hadi bakalimm
bizde 3 ayin calismalarindayiz iste
ovulosyon testide al birde sogan suyu ic cnm. biz fundosla bu ay basladik. bakalim faydasini gorecekmiyiz.
hep birlikte hamile kalip gece gunduz halay cekelim ins
Canım sizin soğan kürü maceralarınızı biliyorum :)) yazmıştım o dönemde ben içemem çok çabuk midem bulanıyo.. Bu ay incir yiycem ben kocama da keçiboynuzu yedircem bide pekmezini.. Kendim için birde bal tarçın çörekotu yiyim diyorum ama olumlu olanlarda olmuş olumsuzda karar veremedim ona..
İnşAllah yıl bitmeden kalırız hamile.. Git gide kış bebeği olacak sıpalar :)
Canım sizin soğan kürü maceralarınızı biliyorum :)) yazmıştım o dönemde ben içemem çok çabuk midem bulanıyo.. Bu ay incir yiycem ben kocama da keçiboynuzu yedircem bide pekmezini.. Kendim için birde bal tarçın çörekotu yiyim diyorum ama olumlu olanlarda olmuş olumsuzda karar veremedim ona..
İnşAllah yıl bitmeden kalırız hamile.. Git gide kış bebeği olacak sıpalar :)
Hakikaten yaa ben de o kadar istemistim ki yazin olsun diye ama bakalim nasip hayirlisiyla hemen olur da göbislerimiz dolar
bu ay hamile kalmayi becerebilirsek agustosa geliyor dogum:26:
Ayy hadi o zaman Allahtan ümit kesilmez hamis olalim da bebislere isim arastiralim beraber
canım ben 29 günde bir oluyorum bazen 30 , bat 24-27 arası emin değilim
ilk defa geçen iki ay önce düzensizleşti 35 gün sonra olmuştum şimdi yine rayınaa girdi.
yum.tam ne gündü ondan da emin değilim ,ama 10 kasımdı sanırım
neyse deriin bu mevzularbaayaaa karışıık
bakalım bebişmi gelecek kırmızımıhayırlısı , öpüyorum canım görüşürüz yine :80:
Olsun da o telaslari yasayalim insallahtatli telaslarr :)) isim olayinda herkes birsey soyleyince insanin kafasi karisir iyice
Olsun da o telaslari yasayalim insallah
insallah cnmm. ya sabahtan beri basim agriyor. yumurtlama gunum diye mi acaba?
Migren var mi cnm sende benim de agriyo o dönem hormonlar etkiliyomus doktor dedi yaa yrn p.tesi hic ise gitmek istemiyorum vuma gunu bi hasta igne yaparken canim yandi diye uzerime yurudu kocam da hamile kalirsam rapor alalim ilk aylar gitme ise dedi
migren yok cnm. ayy artik hastalarda cok fena yaa.sen dis hekimiydin dimi cnm?
bendede dis teli var. 13 ay oldu. cok zahmetli bir is ama
Evet cnm tip tip insanlar geliyo ne zmn cikcakmis teller
doktorum 2 sene dedi ama duruma gore degisebilirmiste
Neyse cnm yarısı bitmis gebelikte çok dikkat ama cnm diseti sagligi cok onemli senin icin
evet cnm oyleymis. dis etlerimde de sorun vardi ztn. dis eti tedavisi gordum. simdide ara ara dis etlerim kizariyor..
Olur cnm cok normal tuzlu suyla gargara iyi gelir ama sakin yutma
onuda arada yapiyorum. birde listerine gargara kullaniyorum. doktorum onu onerdi.
Hakikaten yaa ben de o kadar istemistim ki yazin olsun diye ama bakalim nasip hayirlisiyla hemen olur da göbislerimiz dolar
duymayan kalmadi ztnsende bi onlari dene bakalim. ise yarar insallah. belki bizde senin pesinden gelirizz
bu ay hamile kalmayi becerebilirsek agustosa geliyor dogum:26:
Neyse cnm yarısı bitmis gebelikte çok dikkat ama cnm diseti sagligi cok onemli senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?