildi çayımı demledi
cumartesi çok sinirdi ama dünde maşallaaahhhh
bi anda olmuyo ki sosyal can hepsi bi sene birikiyor birikiyor sonra sene sonunda patlıyo böyle
Bende sinir oldum dün git yat sen dedim kokarsa sorarım onaa
Bide benimkii bi pintii bi pintii bi cimriii sinir oluyodum cimriye
aynen canım benim kv kp tek bi tartışmam atışmam kötü sözüm hiçbişeyimiz yoktur aramızda aksine kocamdan daha iyi anlaşırım ikisiyledebazen hoşuna gitmeyenleri sölüyorum kötü oluyorum 5gün tatilimde bende annemlere mi gitsem acaba diyorum bi
yokluğumu arasın otursun anasıyla babasıyla
ahhh benim akılsız kafam ahhhh o kadar erken evlenipte dertsiz başına dert aldın iyi b.... yedin
şimdiki aklım olsa 25-26dan önce asla evlenmezdim hem aileme daha yakın bi yere evlenirdim:2:
canım kaç yaşındasın şuan severek evlendin değilmi
Zaten ölee aldırtırım zaten diyo sabah alırım diye zaten aldırtırım dedim
ne yaptın da pazar günü adam birden değişti
haklısın canım, neyse inşallah 2014 te kavga etmezsiniz ne diyeyim
ne soracan atarsın yatağı gider bi daha alırsın, pintiliğe falan benzemez bu iş paşa paşa alınır o yatak
bence daha kötü olur, giderseniz beraber gidin
öyle deme kız bizi düşün bide 30 unda evlendim 1 senedir uğraşıyorum bebek için
hep anasının yüzünden onada sölüyorum nasıl oğluna aşık bi kadın kıçını yerinden kaldırtmaz oğlunun kocaman kadın döner ayağında
oğluda ona aynı şekilde kv oğluna düşkünlüğü değilde kocamın annesine aşkı öldürücek beni
Aynen cnm ya herşeyi hesap ediyoruz bide durumları iyi yanii çocuk olunca nolcak bilmiyorum
24yaşındayım canım haziranda 25giricem evlendğimde 20yaşındaydım
çok severek evlenmedim mantık daha ağırdı aile psikolojisi diyelim ya da biz buna
canım günaydın gözün aydın çok sevindimBebegimi gordum bennn pıt pıt pıt
kimse kalmamis buralardaa:82:
sosyalcan bence sus esyasi yada mutfak gereci olabilir. hatta mutfak gereci daha mantikli sanki
benayimm bi soru sormussun hemen cevapliyorum. ben eylul ayinda folik asite baslamistim. solgar'in folicid markali. en dogal folik asitmis. doktorum bana en iyisi demisti. zaten diger folik asitlere gorede biraz pahali. 20 liraya almistim,her gece yatmadan iciyorum cnm. gunde 1 tane. bu arada test icin 2-3 gun daha bekle yavrumm
fundammmm nasilsinnnn sende haftayi kapattinyarin bol bol dinlenirsinn
sedomm sen doktora ne zaman gidecektin??
lizomm gozunaydin canimmmcok sevindimm yakinda size dil cikarmaya baslarr
ooo pollencann hosgeldinnngecmis olsun cnm,sicak tut kendiniii. bugunde ne soguk varyaa ev isinmiyorrr
yelizcimm sende baya dolmussun, ama evlilik disaridan bakildigi kadar kolay degil. ilk zamanlar cok uyusmazliklar cikiyor. bazi seyleri gormemek,duymamak en iyisi.. bak bizim 2 seneyi gecti. bazi seyler daha yeni yeni oturuyorr. benim esimdede soyledigin seylerin bazilari vardi. ama kendi haline birakinca degistitribe hic dayanamiyolarr. fundos cok dogru soylemiss. ilk zamanlarr rahat olacaksinn birak konusssun. sen gul gecc
fatmacan sende kendini ezdirme. artik sen 2 canlisin. esinde umarim anlayisli olur ve senin kararlarina saygi gosterir cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?