Ağlayakta gözden mi olak???

eşim aradı şimdi iş yerinin dahiliden kaçta çıkıcan yemeğe diyo dedim noldu bende o saatte çıkıyim diyo dedim yarım saat sonra tamam dedi kapattı

ya anladı eşşek herif hatasını ya da bugün yemekte balık var ben yemem o sever benimkileride yicek ondan

Son düzenleme:

bardağın dolu tarafını görelim canım , eşin seninle yemek yemek istiyor

sabooooooooooooo kesin balıktaaaaaaaaaaan bak yeminlen
niye dersen boğa burcu yaaaaa
ordan biliyom annemle ablam ve görümcem acaip iştahlı anammm ne yerlerrrrr

Son düzenleme:

yok kızlar gelmedi yemeğe boynum koptu o kadar kişinin içinde onu bulucam diye

bide çıkarken aradım ben çıkıyorum sen yiceksen balık ona göre alıcam dicektim açmadı tesiste mi sorun oldu ki acep ekti beni

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

saboo bahane üretmeee girmedim giremedim demiyo temizlikmi yaptın yani bu kış günü 2 gün

yaa sosyal hakaten benay yarın bat yazıyorrrr ayyy bi test yapsınn amaaa

Canım benim keşke yarın olsa ama ileri attığıniçin yorum yapamıyorum rahat 24 ü bulur gibi geliyo benim bat..

Ben dün sabah test yaptım hiç bişi çıkmadı o yüzden umutlu değilim olsaydı silikte olsa çıkardı.. Artık kasık ağrımda yok ama adet belirtilerimde yok işin ilginci..

ahhh benim akılsız kafam ahhhh o kadar erken evlenipte dertsiz başına dert aldın iyi b.... yedin

şimdiki aklım olsa 25-26dan önce asla evlenmezdim hem aileme daha yakın bi yere evlenirdim:2:

Kız deme öle sinirle söyleniyo öle şeyler ama senin kocanın annesine düşlünlüğü iyi değil.. Ana kuzusu erkek zor oluyo..

Bide benimkii bi pintii bi pintii bi cimriii sinir oluyodum cimriye

Ayy canım Allah yardım etsin aana da.. Olupta cimri olanı olmayanınkinden baha beter.. Ama elinden geldiğince sen kendi tarafına çekmeye çalış..

Hoşgeldin canım ben beklemedeyim bakalım inşAllah bebeğim vardır diye umut ediyorum..
Sen de inşAllah bebişinin pıt pıtlarını duyarsın..

zaten iş yerinde beraberiz evde aynı şekilde nereye gidilicekse hep beraber diyorum git arkadaşlarınla dolaş birazda ben onu bırakıp

gidiyorum bazen arkadaşlarıma çok sıkıldım uzak kalmak istiyorum biraz

Aynı iş yerinde çalışmanın gıcıklığını, stresini, olmayışını daha da sayılacak tüm olumsuzları en iyi bilenlerden biri olarak bende o konuda müzdaribim.. Bide istanbulda iki tarafın aileside olmayınca 7/24 dip dibe yaşamk kadar berbat bişi yoktur.. Nefes alamıyorsun.. Vakit bulamıyorsun. Ne yapsan hepsinden haberdar.. Yani süpriz bile yapamıyorsun.. Canım Allah yardım etsin bu yüzden sanada banada ..

Ben geldimm :) azcik okudum yazdiklarinizi daa kim diyo kizz başaklar mizmiz diyee fundoş o arkadaşinda bi terslik varr başaklar ketum olurlar kizz cok mantikli hareket ederler ve mizmiz insanlardan nefret ederlerr :) yani burcumun tum ozelliklerini taşiyan biri olarakk bebişleriniz başak olursaa cok şanslisinizz yalniz bendeki egoya bakk amma aşikmişim burcuma :)

sen ne yaptın kız, eşinle düzelttin mi arayı :26:

sen ne yaptın kız, eşinle düzelttin mi arayı :26:

Bugun biraz daha iyi canim en azindan sinirim biraz yatişmiş durumda :) arada bi bakiyorum farkinda olmadan konuşup gulmeye başlamiş sinir oluyorum kendime :44: iste insan nekadar uzatabilir ki.Tani ben konuyu birkez daha acmadan ona hatasini kabul ettirmeden kapatmayi dusunmuyorum o ayri

bu iyi haber ama, buzlar yavaş yavaş erimeye başlamış

Kızlar ben kafayı yicem galiba bu haftayı nasıl bitircem bakalım kızlar karnımda çok gaz var nefes bile alamıyorum o derece gebelik belirtilerinde gaz sancısı varmı acaba allahım inşallah bebiştendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…