Ağlayakta gözden mi olak???

herkes kocasıyla kavgalı maşallah ben bi mor çatı kurucam bize

bu iyi haber ama, buzlar yavaş yavaş erimeye başlamış

Evett iste 2 gun sürüyo 3. Gun nekadar hakli olsam da ben de sıkıldım surat yapmaktan.Ama biyandan da kizginligim devam ediyo adam cok rahat yaa ben konusmaya başladiysam herşey duzeldi diye duşunuyo
Buarada bu sabah sogan suyuna başladimm o nasil bi tattir ya Allah muhtac etmesin :)

Kızlar ben kafayı yicem galiba bu haftayı nasıl bitircem bakalım kızlar karnımda çok gaz var nefes bile alamıyorum o derece gebelik belirtilerinde gaz sancısı varmı acaba allahım inşallah bebiştendir

Canmm bende de aynen cok gaz oldu gecen ay.Evet gebelik belirtilerinde var ama cok erken donemlerde degil sanirim.Kaptirma kendinii bebiştir insallah ama degilse sonra cok uzuluyo insannn sen üşütmüşümdür ondandir de kendine.Eger varsa surpriz olsun :)

soğan suyu belki seni sakinleştirir

seboşş kurma bence senin çatı iş yapmaz

inşallah kuzum evet yelizcim üşüttüm sanırım ondan bu gaz

ya kızlar nereye kayboldunuz

Ben arada girip cikiyorum canim benimki evde kayak takimlarinin provasini yapiyoda onla ugrasiyorum bana da giydirtti manyak :) haftasonu kayaga gidicez Antalyada yaşamiş biri olarak ilk kez denicemm insallah biyerimi kirmam zira kırık bi kuyruksokumu kemigiyle yaşiyorum Allah kimseye vermesin :2:

Buarada kizlarr karnabahar yemegini nasil yapiyosunuz ben ilk kez yapicam da annem hep kiymali yapardi.Salçali mi yapsam acepp sade mi :)

dikkat et canım ya Allah korusun ben çok korkarım kaymaktan falan

dikkat et o zaman canım, bizi de eşimin halası uludağa çağırıyor her konuştuğumuzda, ama hiç gidesim yok hem uzak hemde çok soğuk

Buarada kizlarr karnabahar yemegini nasil yapiyosunuz ben ilk kez yapicam da annem hep kiymali yapardi.Salçali mi yapsam acepp sade mi :)

karnabaharı hiç yemek olarak yapmadım canım o yüzden yorum yapmayayım genelde haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurtla tüketiyorum ben

Yelizcim bende sevmem karnınahar :))

Sosyalcim kız uçakla da sana 1 saat

Kızlar bu ara hastalık hastası oldum Ben bugünde bacaklarım ağrıyo nasıl sızlıyo yürüken falan olan oldu mu ki böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…