Kizlar kan testi yaptirdim bi saate cikarmis sonuc cok heycanliyimmm. Bide negatif cikarsa hem hayal kirikligi hemde bu sıkısıklıkta 63 lira zarar:44:[/QUOTE
Hayırlısı olsun inşallah iyi haberlerin olur tatlım. .bende seninle heyecanlandim walla
Kizlar kan testi yaptirdim bi saate cikarmis sonuc cok heycanliyimmm. Bide negatif cikarsa hem hayal kirikligi hemde bu sıkısıklıkta 63 lira zarar:44:
Kizlar kan testi yaptirdim bi saate cikarmis sonuc cok heycanliyimmm. Bide negatif cikarsa hem hayal kirikligi hemde bu sıkısıklıkta 63 lira zarar:44:
Aysenurrrr gecmisi okumadan yaziyorum ordamisin
simdi geldim eve test yaptim 2. Cizgi yokkkkk silik bile yokkk
noldu yaaa sence
dun koyuydu ama cok degil c ile ayni degildi :18:
inşAllah canım pozitif çıkar. Rabbim yüzünü güldürsün.. Sonuç negatif olunca insan giden paraya üzülüyo ama napacaksın merak işte :) yeterki sağlık olsun
geldim cnm. niye oyle olduki ,test yanlis gosteriyor olmasin. bidaha mi yapsan acaba. ben bugun yaptim. ikiside ayni koyulukta cikti. sen calismalara devam et cnm.
canimmm arkadasin bebegi d.gunu partsine gittik cay kola ictim cok sora annemlere gectik asure yedik cay gene ictim
etkisi olurmuki ondanmi acaba ama hic cizgi yokk:2:
napacam sastim bittimi yoksa yumurtlamadimmi
cnm onlarin etkisi olabilir. 2 saat sivi seyler tuketme ve testini tekrarla cnm.
gerci ben forumlarda okudum. yumurtlama olsa bile bazen koyu cizgi cikmiyormus. o yuzden sen yine gun asiri calismayi birakma cnm.
Tamam
kalbim sikisiyo resmen cok fena oldum yaaaa okadar bekle sonra uzul
ya yumurtlamadan gecerse offff
gece ve sabah calisma oldu soganda icemedim
ins. Dun yum. Olmustur
sakin ol cnm. kasilmak yokk
bende sogani sabah icemedim.
bugun senin kacinci gunun oldu simdi
Soganda 13. Gun oldu ama 3 gundur sadece aksamlari iciyorum. Bu sabah siddetli kasik agrisi ile uyandim hemen calisma oldu yumurtladimi dusunup
insss yum olmusturrrr
adetinin ilk gununden itibaren bugun kacinci gunun cnm? deminde onu sormustum
Heeeee16.gun canim bugun
kiz forumu gezdim, kasik agrisi coksa yum catliyimus o an
Sonucu aldimmm 124 doktor basta hamilesin dedi sonra deger cok dusuk 1 hafta sonra tekrar yaptir dedi hamileyimmm i sallah bi sorun cikmaz :)
Sonucu aldimmm 124 doktor basta hamilesin dedi sonra deger cok dusuk 1 hafta sonra tekrar yaptir dedi hamileyimmm i sallah bi sorun cikmaz :)
hadi gozunaydin cnmm hayirli ugurlu olsun insallahhh
hadi halaya kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?