kaşlarımı acil olarak aldırmam lazımmm hemen bitişikte kuaför nasıl edipte dalsam içeri bunlara çaktırmadan
aaa sedommm saçlarını kestirdinmi naptın
şu kaşlarını evde alanlara hayranım, ben hiç alamıyorum
Kızlar tam bir hafta var bat günüme sağ kasıklarımda ağrı var bide gögüs uclarımda sızı bu belirtiler bile heyecan yapıyor insana hayırlısı bakalım:44:
bizde dün kavga ettik ama bak iyiyimbana mesaj atmış moralim çok bozuk karım tribal enfeksiyon geçiriyor diye
şu kaşlarını evde alanlara hayranım, ben hiç alamıyorum
canım belirtiler yanıltabilir, o yüzden en iyisi batı beklemekInşallah bebişin gelmiştir
anammmm bu ne yaaa hepsi coşmuşşş, iyi seninki mesaj atıyor benimki hiççç umursamaz o gün aramaz.
bende kuaförde aldırmayı hiççç sevmiyorum ameliyat masasında gibi hissediyorummm
üstler için kırk yılda bir gidiyorumyoksa altları sürekli alırım hiç çıkmasına müsade etmem
evet sosyalcim dğru söylüyorsun piskolojikte olabilir
şire pazarında Anadolu diye bir yer var, ordan alsana incirleri onların incirleri çok iyi
şuan yok ama hiçbişey canım kaptırmıyorum kendimiiii
ayyyyyyyy inşallaaaah miniğimizzzzzzzz oyyyy
o kadar çalışmayaaaa incireee keçiboynuzunada gelmiyosaaa ayıp ediyo
amaan anlık yaa kavga haliii herkeste oluyor o kadar ağlamaya değermiii
minik misafirler hemde, yerim ben onları
inşallah psikolojik değildir
sizi bekliyoruz ayşemle, elbet gelecek bir gün , o gün geldiğinde popişini ısırırsın sende
oyy yerim ben sizin minik misafirleriniziii
fundoş benimle ilgili bir şey hissediyor musun hiç kız- erkek le ilgili
anneme sordum oğlun olacak gibi geliyor diyor yanda ki komşum bak kızın olacak görürsün diyoray çok komik oluyor aslında zaten iki seçenek var dimi :))
mesela ayşenin kızı olacak gibi geliyor bana
sosyalle fundoşşsizin de oğlunuz olacak gibi lizimin de oğlu
bi kendimi hissedemedimm
bizde dün kavga ettik ama bak iyiyimbana mesaj atmış moralim çok bozuk karım tribal enfeksiyon geçiriyor diye
ayşemmmm geldiiii
senin oğlun olacak gibi geliyo bana hep
ayşenin hem kız hem oğlan
oğluşummmmmmmmmmm nolur olsunnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaa kızda olur farketmez olsunnnnnn
sizi bekliyoruz ayşemle, elbet gelecek bir gün , o gün geldiğinde popişini ısırırsın sende
anneme sordum oğlun olacak gibi geliyor diyor yanda ki komşum bak kızın olacak görürsün diyoray çok komik oluyor aslında zaten iki seçenek var dimi :))
bi kendimi hissedemedimm
canım bi malatyaya gelsem alacağım çok şey var da keçiboynuzu falan da alacağım çakşır otu varmış bide eşim için onu da almak lazım.
bi kendimi hissedemedimm
inşallah kuzum senin bat ne zaman
ayşemmmm geldiiii
senin oğlun olacak gibi geliyo bana hep
ayşenin hem kız hem oğlan
oğluşummmmmmmmmmm nolur olsunnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaa kızda olur farketmez olsunnnnnn
gunaydinn canlarimm,nasilsinizz
ben gece uyuyamadim hic,sabahta anca kendime gelebildim.
mide bulantilari her gecen gun daha siddetleniyor
fundam filmi begendigine sevindim. yasanmis bi olaymis ztn
benimde icime kiz doguyor hep. zaten kiz olunca. daha cok mide bulantisi olur diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?