Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar az bi sakin, nazar mı değdi ne oldu anlamadım ki, sbry sende bekliyorsun ama kuzum sadace eşin beklemiyorki
ezo sende takma yatağı kaldır kurur kuzum kendinizi yıpratmayın, olan size oluyor

bi anda olmuyo ki sosyal can hepsi bi sene birikiyor birikiyor sonra sene sonunda patlıyo böyle

silip süpürmeyi bırak benim temizlediğim yeri 1saat temiz bıraksın yeticek iğne ucu kadar yardımı yok hiçbirşey yapmaz

onun derdi başkaymış demek ki olay çekmece falan değil yani

onun derdi başkaymış demek ki olay çekmece falan değil yani

aynen canım benim kv kp tek bi tartışmam atışmam kötü sözüm hiçbişeyimiz yoktur aramızda aksine kocamdan daha iyi anlaşırım ikisiylede bazen hoşuna gitmeyenleri sölüyorum kötü oluyorum 5gün tatilimde bende annemlere mi gitsem acaba diyorum bi

yokluğumu arasın otursun anasıyla babasıyla

ahhh benim akılsız kafam ahhhh o kadar erken evlenipte dertsiz başına dert aldın iyi b.... yedin

şimdiki aklım olsa 25-26dan önce asla evlenmezdim hem aileme daha yakın bi yere evlenirdim:2:

silip süpürmeyi bırak benim temizlediğim yeri 1saat temiz bıraksın yeticek iğne ucu kadar yardımı yok hiçbirşey yapmaz

Bide benimkii bi pintii bi pintii bi cimriii sinir oluyodum cimriye

ayyy zor canım ama öle alışmıştır benim eşim benden önce yalnız yaşıyordu ailesi izmirde kendi burda bisüre anneannesi ve teyzesiyle yaşayıp sonra bizim eve geçmiş 5 yıl yalnız yani ondan birazda yoksa genelde seninki gibiler

ezommmm pinti erkek çok sinir oluyor yaa

ahhh benim akılsız kafam ahhhh o kadar erken evlenipte dertsiz başına dert aldın iyi b.... yedin

şimdiki aklım olsa 25-26dan önce asla evlenmezdim hem aileme daha yakın bi yere evlenirdim:2:

canım kaç yaşındasın şuan severek evlendin değilmi

hep anasının yüzünden onada sölüyorum nasıl oğluna aşık bi kadın kıçını yerinden kaldırtmaz oğlunun kocaman kadın döner ayağında

oğluda ona aynı şekilde kv oğluna düşkünlüğü değilde kocamın annesine aşkı öldürücek beni

Aynen cnm ya herşeyi hesap ediyoruz bide durumları iyi yanii çocuk olunca nolcak bilmiyorum

Gayet iyi anlıyorum benimkide ölee

ne yaptın da pazar günü adam birden değişti

bi anda olmuyo ki sosyal can hepsi bi sene birikiyor birikiyor sonra sene sonunda patlıyo böyle

haklısın canım, neyse inşallah 2014 te kavga etmezsiniz ne diyeyim
Bende sinir oldum dün git yat sen dedim kokarsa sorarım onaa

Bide benimkii bi pintii bi pintii bi cimriii sinir oluyodum cimriye

ne soracan atarsın yatağı gider bi daha alırsın, pintiliğe falan benzemez bu iş paşa paşa alınır o yatak

bence daha kötü olur, giderseniz beraber gidin

öyle deme kız bizi düşün bide 30 unda evlendim 1 senedir uğraşıyorum bebek için

nasip kısmet işi canım bu bebek işi zamanı var demek ki ben erken evlendim noldu olmuyo yine

hep zaten beraber gidiyoruz bi kere bile yalnız gitmedim bu sefer tek gidip kafa dinlemek istiyorum zaten ben cuma akşamdan

gidicem gidersem o c.ertesi sabah işten çıkıcak beraber gidemeyiz ya ben gidicem yada hiç gitmicez

Aynen cnm ya herşeyi hesap ediyoruz bide durumları iyi yanii çocuk olunca nolcak bilmiyorum

24yaşındayım canım haziranda 25giricem evlendğimde 20yaşındaydım

çok severek evlenmedim mantık daha ağırdı aile psikolojisi diyelim ya da biz buna

anasına düşkün olmayan erkekmi var kızzz benimkide nadir görüyo diye önünde pervane oğlunun

ezommm o insanı çok yıpratıyor yaa alıştır ufaktan canım yoksa öle devam etmesi kötü, sen sana uydur

sabom acele etmişsin bebişin gelirde inşallah o sana umut olur belkide bebiş yüzünden öledir kız, hani kaybettiniz öncesinde onun korkusu psikolojisi ondan bozuktur he

Bebegimi gordum bennn pıt pıt pıt
canım günaydın gözün aydın çok sevindim
bende gittim c.tesi göremedi, bu c.tesiye tekrar çağırdı

günaydın canımm iyisindir inşallah nete iki gündür evde yoktum hiç giremedim,

dr. c.tesi gittim keseyi gördü, kalp atışları için bir şey göremiyorum, alttan bakalım dedi kabul etmedim...c.tesi tekrar çağırdı kontrole

Herkese Günaydın kızlar , iyisinizdir umarım

Fundoşum dün fazla yazamadım canım midem çok kötü, hiç işe gelmek istemedim bugün,
farklı hissettiğin belirtilerin var mı canom

sosyal, sbry,benay,pollen, ezo, Fatma , yeliz iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…