Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar bu ara hastalık hastası oldum Ben bugünde bacaklarım ağrıyo nasıl sızlıyo yürüken falan olan oldu mu ki böle

merhaba kizlarr,ben bugun başımı kaldiramadimm bugun en kotu gunumdu diyebilirim. simdi daha iyiyim cok sukur.
bu arada bende karnabahari yumurtyayla kizartip uzerine sarimsakli yogurt dokuyorum.onun uzerinede kirmizibiber sosu cok guzel oluyorr. bende onceden hic sevmezdim karnabahari,annem salcali yemegini yapardi. amaa kizartmasi cok lezzetli oluyorr

Selam millet acil is cikti trafik korkuncccc
donuste eve birakti sagolsun sefim
aysemmm gecicek canim dayan kuzum ahh bizede nasip olur insallah bu haller
kizzz benim anamda ole yapardi benimki agzina surmuyo aynen kizartmasida ama super bayiliyozzz immm

ohh iyi olmus cnm. erkenden evinde olmussun.
bebiss sanada nasip olacak ama ins benim gibi olmazsin fundamm, benim baya agir gececek sanirim ama elden birsey gelmio,basa gelen cekilirr
sedoo niredede, oda kotuydu oglendee:44:

ohh iyi olmus cnm. erkenden evinde olmussun.
bebiss sanada nasip olacak ama ins benim gibi olmazsin fundamm, benim baya agir gececek sanirim ama elden birsey gelmio,basa gelen cekilirr
sedoo niredede, oda kotuydu oglendee:44:

Bende bi corba attim hemen ocaga
kiz esimin kuzenide evden cikamiyodu coook agirdi posetledolasiyodu erimisti
ama sonra cok iyi oldu cok rahatti bence hep ole gitmez yaaa
hem simdi kis en azindan bahara kdr bunkar rahat edersin ozamana
sedoda iyi degil yaa evet bide iste ya zorlaniyo onun daha zor kiz

Kiz bu benay niye test yapmiyo catlatcak insani haa bugun kan testi yapar insan kizlar merak ediyo der bi cık cık cık

gecmis olsun benayy,bacak agrisida hamilelik belirtisiii

Kız zatem sen daha bi umutlandırıyorsun :) yoksa mı diyorum ama işte bi emin olabilsem. Yarın tam 1 ay oluyo bakalım inşAllah hamileyimdir ama içimede hiç doğmuyo ki ama öleymişim gibi dikkat ediyorum dosya taşırken oturup kalkerken yerken içerken

Ama dogru kizz bacak agrisida belirti bas agrisida
1 aymiii kiz test yapmissin gerci ama bence buyuk olasilikla hamilesinnn
hadii acilisi yappp

Yelizcim bende sevmem karnınahar :))

Sosyalcim kız uçakla da sana 1 saat

direk bursaya yok ki, istanbula gelecezde bursaya kara yoluyla gelecezde oooo bak yine vazgeçtim gelmekten

Kızlar bu ara hastalık hastası oldum Ben bugünde bacaklarım ağrıyo nasıl sızlıyo yürüken falan olan oldu mu ki böle

soğuktan olabilir mi

denemek lazım

buralar çok yalnız kaldı kığğızzz

Yaa çok istiyorum onu yaptırmak ama korkuyorum.. İlk defa yaptırcam çünkü çıkmaz ise çok üzülürüm

Ay ben de oyle oluyorum hepp sanki test yapmayinca nolcakk oyle veya boyle sonuc degismicek sonucta :) sen bilirsin canm nasil rahat etceksenn ama acaba mi diye dusunmektense testini yaptir kafan rahat olsunn insallahhh insallahh hayirli haberlerin gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…