kızlar sistemde yanlışlık olmuş, tüm üreticilerimize gitmemesi gereken bi mesaj gitti, telefonlarımız kilitlendi
eşim aradı şimdi iş yerinin dahiliden kaçta çıkıcan yemeğe diyo dedim noldu bende o saatte çıkıyim diyo dedim yarım saat sonra tamam dedi kapattı
ya anladı eşşek herif hatasını ya da bugün yemekte balık var ben yemem o sever benimkileride yicek ondan
bardağın dolu tarafını görelim canım , eşin seninle yemek yemek istiyor
görücez canım eğer hamsiler içinse onu hamsi gibi kızarturum ha o tavada
hayıt tohumunu günde 1 kupa içeceksin canım, suyu kaynat, 1 tutam 1 kupa suyun içine at, 15 dk demle ve ılık iç canım, yum kalitesii arttırıyormuş
anladım canım diğer ay da onu deneyeyim nasılsa bekliyoruz
anladım canım diğer ay da onu deneyeyim nasılsa bekliyoruz
hangisini deneyeceğimizi şaşırdık değil mi
eşim aradı şimdi iş yerinin dahiliden kaçta çıkıcan yemeğe diyo dedim noldu bende o saatte çıkıyim diyo dedim yarım saat sonra tamam dedi kapattı
ya anladı eşşek herif hatasını ya da bugün yemekte balık var ben yemem o sever benimkileride yicek ondan
hangisini deneyeceğimizi şaşırdık değil mi
aynen öyle ama senin maşallahın var bu bilgiler konusunda
yumurtalama testlerim bi gelsin onu da deneyeceğm.
diğer ay da hayıt tohumu ateş ölçme
aynen öyle ama senin maşallahın var bu bilgiler konusunda
yumurtalama testlerim bi gelsin onu da deneyeceğm.
diğer ay da hayıt tohumu ateş ölçme
sen şimdiden ateşini ölçmeye başla elimizde veri olsun
bu arada ne bilgisi oradan buradan okuyorum, ben bu ay adaçayı içtim bakalım bi faydası olacak mı
sabah adaçayı içeceksin, akşam hayıt
sen şimdiden ateşini ölçmeye başla elimizde veri olsun
bu arada ne bilgisi oradan buradan okuyorum, ben bu adaçayı içtim bakalım bi faydası olacak mı
o zamn en kısa zaman da bi derece edineyim kendime.
ateş ölçme de tablo mablo diyo kızlar da tabloyu nereye nasıl yapıosunz kız ben göremedim:44:
ateşin arttığı gün de çatlamış mi oluyo?
o zamn en kısa zaman da bi derece edineyim kendime.
ateş ölçme de tablo mablo diyo kızlar da tabloyu nereye nasıl yapıosunz kız ben göremedim:44:
ateşin arttığı gün de çatlamış mi oluyo?
canım digital alacaksın dereceyi, dil altından her gün aynı saatte ölçeceksin, yataktan kalkmadan ama 5-6 saat aralıksız uyuduktan sonra mesela ben hergün 06:15 te ölçüyorum
tabloda bi site canım, ona üye oluyorsun hergün ölçtüğün değerleri giriyorsun, zaten yumurtladığın gün çizgiyi kendi çekiyor, ama 2-3 gün öğreniyorsun yumurtladığını
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
saboo bahane üretmeee girmedim giremedim demiyo temizlikmi yaptın yani bu kış günü 2 gün
yaa sosyal hakaten benay yarın bat yazıyorrrrayyy bi test yapsınn amaaa
Yaaa nasılmışşş kızım dürüst olsanaaa bak biz anında naklen yayın küstük tartıştık şu pozisyonda şeyettikaaaa ayıp oluyooo uymuyosun kurallaraaa
erkekler işteeeee anlayışsızzz kabaa düşüncesizzz ağlatıp dursunlar anca
24 müüü sosyal benimde 24 az kaldııı :18: ama hiçççççbi belirti yokkk :44:
ahhh benim akılsız kafam ahhhh o kadar erken evlenipte dertsiz başına dert aldın iyi b.... yedin
şimdiki aklım olsa 25-26dan önce asla evlenmezdim hem aileme daha yakın bi yere evlenirdim:2:
Bide benimkii bi pintii bi pintii bi cimriii sinir oluyodum cimriye
canım günaydın gözün aydın çok sevindim
bende gittim c.tesi göremedi, bu c.tesiye tekrar çağırdı
günaydın canımm iyisindir inşallahnete iki gündür evde yoktum hiç giremedim,
dr. c.tesi gittim keseyi gördü, kalp atışları için bir şey göremiyorum, alttan bakalım dedi kabul etmedim...c.tesi tekrar çağırdı kontrole
Herkese Günaydın kızlar , iyisinizdir umarım
Fundoşum dün fazla yazamadım canım midem çok kötü, hiç işe gelmek istemedim bugün,
farklı hissettiğin belirtilerin var mı canom
sosyal, sbry,benay,pollen, ezo, Fatma , yeliz iyisinizdir inşallah
zaten iş yerinde beraberiz evde aynı şekilde nereye gidilicekse hep beraber diyorum git arkadaşlarınla dolaş birazda ben onu bırakıp
gidiyorum bazen arkadaşlarıma çok sıkıldım uzak kalmak istiyorum biraz
Ben geldimm :) azcik okudum yazdiklarinizi daa kim diyo kizz başaklar mizmiz diyee fundoş o arkadaşinda bi terslik varr başaklar ketum olurlar kizz cok mantikli hareket ederler ve mizmiz insanlardan nefret ederlerr :) yani burcumun tum ozelliklerini taşiyan biri olarakk bebişleriniz başak olursaa cok şanslisinizzyalniz bendeki egoya bakk amma aşikmişim burcuma :)
sen ne yaptın kız, eşinle düzelttin mi arayı :26:
Bugun biraz daha iyi canim en azindan sinirim biraz yatişmiş durumda :) arada bi bakiyorum farkinda olmadan konuşup gulmeye başlamiş sinir oluyorum kendime :44: iste insan nekadar uzatabilir ki.Tani ben konuyu birkez daha acmadan ona hatasini kabul ettirmeden kapatmayi dusunmuyorum o ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?