Ağlayakta gözden mi olak???

bizde dün kavga ettik ama bak iyiyim bana mesaj atmış moralim çok bozuk karım tribal enfeksiyon geçiriyor diye

Kızlar tam bir hafta var bat günüme sağ kasıklarımda ağrı var bide gögüs uclarımda sızı bu belirtiler bile heyecan yapıyor insana hayırlısı bakalım:44:

bizde dün kavga ettik ama bak iyiyim bana mesaj atmış moralim çok bozuk karım tribal enfeksiyon geçiriyor diye

şu kaşlarını evde alanlara hayranım, ben hiç alamıyorum

anammmm bu ne yaaa hepsi coşmuşşş, iyi seninki mesaj atıyor benimki hiççç umursamaz o gün aramaz.
bende kuaförde aldırmayı hiççç sevmiyorum ameliyat masasında gibi hissediyorummm
üstler için kırk yılda bir gidiyorum yoksa altları sürekli alırım hiç çıkmasına müsade etmem

suçlu olunca atıyor canım hele bi haksız olayım burnumdan getirir hayatı , ben hiç alamam aldığım zaman kaşın şeklini bozuyorum, tren yolu gibi oluyor

minik misafirler hemde, yerim ben onları

sizi bekliyoruz ayşemle, elbet gelecek bir gün , o gün geldiğinde popişini ısırırsın sende

oyy yerim ben sizin minik misafirleriniziii

fundoş benimle ilgili bir şey hissediyor musun hiç kız- erkek le ilgili

anneme sordum oğlun olacak gibi geliyor diyor yanda ki komşum bak kızın olacak görürsün diyor ay çok komik oluyor aslında zaten iki seçenek var dimi :))

mesela ayşenin kızı olacak gibi geliyor bana

sosyalle fundoşş sizin de oğlunuz olacak gibi lizimin de oğlu

bi kendimi hissedemedimm

ayşemmmm geldiiii
senin oğlun olacak gibi geliyo bana hep
ayşenin hem kız hem oğlan

oğluşummmmmmmmmmm nolur olsunnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaa kızda olur farketmez olsunnnnnn

ayşemmmm geldiiii
senin oğlun olacak gibi geliyo bana hep
ayşenin hem kız hem oğlan

oğluşummmmmmmmmmm nolur olsunnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaa kızda olur farketmez olsunnnnnn

gunaydinn canlarimm,nasilsinizz
ben gece uyuyamadim hic,sabahta anca kendime gelebildim.
mide bulantilari her gecen gun daha siddetleniyor
fundam filmi begendigine sevindim. yasanmis bi olaymis ztn
benimde icime kiz doguyor hep. zaten kiz olunca. daha cok mide bulantisi olur diye duydum

canım bi malatyaya gelsem alacağım çok şey var da keçiboynuzu falan da alacağım çakşır otu varmış bide eşim için onu da almak lazım.

bu hafta sonu neden gelmedin, yollar mı kapalıydı, bide hayıt tohumu var bizim için onuda al istersen

kız erkek faretmez hayırlı olsun ama, oğlan olmasını sanki 1 tık daha fazla istiyorum gibi

inşallah kuzum senin bat ne zaman

bilemiyorum ki kuzum 21-30 arası bir gün ama hangi gün

ayy kuzum ya hamileliğin zor geçecek gibi

sedd gecen kayinvalideme kahvaltiya gittik. oda ayva marmelati yapmis. bende ayva oldugunu bilmiyordum. ondan yedimm o senin dedigin seyi yapmamistim ama. artik yapsam olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…