Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydııınn Lizimcann hamilesin o zamaannn canım tebrik ediyorum

Allah nazarlardan saklasın :)))) sabah sabah çok güzel bir haber

Canım bat 20 kasım mıydı senin ????

Ohh agzindan bal damliyor
Ewet canim 20 kasimdi 31 ekimde kistlerim icin kontrole gitmistim doktor sag yumurtan gelismis demisti. Yani yumurtlama hesabina gore 6 kasim olmasi gerekiyo ama erken olmus. O yuzdenmi bu kadar erken gozukuyo cift cizgi acaba
:44:

6 kasım yani geçen hafta çarşambaa vaaay bee
çoğu kişide 3-4 gün kala böyle silik çıkabiliyor , çok sevindim canım gözün aydın

belirti yaşadın mı hiiç

Ay vallahi seve seve ayiklardim hem ayiklarken canim cekerse cig cig ativerirdim agizima :))

kııız Polleen Allah iyiliğini versin senin, okurken bile bir hoş olduum :120:

sonunda bekletmelide olsa kırmızılar geldi.öbür aya öbür aya diye diye ömür geçiyor:)

canım üzülme, kırmızıların gelmemesi de bir dert oluyor , yeni çalışmalara başlıyorsun hemen
hayırlısı olsun herşeyin

6 kasım yani geçen hafta çarşambaa vaaay bee
çoğu kişide 3-4 gün kala böyle silik çıkabiliyor , çok sevindim canım gözün aydın

belirti yaşadın mı hiiç

Adet olcakmisim gibi sancim oluyo o yuzden hic inanamiyorum bide gecen gun aniden kalktim sandalyeye oturdum basim dondu 3 saniye falan sallandim. Eger belirtiyse yemek yemeyi hic sevmeyen biri olarak deli gibi yemek yiyorum. Ama bunlari bana erken sordun ya hamile degilsem :44:

hani benimki de haftaya ya hemen kendimde arayışlara geçicem

ama çift çizgide çıkmış lizimcann hamişsiin :93:

Canim benmde ayni senin gibi oldu once hayal mayal cikti cizgi ertrsi gun daha belirgindi. Simdi hamileyim ama adet agrilarim hala bgun sabah uykudan uyandim

hani benimki de haftaya ya hemen kendimde arayışlara geçicem

ama çift çizgide çıkmış lizimcann hamişsiin :93:

Simdi daha cok istiyorum hepinizin hamis olmasini beni yalniz birakmayin yine hep beraber bekleyelim (ins hamisimdir bosa gelin guvey olmayimda )

Simdi daha cok istiyorum hepinizin hamis olmasini beni yalniz birakmayin yine hep beraber bekleyelim (ins hamisimdir bosa gelin guvey olmayimda )

Evet canım o günleri hep beraber yaşamak ne güzel oluur :109: inşallaahh

içini ferah tut balıım :81::81:

ben kaçıyorum yavaş yavaş kendinize dikkat edin canlar öpüyoruum hepinizii :79::79:

28.gün için mi bat 21 kasım senin
Ben 25 günde bir oluyorum diye 21 kasım bekliyorum ve yumurtlamam 6 kasımda oldu

canım ben 29 günde bir oluyorum bazen 30 , bat 24-27 arası emin değilim
ilk defa geçen iki ay önce düzensizleşti 35 gün sonra olmuştum şimdi yine rayınaa girdi.
yum.tam ne gündü ondan da emin değilim ,ama 10 kasımdı sanırım
neyse deriin bu mevzular baayaaa karışıık

bakalım bebişmi gelecek kırmızımı hayırlısı , öpüyorum canım görüşürüz yine :80:

Canim benmde ayni senin gibi oldu once hayal mayal cikti cizgi ertrsi gun daha belirgindi. Simdi hamileyim ama adet agrilarim hala bgun sabah uykudan uyandim

Iste benim bugun daha belirgin cikmadi yine hayal mayal gozukuyo. Hatta sabah ben hayal kuruyorum dedim esime gosterdim oda isiga tutup bakti evet cizgi var dedi hep bu sabirsizliktan simdi herkese soyleyesim var ben hamileyiiimmm diye ama kimseye diyemiyorum icimde tutuyorum ya degilse diye:44:

Baya karışıkmış canım tamam:)

Lizim bencede hamilesin ama en iyisini yapiyosun kesinlesmeden solemeyin kimseye yarin ola hayrola bi kan ver rshatla canim.
insallah guzel habrrler verirsin dualarim seninke,

Lizim bencede hamilesin ama en iyisini yapiyosun kesinlesmeden solemeyin kimseye yarin ola hayrola bi kan ver rshatla canim.
insallah guzel habrrler verirsin dualarim seninke,

lizocann bencede hamilesinn

fundos cizgilerin ikiside ayni koyuluktaa sonunda yakaladimm. sende durumlar nasill

Lizim hadi bakalım inşallah hamilesindir canım..

Ayşenur o zaman yarın büyük gün 24 saat sonraymış ya yumurtlama :)) inşAllah bu sefer olur..

Bende bugün adet oldum.. Nasıl bir ağrıdır öyle daha öncede yaşadım ama bu kadar berbatı değildi. Artık yolumuza bakacağız bu ayda olmadı..

gelecek aya umutlarr devam edecek ins cnm bu arada senin kacinci denemendi benaycim.

yarin aksam yada sali sabah cok onemli. bakalim artik hayirlisi neyse o olsun..

gelecek aya umutlarr devam edecek ins cnm bu arada senin kacinci denemendi benaycim.

yarin aksam yada sali sabah cok onemli. bakalim artik hayirlisi neyse o olsun..

Amin canım inşAllah.. Bizde kısmet diyoruz bakalım.. Bizim 3 dü canım.. Bende bu ay ovülasyon alıcam.. Siz benden öncesiniz ya kopya çekiyorum sizden :)) ayaklarınızı sürüyün kızlar peşinizden gelelim

hadi bakalimm
bizde 3 ayin calismalarindayiz iste
ovulosyon testide al birde sogan suyu ic cnm. biz fundosla bu ay basladik. bakalim faydasini gorecekmiyiz.
hep birlikte hamile kalip gece gunduz halay cekelim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…