Ağlayakta gözden mi olak???

hadi bakalimm
bizde 3 ayin calismalarindayiz iste
ovulosyon testide al birde sogan suyu ic cnm. biz fundosla bu ay basladik. bakalim faydasini gorecekmiyiz.
hep birlikte hamile kalip gece gunduz halay cekelim ins

Canım sizin soğan kürü maceralarınızı biliyorum :)) yazmıştım o dönemde ben içemem çok çabuk midem bulanıyo.. Bu ay incir yiycem ben kocama da keçiboynuzu yedircem bide pekmezini.. Kendim için birde bal tarçın çörekotu yiyim diyorum ama olumlu olanlarda olmuş olumsuzda karar veremedim ona..

İnşAllah yıl bitmeden kalırız hamile.. Git gide kış bebeği olacak sıpalar :)

Hakikaten yaa ben de o kadar istemistim ki yazin olsun diye ama bakalim nasip hayirlisiyla hemen olur da göbislerimiz dolar

duymayan kalmadi ztn sende bi onlari dene bakalim. ise yarar insallah. belki bizde senin pesinden gelirizz

senin hesap baya karisik sed neyse biz direk bat a odaklanalim en iyisi

insallah cnmm. ya sabahtan beri basim agriyor. yumurtlama gunum diye mi acaba?

Migren var mi cnm sende benim de agriyo o dönem hormonlar etkiliyomus doktor dedi yaa yrn p.tesi hic ise gitmek istemiyorum vuma gunu bi hasta igne yaparken canim yandi diye uzerime yurudu kocam da hamile kalirsam rapor alalim ilk aylar gitme ise dedi

migren yok cnm. ayy artik hastalarda cok fena yaa.sen dis hekimiydin dimi cnm?
bendede dis teli var. 13 ay oldu. cok zahmetli bir is ama

Hakikaten yaa ben de o kadar istemistim ki yazin olsun diye ama bakalim nasip hayirlisiyla hemen olur da göbislerimiz dolar

duymayan kalmadi ztn sende bi onlari dene bakalim. ise yarar insallah. belki bizde senin pesinden gelirizz

Amin kızlarr hepp birlikte kalalım inşAllah..
bu ay hamile kalmayi becerebilirsek agustosa geliyor dogum:26:

Benim ağustos bebeği olmaz da inşAllah sizin ağustos benim eylül olur

Neyse cnm yarısı bitmis gebelikte çok dikkat ama cnm diseti sagligi cok onemli senin icin

benim demiştim canım dişler problemli diye yine gideyimde diğer dolguu yaptırıyım :)) her ay birini yaptırıyorum :)

Kizlar kan testi yaptirdim bi saate cikarmis sonuc cok heycanliyimmm. Bide negatif cikarsa hem hayal kirikligi hemde bu sıkısıklıkta 63 lira zarar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…