Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar sizin gönlünüzden geçen bebk cinsiyeti nedir acaba merak ettim?

Tabiki önce hepimiz için sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bi bebiş ama habi kalpten geçende vardır mutlaka

Yeaaa ben kız istiyorum tabi saglikli olsun da kiz 1 tik fazla

Yeaaa ben kız istiyorum tabi saglikli olsun da kiz 1 tik fazla

Hadi inşAllah canım önce sağlıkla sonrada rabbim gönlüne göre versin..

inşallah Rabbim söyletmiş olsun

tembeller sizi

Kız başka koptum senin tdk ya :))) sen bi başvur red olursa temyize yollarız

Hatun tabi t di havhavdı derken aştıığı için diğerlerini tembellik olarak yorumluyo

Insallah cnm evet yaa kiz sosyaal belki biz kelime yaziyoz

temyizde şansımız var yani öyle mi ,

tabii canımm ayy ne kadar sıkıcısınız sizin içiniz geçmişş

O zmn bosa test yapmim ben bu ay ovu testimde silik cikti hep zaten amaaan gec olsun guc olmasin demisler kizlar oooohhh yandaaan

koyuyu hiç görmedin değil mi sende :44:

Bi ayşegül yakaladı haa..
Bendede hiç çıkmadı koyu.. Sadece silikin bi tık üstü koyu çıktı o günleride değerlendirdik.. Aynı saattede yapmaya çalıştım oysaki..

20 li testti 5 tane kaldım

Yok bebegim yaa en son 16. Gun yaptim o zamana kadar gormedim biraktim bende benim suara akintim cok artti yaa niyeki gene mi enfeksiyon kaptim acaba korkuyorum

bu ay soğan mı yaptın sen:44:

bende yakalayamadım bi türlü, acaba bizlerin gözümü bozuk kızlar, göremiyor muyuz

Evet hakikaten hafta ici icim geciyo benim hic yapasim gelmiyo

benoşum gördün mü bak haklıymışım

temyizde şansımız var yani öyle mi ,

tabii canımm ayy ne kadar sıkıcısınız sizin içiniz geçmişş

Geçiyo tabii.. Tüm gün iş yerinde yoruluyorum akşam oluncada istemiyorum ne yalan söyleyim..

Büyüklerin bi lafı var.. Üşenenin oğlu kızı olmazmış

Benim 8. 9. Gun golge gibi cikti 1 gun hic cikmadi digerleri daha belirgindi ama hoc kopkoyu olmadj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…