Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalcim tabiki soğuktanda olabilir..

Baş ağrımda devemle olduğu için onu hamileliğe hiç yormuyorum hele..

Yelizcim biraz daha bekleyim cuma izinli olacağım burda sağlık ocağına giderim rahat rahat yaptırırım iş yerinde şimdi açıklama yapmayım

Allahimm bu sogan suyunun tadii gitmiyorr icimdenn yarabbim muhtac etmeeee :2:

Faydasida tadi ve kokusu kadar etkili unutma kararli ol canommm
Ben onun faydasina inaniyorum gerci hamile kalmadim ama
incirde insallah fayda etmistir
az once arkadasim aradi bilmiyomus gibi tekrar tekrar naptimi soruyo defalarca anlattim birde
dedim bakalim beklemedeyiz daha ilacla filme var anlattim sana
hadi bakalimmmm diyor bide uyuzzz
ilk ayinda kaldi hamile hic haldan anlamiyo ya boleleri
ama etkiliyo insani ben hemen uzuluyorum

Yelizcim Allah şifa versin çok zor gerçekten içmek bence.. İçmedim ama kokusuna gelemiyorum tadını tahmin edebiliyorum..

Fundacım öle insanlar çok fazla.. Duymamaya çalışacaksın insan ister istemez üzülüyo kıskanmak değilde ne bilim bi tuhaf oluyo.. Benimde etrafımda çok var..

Geçenlerde yaşadım biri yeni evli biri hamile tanıdık diyim. Yeni evlinin günü geçmiş 1 aylık evli daha annesi belki hamiledir dedi test yapmış çıkmamış dedi ben şok oldum bismillah daha 1 ay olmamış evleneli.. bende dedimki testle çıkmayabilir inşAllah vardır dedim.. Yanımdaki çok bilen hamile benim adetime çok vardı hemen çıktı test dedi. O an onu boğasım geldi..
Bide ilk seferde olmuş onun.. Kıskanmıyorum ama sinirde oluyorum işte

Yok canım o patavatsız için üzdüğüme değmezde can sıkmaya yetiyo.. Yalı küçük çocuğu ilk onun oluyo falan ya havaları bi milyon ona kızıyorum sadece yoksa benimde olacak günü gelince inşAllah.. Sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsunda bekleriz nasılsa

Biliyorum cok garip hissediyo insan uzuntulu ve sinir bozucu
elden bisey gelmiyo ama insan kendini yiyip bitiriyo iste
Insallah bu ay hamileyizzzz sosyal sen ve ben en cok yastan sebep cok istiyorum sanki gec kaldim ben yaslancam o buyurken hep ole dusunuyorum
ama kararliyim hemen ikinciye basliycam hele bi gelsinnnn

tabi ki bekleriz işimiz ne

bu arada gördünüz mü bugün biri 4üz biri 3 üz haberleri okudum, oyy çok tatlılar ya benim 3 üz olabilir mesela

Ay benim kizkardeşim de 2 aylik evli hic korunmadilar o da bu ay sogan suyuna baslayacak ama daha adet zamani gelmedi ona da ayri meraktayimm.Kiz birak baskasinii benim kizkardesim simdi hamile kalsa cok mutlu olurum o ayri ama icim de burkulur yanii birak ki el insanini!

3 üzü olan kadın 36 yaşında canım, doğal yolla 3 üz doğurmuş çatır çatır, bence bizde doğurabiliriz bence bizim çok yakında olacak çok fazla bekletmeyecek bizi minnoşlarımız, benayın belki gelmiştir bile kız belki seninkide gelmiştir, yer yapıyordur kendine

tabi ki bekleriz işimiz ne

bu arada gördünüz mü bugün biri 4üz biri 3 üz haberleri okudum, oyy çok tatlılar ya benim 3 üz olabilir mesela

Allahimm o üçuzlere ben de bitiyorum ama kizz oyle deme okadar zor kii hem hamileliktee hem dogum sonrasi.Yanii cok erken doguyolar riskli oluyo ama karşidan bakimca tabi insanin ici gidiyor cok tatlilarrr :) Benim arkadasim tup bebekle 3uz kaldi amaa cok cekti cok mucadele etti ve cok yiprandi ama ben de ikiz cok istiyorum Allah nasip etsin kizzzz :)

hayırlı olacaksa olsun kuzum, hayırlıysa olmayacaksa istemem tabi ki, Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah

E artik gelsinlerrrr amaaa nazli minnoslarrr
halayda cekmedik ne zamandir

Yelizzz kardesin daha yeni ve yasida normaldir bence beklesin yada once dr. Gitsin sogan icin erken olabilir

Aminnnnnn diyerek başlıyorum..

Sosyalim umarım öledir benim vardır sizlerinde yerleşik düzene geçmek üzeredir inşAllah..

Yelizim hakkat kız senin durum daa zor ama öle bişi oluncada ama sanmıyorum canım teyzelik çok başka bişi eminim o düşüncen olmauavak ve rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin canım sanada..

Fumdacım haklısın valla biz 3 evde kalmış gibi aynı düşünceleri paylaşıyorum ve bebek için nedense hep çok geç kaladık diyorum.. Tabiki oda nasip kısmet ama erkende olabilrmiydi acaba.. Çocuğum tam güzel yaşı 20 sinde ben 53 ümde olacağım pda hemen gelirse sıpa

botoks falan yaptırırız genç kalırız kız, o zamana kadar estetik ameliyatlar ayağa düşer içimiz 53 dışımız 23 olur

botoks falan yaptırırız genç kalırız kız, o zamana kadar estetik ameliyatlar ayağa düşer içimiz 53 dışımız 23 olur

tipten kurtarsakta yas gidici gene
amaan tabi yaa nasip kismet ben gecen sene bu zaman biraktim ilaci ozaman olsaydi dogurmustum simdi

sen bizi boşverde, senin ki yakınmış kız, sende ne var ne yok, test yapmayı ne zaman düşünüyorsun

Valla cnm bnmki belli olmuyor biliyosunuz 2 ay gelmemişti bu ayda pek test yapasım yok heyecanda yok, yok o yüzden bişey yapasımda yok o leke neydi bilemiyorum iltihaptır belki göğüslerim hassas değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…