iyi yolculuklar sosyalcanıım,kendine iyi bak
hayirli yolculuklar tatlim.. gule gule git gule gule gell..
Djarum tebrik ederim çok sevindim
Herkese iyi akşamlar kızlarrr
Canım başınız saolsun.. Rabbim geride kalanlara sabır versin.. Çok zor bilirim..
Canım tebrik ederim hayırlı olsun... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Darısı başımıza
bu arada arkadaşlar evdeki test ile ilgili konuşulmuş bakıyorum da. ben adetime 3 gün kala dayanamayıp yaptım ve çıktı. çok net değildi ama belli. ertesi gün de kan testi yaptırttım pozitif çıktı. örnek olsun diye siiznle paylaşmak istedim:)))
Eki Görüntüle 863078 Eki Görüntüle 863079
Tebriklerrrrdarisi basimiza.
soldaki test daha belirgin cikmis
adete 3 gun kala cikmasi cok iyi yaaa insallah bizde yasariz o duyguyu
yum. Gunlerini takip ettinmi bisey uyguladinmi biraz bahsedermisin..
bu arada arkadaşlar evdeki test ile ilgili konuşulmuş bakıyorum da. ben adetime 3 gün kala dayanamayıp yaptım ve çıktı. çok net değildi ama belli. ertesi gün de kan testi yaptırttım pozitif çıktı. örnek olsun diye siiznle paylaşmak istedim:)))
Tbrk ederim canim. Benim 4 gun once yaptigim testte resmen golge gibiydi ben hayal goruyorum sandim :) senin yine iyi cikmis
Sedo hamsiyi temizlemezler, bizim burda sosyete pazari bile yapmiyo
benim beyim temizliyo
ama her yememizden sonra karar veriyo bidaa yapmayalim eziyet kokusu temizligi heryer batiyo diye
sonra gene cani ceker
Dus yapmam gerek useniyorum kokusmus bi halde yayildim :106:
Bnm kese 2 hafta sonra gozukcekmis doktor oyle dediaçıkçası bende şaşırdım daha 3 gün varken böyle çıkmasına. hatta 3 günden de fazla vardı muhtemelen çünkü kaymıştı adetim çok şükür ggördüm 2. çizgiyi. ptesi doktora gidiciem merak ediyorum. keseyi görmeye
canımm tebrik ediyorum Allah nazarlardan saklasın
bende öyle biliyorum ama ayşoo öyle yazınca
bende aynı haldeyimm
Bende 3 sabah icmedim yaaa
Kiz ne dicem; ben gecen ay da bugunki gibi koyu yakaladim. Ama tam koyu degil, ertesi gunde silikti bayagi yani yumurtlamamismiyim.icime kurt dustu ya gene aynisi olursa. Ayyyy ins yarin yumurlariz yoksa ptesi perf. Sifir bnde
sedos bende kizartma yaptim karisik,yag sindi igrenc
bi paklanayim gece 3. Etapa devam
sosyalcan iyi yolculuklar, aeada gir ozletme
Ay ben balik temizlemeye bayilirim :)
keşke yakın olsaydın bana hep getirirdiimmama sen hamişsinnn kıyamazdıım sana
Ay vallahi seve seve ayiklardim hem ayiklarken canim cekerse cig cig ativerirdim agizima :))
canımm tebrik ediyorum Allah nazarlardan saklasın
bende öyle biliyorum ama ayşo öyle yazınca
bende aynı haldeyimm
Bende 3 sabah icmedim yaaa
Kiz ne dicem; ben gecen ay da bugunki gibi koyu yakaladim. Ama tam koyu degil, ertesi gunde silikti bayagi yani yumurtlamamismiyim.icime kurt dustu ya gene aynisi olursa. Ayyyy ins yarin yumurlariz yoksa ptesi perf. Sifir bnde
sedos bende kizartma yaptim karisik,yag sindi igrenc
bi paklanayim gece 3. Etapa devam
sosyalcan iyi yolculuklar, aeada gir ozletme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?