sen bizi boşverde, senin ki yakınmış kız, sende ne var ne yok, test yapmayı ne zaman düşünüyorsun
He yaaa bunun konuya dalislarinada hastayim
ezonun ne zamandi ayyy hadi ama bu ay ortalik yikilsinnn
halay cekmekten ayaklar su toplasin
Neyden bahsediyosunuz bilemedfim okumayada üşendim merak ettim yokmu gelişme sizde? Benimki belirsizz bat
Valla cnm bnmki belli olmuyor biliyosunuz 2 ay gelmemişti bu ayda pek test yapasım yok heyecanda yok, yok o yüzden bişey yapasımda yoko leke neydi bilemiyorum iltihaptır belki göğüslerim hassas değil çünkü
He yaaa bunun konuya dalislarinada hastayim
ezonun ne zamandi ayyy hadi ama bu ay ortalik yikilsinnn
halay cekmekten ayaklar su toplasin
Yok bizde buhran yasiyoduk ustune geldin
bu ay olcakmi diye dusunuyoduk haftaya belli olcak bizim takimin en buyukleri sosyal benay ve ben
Yok bizde buhran yasiyoduk ustune geldin
bu ay olcakmi diye dusunuyoduk haftaya belli olcak bizim takimin en buyukleri sosyal benay ve ben
Normalde böle dalmam kızz :26: yok cnm 2 gn geldi bidaha gelmedi:44:ezoo o lekenin üstüne daha leke falan gelmedi değil mi, yerleşme kanaması olmasın
dan diye dalıyor değil mi, heyecanlı ezo20 aralık ezonun beklenmeyen batı
3 büyükler diyosun yani
Hadi bakalımm
Normalde böle dalmam kızz :26: yok cnm 2 gn geldi bidaha gelmedi:44:
Göğüslerim hiç hassas değil ama sosyalcan
biliyoruz kız, takıldık sana normalde adet dönemlerinde hassas olur muydu peki?
Evet cnm hep olurda daha regli uzak sanırım göğüs hassasiyetim yok
Slmm kizlar nasilsiniz ben yenıyım bu topikde ınsallah banada ugur getirrir
Kığğğıızzz 4gb internetim bitmiş ya benimm abovvv ancaa baglanabildim yeni paket satin aldimm 1gb 19 TL yuhhhh
Evet cnm hep olurda daha regli uzak sanırım göğüs hassasiyetim yok
bilemiyorum ki kuzu yalnız o kanama olmuştu demiştin ya üzerinden 10 gün falan geçtiyse idrarda belli olur mu ki diye aklıma gelmedi değil şimdi :44:
hoş geldin canım, az anlatsana kendini, ne zamndır istiyorsunuz, yaş kaç
Ayşenur göğüslerim sızlıyodu demişti gününden ömce bende hiç öle bişey yok o lekelenme neydi bilmiyorum hiç bişey hissedemiyorum
Azoo bu işlerr hicc belli olmazz illa hemen gogus hassasiyeti olacak bilmemne oole bise yokk kisiden kisiye degisir sen umudunu kaybetme
telefondan mı bağlanıyorsun, eve alsan keşke net, bebek yapma sürecinde , bebeği beklerken ve doğduktan sonra çok nete gireceksin
Kizz ben her zamann bilgisayardan da telefonu kullanarak giriodumm bu net hayatta bitmezdii bu ayy telefonu degistirdim ondan heralde indirmeler falan yaptiydikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?