Ağlayakta gözden mi olak???

Yemek yedik cay demliyo kocis cekirdek mekirdek yokmu diye soleniyoo
ezoo seninki nerde nasi giriyon kizz basmasin bizi

Yokk onun halı saha maçı var 9da gelcek

Bilmiyorum benaycım hiçbişey hissetmiyorum umarım yerleşmedir ama bana nedense hiç yerleşme gibi gelmiyor

Ezocum olsun canım.. hiç belli olmaz.. Rabbim büyük içimizi biliyor kötü düşünmek yok..

Eğer ki yoksa da yapacak bişi yok önümüzdeki maçlara bakacağız artık.. o ay neler yapacağımızı konuşuruz bizde

Ona kalırsan benimde normalde şimdiye göğüslerimin şişmesi lazımdı dikleşirdi ne güzel olrdu ama hiç bi halt yok

Önümüzdeki maçlara baka baka ümit gittti bendede yok göğüslerde şişme felan:44:

Bende belirti arayip duruyorum yaaa
sali olduysa yum. Erken degilmi daha
ezocum hadi iyisin top kostururken keyfine bak bizimle takil:126:

Bende belirti arayip duruyorum yaaa
sali olduysa yum. Erken degilmi daha
ezocum hadi iyisin top kostururken keyfine bak bizimle takil:126:

Bende buluyodum bugün hafif bi bulantım oldu yemek yerken 2 3 gün öncede ama ben bazen adetim yakınkende öle olurum

kız funda zaten bi ilginç durum ama geçen hafta ilişkiye son veriyorsun kendi adıma daha ne ara bebek gelsin yerleşsin de belirti göstersin anam benim aklım almıyor nedense..

Kendi kendimize yapıyoruz.
Bugün iş yerinde müdürüme hafta sonu yaşadıklarımı anlattık kız sen hamile olmayasın dedi.. bende dedim ki ama hiç bişi yok ki belirti falan da dedim.. daha şimdiden bişimi olurmuş daha bi dur dedi bende olmadıydı diyor ki kadın ikiz doğurmuş biri

Benim kuzenimde kaç tane doğurdu hiç birinde belirti olmadı demişti aman ne bilim

yani bakmıycaz bu işlere ben geçen ay kendi kendine söz verdim belirti aramıycam diye ama yaşadıklarımda belirtilerin alası oluyor yine de umutlanmak istemiyorum ama özellikle Ayşenur konuşunca şüphe duyuyorum ama haftaya ya kadar bişi yapmak istemiyorum :)) cuma izinli olma ihtimalim var o zamana kadar bekliycem bakalım

bugün kuzenimle konuştum, diyor ki folik asit kullanıyorsun ya istersen kullanma belki ters tepki verebilir. bence hamile kalınınca kullanılan bişi sen bilirsinde dedi.. ne bilim herkes herşey diyor

Öle cnm bilmiyorum inş vardır bebişş ben çıkıyorum kızlar

Benayy folik asit ozellikle bebegin ilk oluşumunda onemli zaten ilk 3 ay kullandirtiyorlar birakma

Ezocum görüşürüz canım..

yelizcim zaten düzenli olarak 3 aydır kullanıyorum.. zaten ilk 3 ay önemli diye alıyoruz da kuzende öle diyince acaba etkisi olur mu diye de düşünmedim değil..

kız yeliz biliyorum canım öle olduğunu
demek istediğim o değildi her ilaç herkese iyi gelmez ya acaba öle bişi olabilir mi diye söyledim... yoksa biliyorum bebek için olduğunu ve ilk 3 ay kesin kullandığımızı
sonuçta kullanan bi ton insan hamile

Dogru diyosunvalla

az once tangodan kayinvalidegille konustuk ilk defa laf soktuuu daha bisey yokmu bekliyiruz artik bi haber dedi cok bozuldum
kizlar cay icmek zararlimi cok iciyoruz biz yaa

Evet canım çayı önermiyorlar.. bizim arkadaş çok çay içen biriydi içtiğinde hep açık içerdi az içerdi...

Bende normalde çayı hiç sevmem sadece kahvaltıda içerim son iki haftadır iş yerinde bayaa bi içer oldum :))

Bizim cayciya diyorum getirme bi sabah bide yemekten sonra
aa niye ic diyo
aksam esimlede cok iciyorum diyorum nafile
azaltayim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…