Ağlayakta gözden mi olak???

Tam seviniyordum hepsi geldi diye , ama kociş çağrı attı acil gidip balıkları yapmam lazım :104:

Bende 3 sabah icmedim yaaa
Kiz ne dicem; ben gecen ay da bugunki gibi koyu yakaladim. Ama tam koyu degil, ertesi gunde silikti bayagi yani yumurtlamamismiyim.icime kurt dustu ya gene aynisi olursa. Ayyyy ins yarin yumurlariz yoksa ptesi perf. Sifir bnde
sedos bende kizartma yaptim karisik,yag sindi igrenc
bi paklanayim gece 3. Etapa devam
sosyalcan iyi yolculuklar, aeada gir ozletme

Sedo hamsiyi temizlemezler, bizim burda sosyete pazari bile yapmiyo
benim beyim temizliyo
ama her yememizden sonra karar veriyo bidaa yapmayalim eziyet kokusu temizligi heryer batiyo diye
sonra gene cani ceker

Dus yapmam gerek useniyorum kokusmus bi halde yayildim :106:

Djarum tebrik ederim çok sevindim

çok teşekkür ederim. darısı isteyen herkesin başına:)))

bu arada arkadaşlar evdeki test ile ilgili konuşulmuş bakıyorum da. ben adetime 3 gün kala dayanamayıp yaptım ve çıktı. çok net değildi ama belli. ertesi gün de kan testi yaptırttım pozitif çıktı. örnek olsun diye siiznle paylaşmak istedim:)))

Tebriklerrrr darisi basimiza.
soldaki test daha belirgin cikmis
adete 3 gun kala cikmasi cok iyi yaaa insallah bizde yasariz o duyguyu
yum. Gunlerini takip ettinmi bisey uyguladinmi biraz bahsedermisin..

Tebriklerrrr darisi basimiza.
soldaki test daha belirgin cikmis
adete 3 gun kala cikmasi cok iyi yaaa insallah bizde yasariz o duyguyu
yum. Gunlerini takip ettinmi bisey uyguladinmi biraz bahsedermisin..

inşallah görürsünüz sizde. ya takip etmedim açıkçası. akışına bıraktık. çünkü 3. ayda oldu benim de. diğer aylar çok gerilmiştim. olmadı. bu sefer daha rahattım. açıkçası yumurtlama günümü de bilmiyordum çünkü benim adetlerim çok düzensizdir. çok şükür rabbim nasib etti. bence çokta kasmamak lazım. illa o günü yakalamaya çalışmak falan. sonuçta bi düzen olsun beraberlikte. sonra zaten rabbim yazmışsa olur:)))

Tbrk ederim canim. Benim 4 gun once yaptigim testte resmen golge gibiydi ben hayal goruyorum sandim :) senin yine iyi cikmis

Tbrk ederim canim. Benim 4 gun once yaptigim testte resmen golge gibiydi ben hayal goruyorum sandim :) senin yine iyi cikmis

açıkçası bende şaşırdım daha 3 gün varken böyle çıkmasına. hatta 3 günden de fazla vardı muhtemelen çünkü kaymıştı adetim çok şükür ggördüm 2. çizgiyi. ptesi doktora gidiciem merak ediyorum. keseyi görmeye

canımm tebrik ediyorum Allah nazarlardan saklasın

bende öyle biliyorum ama ayşo öyle yazınca

bende aynı haldeyimm

Son düzenleme:
Bnm kese 2 hafta sonra gozukcekmis doktor oyle dedi

Ay ben balik temizlemeye bayilirim :)

keşke yakın olsaydın bana hep getirirdiimm ama sen hamişsinnn kıyamazdıım sana

canımm tebrik ediyorum Allah nazarlardan saklasın

bende öyle biliyorum ama ayşo öyle yazınca

bende aynı haldeyimm

yok kiz temizlettirmiyorum. ben temizliyorum evde
ama yapa yapa alisiyo insan tabii

sen hic birakma bu ara cnm. bizde cuma cumartesi pazar full cekecez o testlere yinede cok guven olmaz vala benimde hala tam koyu degil. uzayan akintilarim hala geliyo. anlamadim bisey.:44:

Gunaydin kizlarr
Ben dayanamadim sabah baska bi markayla tekrar test yaptim. Yine silik 2. Cizgi cikti 2 kere ustuste yaniltmaz heralde dimi bide yarin sabah yapicam yine baska markayla işe gidincede medikoda kan veririm saliya cikar sonuc. Bugunku testten sonra cok umutlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…