bu iyi haber ama, buzlar yavaş yavaş erimeye başlamış
Kızlar ben kafayı yicem galiba bu haftayı nasıl bitircem bakalımkızlar karnımda çok gaz var nefes bile alamıyorum o derece gebelik belirtilerinde gaz sancısı varmı acaba allahım inşallah bebiştendir
Evett iste 2 gun sürüyo 3. Gun nekadar hakli olsam da ben de sıkıldım surat yapmaktan.Ama biyandan da kizginligim devam ediyo adam cok rahat yaa ben konusmaya başladiysam herşey duzeldi diye duşunuyo
Buarada bu sabah sogan suyuna başladimm o nasil bi tattir ya Allah muhtac etmesin :)
herkes kocasıyla kavgalı maşallah ben bi mor çatı kurucam bize
canmm bende de aynen cok gaz oldu gecen ay.evet gebelik belirtilerinde var ama cok erken donemlerde degil sanirim.kaptirma kendinii bebiştir insallah ama degilse sonra cok uzuluyo insannn sen üşütmüşümdür ondandir de kendine.eger varsa surpriz olsun :)
ben burdayım canımya kızlar nereye kayboldunuz
ya kızlar nereye kayboldunuz
Ben arada girip cikiyorum canim benimki evde kayak takimlarinin provasini yapiyoda onla ugrasiyorum bana da giydirtti manyak :) haftasonu kayaga gidicez Antalyada yaşamiş biri olarak ilk kez denicemm insallah biyerimi kirmamzira kırık bi kuyruksokumu kemigiyle yaşiyorum Allah kimseye vermesin :2:
Ben arada girip cikiyorum canim benimki evde kayak takimlarinin provasini yapiyoda onla ugrasiyorum bana da giydirtti manyak :) haftasonu kayaga gidicez Antalyada yaşamiş biri olarak ilk kez denicemm insallah biyerimi kirmamzira kırık bi kuyruksokumu kemigiyle yaşiyorum Allah kimseye vermesin :2:
Buarada kizlarr karnabahar yemegini nasil yapiyosunuz ben ilk kez yapicam da annem hep kiymali yapardi.Salçali mi yapsam acepp sade mi :)
Buarada kizlarr karnabahar yemegini nasil yapiyosunuz ben ilk kez yapicam da annem hep kiymali yapardi.Salçali mi yapsam acepp sade mi :)
dikkat et o zaman canım, bizi de eşimin halası uludağa çağırıyor her konuştuğumuzda, ama hiç gidesim yok hem uzak hemde çok soğuk
karnabaharı hiç yemek olarak yapmadım canım o yüzden yorum yapmayayım genelde haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurtla tüketiyorum ben
Bıgün kimsecikler yokmuş
Bizde gitcek kız Allah nasip ederse.. Aynı güne denk gelirse artık görüşürz
Ozaman ben bi deneyeyim size sonucu bildiririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?